Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jók azok a kóláskupak turbós szarok, Peti barátom remekül él belőle, annyi a fiatal motorgenerálos imádja... én csak akkor csatlakozom, ha a nem korszerű benzinesek is kuka, addig csakis a dízel úgyse tiltják ki
Ne tegezz tegnap írtad.
Mennyi készült ebből?
Csak szerényen a fejét a kipufogó végéhez tenném, és hadd szóljon ami a csővön kifér
Rühellem az olyan idiótákat akiknek ez ad élvezetet hogy jeee fűstől, kormol mint a barom
Asszed csak TE mentesz Druszám
Milyen srác? Meg mi ez a magazin? Keversz valakivel, de ezt már tegnap is leírtam neked.
nekem már a zsigulin szinte minden érték nullás volt gázon
pedig annak elég vad füst értékei voltak gyárilag
akkoriban simán verte az injektoros katalizátoros nyugati verdákat
Labanctónál nyert több díjat, tavaly meg a szlalom bajnokság f@szom tudja melyik kategória bajnoka lett.
A kisturbós benzinesek is csak papíron jók! Egy új motorkerékpár is dupla nullás, vicc ez a besorolás. Benzines maradhat, dízel az személyautókból menjen, ennyi. Az elektromos pedig vakítás felsőfokon.
Ezt mentettem, mert eddig csak 2 szám volt meg belőle!
nadenadenade a koppány kipu marad....
Tölts fel inkább valamit pöri srác!
én kivenném az összeset, benzinest és dízelt, mondjuk 10-es kategóriáig. gázosból is csak a gyári cng maradhatna. nekem is van egy, ami nem teljesíti, az meg jobb az összes benzinesnél, de hajlandó lennék beáldozni egy ilyen akcióban...
Nem fog. Láttam a folyamatot másfél óra a kiemeléstől (blokk és már a főtengelycsapágyakat cserélik erősebbre stb stb... ezek már profin összerakott gépek veszel egy 5kilós vasat amire 3 gurigát locsolsz és éppen beindítod.
amúgy az a fura hogy ennyire meg lett tolva ez a dízel szekció
mert dízel autó mindig is volt de ennyire azért nem volt sok, ráadásul ezek a kis fos dízelek csak egy viccek
egy rendes dízel kocsi 2500ccm nem ezek a kis 1,2-1,3 és társaik
Egy kis pénzbüntetés is jöhet mellé.
Már akkor tudta bukta lesz mikor még fel sem merült a dízelbotrány...
Az ilyen smokeandcharm szörnyeket kivenném a forgalomból. Azonkívül, hogy viccesek, bosszantók is.
hátha kikönyököl pár hajtókar aztán egy ideig nem szennyez
na az a beteg
Ő?
Biztos vagyok benne hogy kimerítő ismeretekkel rendelkezik a típustól.
Bár abban is hogy nincs olyan amiről nem rendelkezik behato ismerettel.
Én csak azt tudom hogy lofaszt fér bele egy 160-180-as matrac
Sima 1.9 tádé 260 le 510 nm.
szigorúan nem tuningolok, nem is füstöl... de egy ilyenbe egyszer azért beülnék a városban. rövid ideig volt egy a2 dízel, na az kormolt, nem volt dpf meg egyéb buziskodások. vki buziskodott hátulról, csak nyomtam egy kövéret, és azt hitte beállt az éjfél
Azt hittem a dízel hívők spúrak, de csak betegek.
basznám is le róla a rendszámot a gecibe
kellene párezer mobol mérőállomás és sorba mérni minden kocsit akinek nem jó a füst értéke ott helyben leszedni a rendszámot, fel a kerékbilincset és csak szállítani lehessen