Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van sport múltam és soha nem éltem vissza vele, nem szeretem az önbíráskodást. Ha nem vertétek meg akkor jó, azt hittem kapott párat.
egy jól karbantartott dízel nem füstöl... nem is való mindenkinek, egy dízelt tudni kell használni is, csak sokaknak fogalmuk sincs róla
Ott abban a pillanatban, fuldokolva, köhögve a leges legjobb döntés volt! Még a mögöttünk lévő autósok is kiszáltak és tapsoltak!!!! Nem ütöttük meg!
Csak azt szívta amit mások (talán egy kicsit közelebbről)

Vannak szituációk amikor nem fogom a bibliát elővenni, mert idegből cselekszik az ember
A régiek is büdösek voltak, de az újaktól be lehet hányni. A verés itt sem volt jó opció, jobb lett volna valami más megoldás.
Ez nem az a kat. szponzorok bukócsövezés pályára építve nem utcai gép tesa...
Az öscémnek volt egy vagy 8éven át, a motorja egy rugásra indult télbe nyárba, viszont minden más szarni ment(váltó, generátor, inditómotor ,szervók) 9l el járt, végtére elporladt a kasztni, de még az ajtókilincseknél is, aztán a bozótlakók elvitték vmi tüzifáért cserébe. Am egy időgép. Sok idő vele odaérni.
Ültem, nem is egyben a nyomorék 1.9táádééé meg cdti, dci, crdi, pédété bla bla....
Oké hogy van egy olyan 1500-2500 skála ahol megy mint a barom, de amit kiokád magából, köszi de nem!!!!!! Főleg a chipes szutykok
Van nem egy jó dizel konstrukció, de akkor se vennék

Egy haverommal rángattunk ki egy hülyegyereket mert azzal szórakozott hogy a piros lámpánál milyen jól kormol... persze amikor fél méterre vagy mögötte motorral ,már senkinek nem tetszik!
Kikaptuk, haver jó helyre tartotta a buksiját, én meg padló, persze a srác bnöje meg a fülembe sikitozik....
Igen, de maradna 40 forint, ha elterjedne akkor is? Kinek lenne az jó? Oké az emberiségnek, de ez soha nem volt szempont a történelemben.
még a jelenlegi 40 forintos árammal is megérné a villanyos
de ha olyan lenne mint az otthon töltött cng akkor már oda lenne az előny, és mivel kb annyival drágábbak a villanyos kocsik amennyit meg lehet spórolni a villannyal 6-8 év alatt
Igen régen volt egy gázos vw lt-m a 2000-es "porsche" motorral szerelt amibe gázt tetettem, no az olyan volt, hogy benzinnel már semmit sem csinált annyira szar volt a motorja és a karbija, de gázzal ment valahogy, megállítottak az akkori kpm-esek szolnok alatt és elkezdtek kipuffgázt mérni (azóta sem találkoztam ilyen fajtával pedig hetente megállítanak) és megmérték először a gázt és mondták, hogy állítsam át benyára, no az nem ment hisz azzal egy pillanatig sem járt így maradt gázon mire a mérés után megdicsértek, hogy milyen jó a motorja ennek az amúgy igen lelakott kocsinak.
Oké.
Az vagy, mert folyamatosan betalálsz, csak mert azt mondtam normális ember ilyet nem mond, mint te. Most is sértegetsz, fogalmam sincs honnan jött becenevekkel. Felőlem csinálhatod, de értelme nincs.
Ezt embere válogatja, nekem nem jött be a dízel. Plusz sok okos azt hiszi, hogy majd 6-ben is tud előzni a nyomaték miatt, de a kis szar szívó benzinessel ott vagyok a seggében, mert alig bírja leküzdeni a teherautót.
Volt nálunk egy benyás ezres uno mindenki állva hagyott vőm ismerte én csak többször láttam a lölköm lehet szorongatta volna a csíkost baszki!
Abból a korszakból elég egy négyhengeres 250es is.
A dieselnek szgk-ban nem csoda, hogy nagy rajongó tábora van, sokkal jobban élvezhető, vezethető mint egy ugyanolyan benyás. Pont ahol az átlag user használja ott tol, van erő pergetés nélkül és a maiak már nem olyanok mint 20-30 éve, csendesek és nem ráznak a fülkében. Nekem is volt és jobb, könnyebb volt vezetni mint a benyást, de a költségek okán van újra csak benyás és egy gázos autónk.
Van, de kinek érdeke, hogy tartós legyen? Meg ha el is terjedne, az ingyen töltők sem hinném, hogy megmaradnának.
Nem vagyok sértett pörike. Viszont te nagyon együgyű vagy. Ha már tegeződünk ugye.
Akkor is csak egy olajkályha marad.
vesz az ember egy 90es évekbeli ezres sornégyet egy marék pizsama gombért aztán odabassza gyorsulásban bármelyik kis fos épített dízelt
éjszakát okozó füst nélkül......
Ilyen válaszokkal nem leszek okosabb, de még egyszer mondom, nem kell kivetíteni rám a sértettséged.
Ültél már ilyen gépben, gondolom nem. Akkor ha szeretnél egy széles mosolyt unkáim atyjának szólok azt baszatbatod neki VR4 ugy hogy tapad rendesen!
Pont így vagyok én is vele.
a villanyban van lehetőség, de amíg a barna szenet meg a fos kőolaj maradékot égetik a villany termeléshez addig nem sokat javít a környezeten
max a városi levegő lesz jobb mert nem helyben szennyez, mert az akku kínában szennyez, az erőmű füst meg valahol messze a várostól
de én még mindig hiszek a villany hajtásban, ha nem csak az üzleti része lenne hanem tényleg a környezetvédelem lenne az első biztos lenne jó sok igazán jó megoldás