Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus,nem mehetek a német varosokba a melyen szeretett Hyundai H100 porter gepjarmuvemmel? . Skandallum.
Á, attól messze vagyok :)))
Ellenben már baszták ki alólam a motort.......
Kizökkentett a ritmusodból,a melletted egykeréken elhaladó?
Értem. Én konkrétan valamelyik autó lehuzási sorrendjéből indultam ki, az 11 csavaros volt emlékezetem szerint.
nem lesz kifli mert nem egyből 250nm a lehúzás, és csak kifelé tud igazodni, ha lehúzod a szélét is akkor púpos-hullámos lehet
Én is így tudom. Ritkán értek egyet Levivel. De én is úgy tudom hogy bentről kifelé spirál alakban haladva. Szögre húzasnál meg Asszem ugyan csak kifelé haladva de átlósan. Asszem.
Az a baj azzal ha a középső után a szélsőket húzod le hogy lesz benne 2kifli, pláne egy hosszú hengerfejnél ami mondjuk 6hengeres.
Nem vitatom. Azért irtam, hogy szerintem. Amiben előnyösebbnek látom ha a középső kettő után a széleken huzom, hogy ezáltal felfekszik a sikra és nem huzom kiflisre a közepét. Az első gyengébb lépcsővel mintegy felfekvéses össze feszités, aztán végleges nyomaték. Ahol szög van ott azt egy harmadik lépcsőben...szerintem nagy bajt nem tennék, még valahol van ilyen lehuzási sorrendem nyomtatott formában. De h meg létezik előirt sorrend természetesen aszerint.
Egyetértek! Bár így sem fekete és fehér lásd, M. Ricsi esete.
A figyelmetlenséget kivettem, ha olvastad. Nem mintha azzal szentté lehet avatni bárkit, de én más kategóriába sorolom.
Nem azé de bentről kifelé szokás lehúzni, nem a középsőt aztán a szélsőt, na meg egyszer szokás nyomatékra utána szögre húzni.
Lehet magyarázni, de nem ez jött le. Továbbra sem vagyok a lincselés híve. Ha mondjuk a te vagy az én vagy az ő felesége, gyereke vagy közeli rokona csinál balesetet és valaki így gondolkodik, mint ti, akkor annak nem hiszem, hogy örülnétek. Tudom ők nem egykerekeznek, de lehet figyelmetlen, telefonálhat közben. Ez olyan, hogyha a migráns erőszakol az hír és fel van háborodva, teszem hozzá jogosan! Csak közben kérdem én, hány angol erőszakolt nőket? Nyilván sokan, csak az nem hír. Arra nem térek ki, hogy pont olyan embernek van baja a barbársággal, aki pár nappal ezelőtt maga is a barbárkodás és a civilizálatlan ember egyik szintjét ütötte meg.
Ha én huuznám akkor kb. az autók hengerfejéhez hasonlatosan huznám le két lépcsőben. Első lépcső kb egy harmadig. Két középső egymásután, aztán valamelyik sarki szélső, majd vele átlóban, aztán megint átló és mégegyszer. Ekkorra lehuztál hatot. A maradék közteseket szintén átlószerint haladva. A második lépcsőt pedig ugyanebben a sorrendben.
Ez jó:)
Nem kívánta senki, ő sem. Csak ha egy buzi kerekzős fasz megállni ugyan nem tud, de rámboritani a szarját igen, én is addig rugdosnám mig mozog. Mert hát nem véletlen meg elnéztem hanem szándékos veszélyeztetés volt a gondolqtmenet. Ha olyan helyen csinálja ahol senkit nem sodor bajba csak magát, nem zavar szerintem senkit. És ez akár egy éppen üres utszakasz is lehet, de mellettem is mentek már el egykerékén városi forgalomban.
Az enyémen is, aki nem hiszi járjon utánna. Egyébként én is rápillantok, és más az elbiráláls ha üres....
2006 ig.
De.Mind PC 25-el kezdődik.95-tol2096 ig.
Eddig én is saját kútfőből a középről kifelé apránként meghuzast gondoltam.
Bár mivel 40 Nem azt azért elég könnyen csuklon bele tudom szakítani így marad a 3/4 és kingtony.
ha hosszú egyenesen van középről csigavonalban 3-4x mire megvan a nyomaték
ha körben mehet átlósan de akor sem össze vissza egyik irányban, én még a fos szimót se egy menetben húzom meg
legalábbis eddig mindent így csináltam könyveket sosem olvasok
nekem még mérő sem kell be van építve a csuklómba a nyomatékkulcs egy ideig boros cégnél dolgoztam ha fél deci hiányzott a kannából azt is megéreztem
Én középről szoktam kifelé, amelyik szimpi azzal kezdem, mintha szét teríteném egyik felet a másikon, annyi hogy negyed fordulatokat szoktam csak húzni aztán amikor már érzésre kell a nyomatékkulcs, lehúzom azzal.
Nincs számozás a blokkon?
Engem is érdekelne miért ellenségesek velem ennyire és kivel kevernek.