Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán eltaposnak,szóval gyorsan az utca szélén találja az ember magát ha élni akar.
Vagy feszítesz pint pocok a lisztben! Mondaná Zoli...
motorral remélem más lesz avval azért előzni is könnyebb a faszokat
de ha nem jön össze csak a pecának fogok élni, beszerzek egy pajero-t aztán küzdök mint légy a levesben
Ő csak defenzíven vezetett: felvette a forgalom ritmusát.
Pedig most akarsz aszfalton bűnözni.
egyik nap este szakadt a hó minimálisan csúszott az út és majom kb 10 méterre a seggembe jött vagy 15 km távot pedig olyan 80as tempót mentem szembe senki.
ha lassítottam akkor ő is lassított ha gyorsítottam ő is gyorsított, kb mintha kötélen húztam volna
na az ilyen fejét is szívesen ütlegelném egy 5 kilós súlyzóval
ez a közlekedés engem tönkretesz, lehet inkább elmegyek helyben közmunkásnak
Volt, hogy este hazafelé követtem egy fábiást 60-al nem álltam a seggébe de egyszer csak félreállt megvárta míg megkerülöm azt elindult de addig szépen tötyörgött igaz este de tiszta idő volt és nyár.
egy robogót-biciklist könnyebb kielőzni mint egy autóst
és a 70 pont gáz mert ugye 90 a maximum és úgy kell az előzést végrehajtani hogy ebbe beleférjen, mert egy ideje 0-24ig mérnek a sünök
amúgy nem avval van a gondom hogy a tanyasi 80 éves tata bemegy a városba havi egyszer a 30éves zsigulival 60-70tempóval, hanem amikor száraz az út, süt a nap,sima az út, jó a kocsi és csak azért megy 70el mert a fasz tudja miért
és mindezt olyan forgalmas utakon hogy kb csak szabályszegéssel lehet kielőzni
császtok !
De az - általában - legalább az út szélén megy, az öntudatos 50 köbcis meg belül csalinkázik a sz*rjával....
Csak azok át simán a piroson is volt, hogy kollégát vontam kérdőre, ugyan már ha autóval megy mér várja meg a zöldet, bicajjal viszont mint a szél át a szembe sávon piroson miközben én várom bezöldüljön.
A biciklis nem megy ennyivel se.
Baócával 40-el... de hát sajna ez van részt vehetünk ezekkel a forgalomban.
Ha ez vígasztal, akkor a többi autós legalább annyira utálja a 60-nal döcögő szutyukist, mint téged a robogóddal. Mozgó forgalmi akadályok vagytok.
Én megőrülnék ha napi sokszáz km távot le kellene vezetni
Rajtam kivül mindenki idióta az utakon, így,nem könnyű nyugodtnak maradni
A nagy,kedvenceim a 70 el közlekedő gyíkok egy forgalmas úton....
Pl melóba robogóval szűk 5 perccel később érek be mint kocsival, a kocsisor 70el megy a robogó meg 62 maximummal
De van egy gyík suzukis aki kb 3 éve 60as tempóval közlekedik, ha meglátom 200lesz a vérnyomásom még a robogótol is lassabb
Akkor ezek szerint kollégák vagytok a kisebbik fiammal. Szép szakma az, emlékszem milyen örömmel mesélt az első motorcseréről, pedig nem is volt az olyan egyszerű feladat.
Remélem nem laktak nagyon magasan.
Érdekes, nekem meg két ismerősöm vén fejjel kezdett el kamionozni:
- az egyik 47 évesen kezdte (előtte GLS-futár volt), a másik 50 évesen, ő pedig autószerelő. Mindkettőjüknél felnőttek, kirepültek a gyerekek otthonról, ők meg "világot látni" akartak.
A legjobb dolog, bár gyereket nevelni ebben a digitális korban nem egyszerű, hogy ne legyen benne a birkaösztön és kövesse a többit, de szerencsére ezzel sincs gond. Szerencsém van. Nekem édesapám kamionozott, nem egy álom meló, főleg ha van család.
Szép dolog a család. Régen én is kamionoztam, alig láttam őket. Közben váltottam, azóta sokkal jobb minden.
Olyan munkám volt, ami mellett nem volt időm ilyesmire. Örültem, ha hazaértem és a gyerekkel, asszonnyal foglalkozni tudtam.
Most nézem a májeréknál se fogtad vissza magad.
Szó se róla. Főzni kellett még egy kávét, mert ennyi képet másként nem lehetett végig nézni. Miért tartottad vissza eddig magad? Igazán jó galériákat tudsz összerakni.
A férfiak szeretik a motoros és csajos képeket. Örülök, hogy neked is tetszik!