Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem voltak buta tervei a Jobbiknak ezt a témát illetően, de aztán frissen bejutott ellenzékként egy gyerekes, ellentmondásos, pont csak a kormányt szapuló bohóckodás lett belőle sajnos.
Azokat is ki kéne tenni, akik 40 éve ott vannak. Páran látjuk milyen "jellemfejlődésen" mentek át.
Ha azt látnám bármelyik ellenzékben, hogy a problémékat akarja megoldani és javítani akar, ahelyett, hogy az épp aktuális kormányt szapulja (mind1, hogy az jogos-e vagy sem) akkor elmennék szavazni. Amíg ezt nem látom, addig szerintem felesleges.
Tudod az okosat , mégis a baromságot népszerüsíted ! 50 en fociznak , egy hétvégén ?! A mi időnkbe meg 250-en , sorba álltunk a focipálya mellett ! Budapestet meg a többi nagyvárost nem oroszok építették ! Ekkora ostobaságot ! Nem kell messzi ,menni folyik rajtad a narancslé ! Akassz a nyakadba egy szótölcsért azt úgy ugasd a bölcsességet van rá kereslet bőven ! Sajnos !
Mekkora torkosat szopikálna a fidesz, ha hirtelen túlszaladnak az ingerhatáron ezzel a gyűlölet keltéssel és mindenki elpártolna tőlük, nem jutnak be és az egész kampányköltséget visszafizettetnék velük.
Bár loptak azok már annyit, hogy ezt zsebből megtegyék.
Én személy szerint a pártokat szüntetném meg. A parlamentben van 300 szék, az országot felosztanám 300 részre. Akit a nép oda küld, az nyomja a gombot a szavazásnál, ő képviselné a körzete érdekeit és nézeteit. Mi értelme a pártszavazásnak? Ennyi erővel üljön ott 1-1 ember annyi százalékos résszel, amennyivel bejutott a párt. Nem kell oda a sok melegedő, bóbiskoló...
Nehéz lesz, de ha kell túllépek ezen és gipszjakabra szavazok, csakhogy ne bogárevőjános legyen.
Csak megint az a baj, hogy többségben vannak a médiában. Marika néni csak azt olvassa, amire 40 éve előfizetett, azt nézi, amit már 40 éve és elhiszi.
Ja, és még egy mocskos huzás a kormánypárt részéről a kétharmadon tul. A kampánypénzeket visszafizettetik azokkal.akik nem jutnának be. Miután nem maradt a szétzilálások után egyetlen nagyobbacska párt se aki biztos lehetne a dolgában. Igy aztán lehet ki se aknázzák a lehetőségeket pénz hijján.
Az adott ország hazai médiája sohasem fest valós képet. Német munkatársaim mesélik, hogy a városukban mit csináltak a kedves bevándorlók, de a sajtóban egy szó sem esett róla. Ott is kormánypárti a média...
http://www.origo.hu/tudomany/t...
"A közlekedés helyreállításában nagyobb sikert értek el, hiszen ez – szemben a lakosság ellátásával – a szovjet hadsereg közvetlen érdeke is volt, ennek megfelelően az ország út- és vasúthálózatának kijavításában nagy szerepet játszottak a szovjet utászalakulatok. A kommunisták hamar meglátták a népszerűségszerzés lehetőségét: 1945 májusától Gerő Ernő töltötte be a közlekedési miniszteri posztot, aki ettől kezdve gyakran tűnt fel hidak és egyéb létesítmények avatásán."
Ennek is meg van az esélye, tisztességtelennek is tartom ezt a csikicsukit. Ha én laposelemérre szavaznék mert kibaszott jo gondolatai vannak, akkor ne lépjen vissza gipszjakab javára, mert esélyesebb a fidesz ellen viszont faszságokat akar.
A médiát megviszgáld felül:) legalábbis azokat melyek számitanak valamelyest.
Ők egy kifejezetten feltörekvő párt voltak, már nagyon nem a kis párt kategória. A fidesz nem tudta csírájában elfojtani őket, a Jobbik meg volt olyan ügyetlen, hogy ászokat adott a narancsosok kezébe, szét is szedték a Jobbikot is.

Mondjuk ha így nézzük, újra kis párt lettek és egyáltalán a bejutásért küzdenek, konkrétan az utolsó érdemi ellenzék szerepe az övék.
"Azt azé ne feledjük szinte a teljes média a kormány oldalán van."
Ezt te sem mondod komolyan.
Azonkívül honnan tudod hogy a koordináció keretén belül a neked szimpatikus nem e fog visszalépni?
Persze, hogy tudom. Nem vagyok hülye (ennyire). Én nem fidesz ellenes vagyok, hanem politikus ellenes.
Ezt irtam
Persze, a fiamból sem lesz profi játékos, de örömmel csinálja és én meg örülök a boldogságának. Egyébként egy-egy hétvégén korosztályonkként (U7-U9-U11-U13) kb 50 gyerek focizik, csak a mi körzetünkben (4 település).
Vagy csak a fidesz gépezete alakitja a képet?
Azt azé ne feledjük szinte a teljes média a kormány oldalán van.
De indul gondolom még más is a jobbikon kivül. Nem kell a teljes programmal azonosulni, márha egyáltalán lesz nekik, de legyen ellenhang és főleg kontroll.
Közügy beszélni kell róla, nincs vele baj. Csak az anyázásig nem kell eljutni. Az is hiba ha valakit átakarunk téríteni, nem kell. A bizonytalanoknak kell segíteni és elmondani mindkét nőzőpontot, jó esetben veszi a fáradságot és elmegy szavazni. Vallottam én is azt, hogy minek foglalkozni vele, nem megyek el, de ha tudunk változtatni, miért ne lépnénk. Persze lehet a billibe lóg most a kezem.
Mit gondolsz, a Jobbik megérdemelne pár kósza szavazatot és egy 15% körüli bejutást? Egyetlen dolgot csináltak jól, belerottyontottak a langyos vízbe és pár arcpirító lopásra is felhívták a figyelmet. Nem véletlen akarja a fidesz kinullázni a Jobbikot Vona bemocskolásával, idegesíti, zavarja őket az a párt.
legyen a téma a dízeles, akinek még ráadásul bmw motorja is van... szidjátok azt, én is rühellem az összeset
Azért ahhoz nem kell atomfizika hogy értse az ember minnél több apró részekre zúzni az ellenzéket volt a cél ! A másik meg hogy az ország a háború után a porig rombolt hidak , városok 5 év alatt felépültek , mert a pénzt nem lopták el , és nem a saját javakat gyarapította mint most ! A Megyeri híd árából arányosan akkor felépült volna az összes Duna -híd ! Az akkori helyreállítás és új beruházásokat a mai nyílt tolvajlással összehasonlítani ostobaság , és csak elme roggyant ember tesz ilyet !
Mondjuk amekkorát fordult a jobbik én nem mondanám hogy az jobb oldalon van,olyan ballik inkább.
Ez már igaz viszont.