Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan. Nem az az igazi bűnös aki rombolja az államot, hanem aki tétlenül nézi.
azért nem szabad ilyen helyre behozni a politikát, mert túl sok érdeket/lelkületet sért... nem itt van a helye
Látom hasonlóan gondolkozunk.
Menj el, mindegy kire csak ne ezekre, én is így vagyok vele. Egyikkel sem szimpatizálok, de ezeknek a pofátlan arcából már elegem van.
Igazad van, de akkor még volt szépérzéke az embereknek, plusz volt aki megtudta csinálni. Ma nem véletlen, hogy ilyen kocka ocsmány dolgokat húznak fel, azt is tele hibával. Első évben beázik, a derékszög az nem derékszög stb. Sok gyerek? Szerintem inkább kevés és azoknak a többségéből sem játékos lesz. Az afrikai gyerekek mezítláb fociznak és így is jobbak, mint mi felnőttkorukra.
Erre irtam de elszállt aztán lusta voltam ujra irni.
Pont hogy el kell menni szavazni, a legsüketebb duma hogy nincs kire szavazni. Akkor indulj te, és szavunk rád. Ha nincs kire akkor szavazz valaki ellen, mert a legrosszabb tendencia sodródni az árral, külőlönösen mások miatt. Az sem mutat jo irányt, hogy a parlament egyre egyhangúbb, kiszoritanak mindenkit. Pont az a kétmillo fideszfan aki.biztos hogy elmegy szavazni. Szavazz kispártokra. Mert nem lesz ellenzék. Egypárt rendszert akartok? A baloldalt sikeresen legyalulták, vélhetően be se kerülnek. Némely szájtépős libsi talán. De a jobb oldalnak is neki estek rendesen, hogy csak a fidesz - ahogy mondogatják.is.
Azt tudod hogy ezzel a fideszt támogatod?
Szerintem most ők a kevésbé sz@rabbak.
Inkább az a kérdés Pityu, hogy eddig játsza a hazai szavazó tábor a bal-jobb ide-oda pingpongozást.

Az átlag magyar választó memóriája 2-3 év maximum, emiatt mindig elfelejtik, hogy az előző milyen egy retek patkány volt és körforgás szerűen újra és újra választják ezeket a fehérgalléros maffiózókat.
Szerintem az ár túl sok lenne.Lehet neked nem számít de én a feris 2008-as buktába majdnem beledöglöttem.Most meg tudtam venni egy új motort.
Szerinted érdekel egy fikarcnynit is hogy neked valami szimpatikus vagy nem?
Ez azért nagy baromság lenne. Picit tájékozódj a nagyvilágban. Nézd meg, hogy milyen az ország politikai, gazdasági, biztonsági megítélése. Találhatsz kimutatásokat az államadósság vonatkozásában, stb, stb.
És vajon ki volna jobb helyettük
Ezért írtam, hogy senkit sem támogatnék. Legyen úgy, mint külföldön. Olyan focit játszanak, olyan játékosokkal, hogy tele a stadion. Egyszerűen egy gazdasági szervezetként működnek. Bevétel-kiadás-haszon. Ennyi. Nézd meg a Spanyol focit és a Spanyol atlétákat. Látszik, hogy az állam mennyire támogatja a sportokat.
Nem akarjuk helyzetbe hozni - csak a mostani köztörvényes bűnöző brigádtól szeretnénk megszabadulni, akár ilyen áron is.
Zoli én nem akarok senkit visszahozni. Valszeg el se megyek szavazni, mert nincs kire szerintem.
Hát kit?
Szerintem nem.
Azért megvan az M6 alagút képe?És a mértéken van a hangsúly?
És itt ezeket akarjátok visszahozni?
Ez a problémám hogy megint helyzetbe akarjátok hozni a maszopot.
Azt ne mondd már, hogy a stadionokra költött pénz visszajön a jegyekből?!
Az tuti, hogy sok más sport jobban szerepel, csak éppen nem érdekel senkit. Mondjuk én egyiket se támogatnám. Ha olyat nyújtanak, amit a nézők látni akarnak, akkor jegyet vesznek és van bevétel. Ha nem, akkor nincs. Pont olyan, mint a cirkusz vagy a színház. Ha jó az előadás, akkor van lóvé és habzsidőzsi. Ha nem, akkor zsíroskenyér. A piac szelektál...
Az épületek hasznát ha nézed, akkor egy pl. Hősök tere "értéke" nulla. Szükségtelen. Az, hogy mára már műemlékek egy dolog. Amikor építették nem volt az elhiheted. A "vizuális környezetszennyezéshez": http://www.nemzetisport.hu/lab... A fociból meg ne csak a botlábú NB1-es játékosokat lásd, hanem a sok amatőrt aki sportol, meg a sok gyereket aki focizik. Maga a foci engem sem érdekel, de az általános iskolás fiamat igen, és örülök, hogy megvan a lehetősége a játékra. Tavasztól őszig hétvégente zajlik a Bozsik program és rengeteg gyerek vesz részt rajta, az ovisóktól kezdve.
Náluk ez kezd egyre aktuálisabb lenni, a mecset építési tenderekkel együtt.
Ez is jó meglátás! Jó látni, hogy vannak még gondolkodó emberek.
Így van!