Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megértem. Az olyan rohadékot, aki kutyára lődöz akármivel, azt egye is meg szépen reggelire az amstaff
én is hagyom még...
Én egyáltalán nem cserélek le. Úgy is motorral közlekedek ha már nyári humán kell a kocsira. Akkor meg minek.
Én majd lecserélem jövőhó elején.
Én még le sem vettem.
Mondjuk főleg lustaságból, de megint bejött a mondás, hogy amelyik probléma nem oldódik meg magától 3 napon belül arra nem érdemes időt vesztegetni
Aztán hat lett.
ahogy megy a "faszán"
Jó van na. Csak egy ötlet volt.
vezettem már autót, természetesen elsőnek azt is hóban, jégen, a motor sokkal izgalmasabb nem kell autó , majd egy tank vagy kamion vagy vmi, amibe befér a motor esetleg egy műhellyel
Itt most nem motoros videókról volt szó, hanem a "téli sportokról".
Ugye, Kupec?
De amúgy motorbolond. Arra a pár napra évente minek neki autó?
Az inkabb te lehetnel.Duma megvan.
Ezt a karaktert csuklobol hoznad,meg fejre rosszabbat.

http://youtu.be/11fwQeAfDLI
ma már mindenki vlogger egyiket sem nézem
fekszik a faszom, van egy trillió dolgom...
Idén fogok videózni de ezt a vloggerkedést nem értem. Nem valami látványos motoros videók mellé pofázás. Nekem ez nem gyere be.
Lehet nincs B-s jogsija
Fiatalság, bolondság

Azért nagy balhé ez a hóesés.
Egyik vidéki állomásunkon elment a villany, úgy hogy két külön betáp van két irányból, amiből az egyik földkábel.
Szerintem az egész megyében nincs villany, mert másként nem lehetséges ilyen áramszünet. És az EON nem tudja mikor lesz újra.
Szerencsére van két redundáns és automatán működő diesel aggregátor, 6köbméter gázolajjal, meg még talán fél napot akkuról is tudunk üzemelni, és a kollégák már mennek le, hogy tekerjék az áramfejlesztőt ha az is lemerül
Akkó legyél vlogger
Na azt aztán biztos nem. Nem vagyok annyira téma hiányában hogy ezt írjam meg.
Szeretné, hogy írj róla egy cikket
Azért a nyalással vigyázz, mert az már etnikai tisztogatásnak számít!!!
Lehet én os így teszek. Én is valamikor éjjfél tájt estem haza és a kanapén aludtam el.
Feküdj vissza aludni!
Nem tudok róla, hogy azt tárgyaltuk konkrétan. :))) Olvasd át és nevess egy jót, ennyi. Én meg megiszom a reggeli kv-m. Kibaszott fáradt vagyok.