Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak van olyan lepattant szar autó is az úton,aminek az értéke nem haladja meg 4db jó téli gumi árát.... Na az nem fog rá venni az tuti
Én már rég kötelezővé tettem volna nálunk is akár mint a labancoknál ugye.
Sajnos ugyanez igaz akkor is, ha téligumival csuszik be. Csak mert elhiszi hogy a téligumival ugyanugy lehet közlekedni, mint nyáron nyárival száraz utviszonyok mellett. Egyik se jobb a másiknál.
Ott a pont.
Lényegtelen. VR most nincs, ezért csesztetünk téged
Ha meghal, az a magánügye. De ha valaki a vacak nyári gumijával csúszik bele hátulról az emberbe, akkor az nem vicces.
Akkor ideje egy kis önuralmat is tanulni.
Én is szeretem a sebességet, de csak ott ahol ez lehetséges. Ha nem lehet, akkor nem okoz gondot lassan menni.
Centi majréval is lehet ugyan olyan veszélyesen közlekedni, ha nem tudja kezelni a határokat.
Igazad van, erre irtam hogy vannak vitathatatlan előnyei.
Egyrészt a mintázat, a teli guminak sokkal több a vízelvezető árka ami ugye fontos hiszen ősztől tavaszig nagyon sok az eső. Ott vannak a lamellák amik szintén jól jönnek a hideg aszfalton, illetve a lágyabb keverék. Arról nem is beszélve hogy egy korszerű nyarigumi szinte slick felület, 2-3-4 hosszanti mintaval ami nem nagyon segít a hóban való közlekedésben.

Nem mondom hogy meghal aki télen nyárival megy, de drasztikusan javítja a túlélési esélyeket
Vagy rántson rá.....
váltogattam*
Én sem értem, de rá se ránts...
ezt olvasd vissza és gondold át.... jesszus
Hólánc!
én meg válogattam fel szépen, de hát körforgalomban is basszus nagy hó volt, kegyetlen volt utólag kibaszott jó érzés. De ott akkor azért van befosás odafele meg eső volt nagyon durván, az annyira nem izgatott fel, mint ez a havas éjszakázós buli utóbbi ritkább azért látnod kellett volna
Ilyen drága? Amikor legutóbb még 3000ből megvolt a szaxi
Rész igazsága van, sajnos többlet biztonságérzetet is sulykolnak mostanság a téligumi mizériával az amatőrebbekbe. Ami meg is látszik sokszor az utakon.
Régen nem volt probléma a ladákkal dáciákkal télen nyáron közlekedni, pedig még a radiál gumi is extra dolog volt.
De természetesen vitathatatlan előnye van a téli guminak, én minden autóra felnistől tartom, de ha nyári gumival kellene eljutni bárhová, nem lenne gondom vele. Sokaknak még a télivel is sikerül alkotni az utakon.
Ezt a feleségem is mondta...nem fér el a táskájában a sok női holmi
Egy Ford Transit vagy ilyesmi jó választás lehet neked, abban elfér 2-3 motor, meg egy komplett műhely.
Én a hóesés után 1 héttel szoktam tököm sem áll sorba a gumisnál. Bár most van külön felnin téligumim, de amíg konstans nem csúszkál a nyári addig nem szoktam cserélni.
Na erről ne írj cikket.
Mesélj még ilyen baromságokat
Autó azért más, az nem borul fel, csak több lesz a móka.
Ilyenkor szoktam kikapcsolni az összes menetstabilizáló elektronikát, és leragasztani a kézifék gombot
Ez a téli gumi amúgy is túl van lihegve a kocsiknál. Aki balfasz az téli abronccsal is az. Aki tud közlekedni értékben hóban mocsokban. Az nyári Al is tud. Tükör jégen meg minden csúszik.