Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy gondolom ma is megmentettük a világot a sok csodás ötleteinkkel
ideje lenne újabb témát találni
mi legyen? köcsög bmw-s vagy minden nő kurva?
ennyi... és még szívja a szar cigarettát is. na az ne szóljon egy mukkot sem, majd hazamegy és begyújt fával... juppiiiiii na addig én dízelezek...
Az motorral is kellemes, ha beszorulsz a sorba.
kb ugyanaz mint amikor a városban napi 15 órákat egymás seggében megy a sok autó
aki ott él meg szívja befelé a sok szar füstöt
Az sem egészséges nyilván, de azoknak nem zavar a szaga. Persze a kilehelt szívűek azok közt is büdösek.
Így van én is benyást hajtok nem is veszek olajast eben guba mindegyik.
de nem üldögélek ott, miért is tenném? a benzinesnek is húzza a szájába a kipufogót mindenki, atttól is rákot kap...
Á

M

E

N

!
akkor én traktorozok a belvárosban is még egy pár évtizedet
megérne egy próbát
csak egy kisszék kell a kocsi segge mögé és üldögéljen ott pár percig a hitetlen
hozzátenném hogy a benzinesnek sincs jó szaga
pl most hogy hideg van benzinnel indítom az astrát aztán amíg nem állok ki az utcára benzinnel megy elég okádék szaga van a benzines kipufogófüstnek is
ha gázzal megy szinte semmi szaga sincs pedig 250+ a kötelező kereskedői visszeatekerés ezer van benne
nekem van tdi is, 2013, nincs szaga, nem is füstöl...
A ló zabbal,a tehén silotakarmannyal a traktor dizellel a jármű benzinnel megy.
Ezekkel tényleg ez van. Egyik 2011es a másik 2015ös. A régi TDI az nem büdös, de kormol.
Egy kis orosz innováció:
http://www.origo.hu/auto/20180...
az autóim között egy olyan van, aminek van egy kicsi a hidegindítás után, de az 2006-os (újszerű állapotban, karban tartva), elnézem neki
Persze, hogy jobb! Benzines! Azt csak azért linkeltem, mert az is versenyautó.
érdekes, az enyémnek nincs
Ez igy is van ahogy mondod!
Tizen pár éve dolgozok dizel füstös csarnokban, még jó hogy utálom őket
Többel is volt szerencsém, mind ilyen volt.
Ez egy jó megoldás!
az egy nagyon rövid idő, hidegindítás után, melegedési fázisban. amelyikből utána is jön szag, ott gond van
Azért ez jobb szerintem.

http://youtu.be/o5VPYlaRxSM
tdi kommandó kell ide
aztán egy kijelelölt éjszaka felgyújtani az összeset a gecibe
teszem hozzá, hogy én dízeles vagyok, de egy ilyen szituban, valószínűleg én is megsimogattam volna... bár én előszeretettel rugdosnám az összes dohányzót is. ha úgy jön ki, visszadobálom a csikket a kocsiba is
Egy új dízel is büdöset nyom ki magából, kiszédülsz tőle.