Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vőmé eszik 20-25öt. de megy is. Na meg kormol nem látni az autót de versenygép na. Viszont a vatta új 530 at állva hagyja mindenhogy!
én ha látom, hogy a dízel fogyasztása a városban 12,1-en áll, kicsit odalépek neki, nekem ne bohóckodjon
Mondjuk gyanúsan olcsók viszont nekem a régi nissanokkal csak jó tapasztalatom van, amiket még a japók gyártottak és nem francia motor van bennük, ezért agyalok ilyesmin.
Ez valami korosodó rizsa szállító
Ő ilyet nem vett.....
Pipinek biztos.
Pár éve kitalálták egy gyártósoron nagytakarítás, elfújtak több raklapnyi féktisztítót, és örültek, hogy látják milyen színűek a gépek villanymotorburkolat stb. Összeszedték a szart gyártósor indít, minden megellett mert kimosták az utolsó kenőanyagot is! volt ám kapkodás folyamatos műszakban mifasz lesz a termeléssel...
A Vanette Cargo-val van valakinek tapasztalata?
ezt szeretik, ha az ember hülyén bámul, akkor jobban tudatosul bennük hogy ők a nagypenge agyasok

amúgy ezeket az agyalásokat úgy lehetne összehozni hogy a dolgozó ha kitalál valamit akkor a "vezérek" megindokolnák miért nem jó
mert sok esetben pár szabálynak nem felel meg pl munkavédelmi vagy ennek a buzi iso-nak, hiába tűnik teljesen ésszerűnek
de ehelyett nem történik semmi és mindkét fél csak lehülyézi a másikat
Az enyém 49 (!) rám nem vonatkozik!
Nálunk is van ilyen pedig az alapanyagtól a késztermékig végig egy helyen készül minden. Már hiába jön bárki is agyaljunk rajta van esetleg 5letünk, volt ja elég sokáig... most már csak nézni kell bambán ezt most nekem mondja
vannak okos ötletek, de amikor pl havi szinten elfogy a lézer alól a 6-os lemez, és akár 2 műszakot is áll a vágás ebben a méretben akkor kb meg lehet baszni az utána jövő kimásodpercezett munkaműveleteket
és akkor van az hogy a reggel 8ra odarendelt kamion du 3 kor van elkezdve rakva és van olyan dolog amit akkor festenek még
Kockát gurítják gömbölyűt meg cipelik a barmok.
a mostani cégnél is már volt sok jó ötletem, de leszarják a vezetők...
aztán megcsináltam úgy a dolgokat hogy nekem jó leszen aztán kapja be mindenki
amúgy rengeteg munkafolyamaton lehetne spórolni egy kis gondolkodással, de a mai világban aki gondolkodik elkönyvelik lustának
amúgy tök sokat szoktam röhögni ezeken a munkafolyamat elemzéseken, mivel sosem az egész folymatot nézik hanem egyes részeket
aztán amikor összeszaródik a rendszer egy hiba miatt akkor mindenki pislog hogy ez most mi a fasz
Neked valami multinál kellene lenned lean vezetőnek menne a fillérbaszás.
robogóval teszteletem ezt a fogyasztást avval megérné lassabban menni
40-45 tempóval 2,8 litert eszik fullgázon 60-63 tempónál 3,1 litert, ez kb 10 %
minden héten egy sör árát meg lehetne spórolni a lassabb tempóval
legyen 800
Vagy kijön eléd és 50 méter múlva lefordul.
Mert hülye, azért az 1 deciért megéri.
Felmehetne a benzin ára 600-ra.
ezeken a kijövök a másik elé de mégsem nyomom a gázt az is idegesítő, sűrűn felbaszom fel magam mert 5ből 4 ilyen fasz
azt sajnálom hogy a kürtöm ismét a "most nem működök" fázisban van és nem tudok folyamatosan dudálni mögötte
nyomkodni szoktam a gombot, remek stresszoldó , de most épp nem szól, ilyen 3-6 havi ciklusokban működik-nem működik úgy hogy senki nem csinál semmit vele..
nem is értem hogy miért közlekednek mások amikor én is, ki kellene tiltani a gecibe mindenkit az utakról a 20km körzetemen belül
De ha ő ugy gondolja az elég.
Mindennap a 3-ason belefutok ilyen 70-80-as emberbe.
Nameg azokba akik ha látják ha jössz tuti kijönnek eléd,addig simán elvolt a jobbosban valaki mögött.Mire odaérsz ott vánszorog mindkettő egymás mellett.
egyszer kipróbáltam, semmivel sem fogyaszt kevesebbet 70es tempóval mint 90 es tempóval
Spórol a benzinen mert spúr.