Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is így vagyok vele. Eza z idegen utálat szerintem az itthon élő, de nem idegenek miatt van.
Lesznek! Ledes közvilágítással felfűtik majd a területet. Egy mesterséges keltetőt létrehozva. A Grizly nem jó, mert barna, tehát migráns.
Már csak azért mert meglepne ha 4-5 évnél több ideje fizetnél adót.
Ha minimálbéren vagy akkor meg egy simo se jönne ki a kifizetésből.
Felelőlem bárki jöhet aki dolgozni akar, megtanulja a nyelvet, felveszi a helyi viselkedési normákat és nem akar ártani. Élősködőkből viszont már megvan a létszám.
De azok a lazac husikát szeretik, nem?
Megőrültél?
Vannak hidegtűrő krokodilok?
Én benne vagyok egy zsíros közbeszerzésben ahol betelepítünk a kerítéshez Alaszkai Grizly-ket.
Azok birják a meleget-hideget és jó sok pénz üti a markomat.
Igen, ez az eshetőség is benne van a pakliban, hogy valóban Afrika lakosságának 40%-a megindul észak felé. Bízzunk benne, hogy nem így lesz.

Az valóban baj, hogy egy Szíriából, ténylegesen a polgárháború és öldöklés elől menekülő család mellé 3 olyan szegődik, akik szimpla gazdasági bevándorlók. Mikor a 2 méteres, csömpe orrú drabális afrikai aszondja, hogy: "maj nem iz abdulah al ahmad from szrijja"...akkor azért már körvonalazódik a dolog, hogy a sok patkány a szerencsétleneket kihasználva akar nyugatra jutni.

Mondtam egy szóval is, hogy rossz itt? Én sem szándékozom kivándorolni, nem véletlen, ebben teljesen egyet értünk.
Lemaradtam valamiről? Lelőttek valakit?
Szerintem nem csak kerítés kell, hanem vizesárok, krokodilokkal.
Nyugi már, ez csak egy viccnek szánt mondat volt...
"Egyszerűen nincs meg rá az apparátusuk. !

Most már tényleg nincs, mert ezek elpusztítottak mindent ami nem az érdekkörükbe tartozik.
Ezt láttam már, hatalmas!
Az igazság az, hogy ma kis hazánkban a Fideszen kívül más párt vagy koalíció nem tudna kormányt alakítani. Egyszerűen nincs meg rá az apparátusuk. Külön-külön semmiképp, együtt meg nem tudnak létezni sem.
Ugye te egyetemen tanultad az építészmérnökit?
Levelezőn vagy normál nappalin?
Hogy ki és kire szavaz, kit hisz jobbnak, mint a másik, az mindenkinek maradjon a saját titka, ebbe itt bele se menjünk.

Nekem csak akkor szóljanak, 16 éves koromig visszaszámolva minden leadózott forintomból egy összegben visszakapom azt, ami az én adóforintomból a cigány pulyák segélyezésére, börtöntöltelékek etetésére, aktuális kormány új bútoraira, új autóira és egyéb létszükséglet kiadásaikra, meg az ilyen ráhelkék új, 500 m2-es házikójára elment.

Na, ezt kérem szépen vissza, egyben, minden más hidegen hagy, az összes párt megb..szhatja magát felőlem.
"Szaharától délre fekvő népessége csak nagy nehézségek árán tudna átjutni a sivatagon" Ezt ugye nem gondolod te se komolyan... Afrikában sem csak mezítlábas kecskepásztorok vannak, bárhova el tudnak jutni. A politikában az a legnagyobb baj, hogy összemossák a migránsokat az ILLEGÁLIS bevándorlókkal. Aki törvényes úton jön, azt beengedik. Szerinted te bármilyen okmány hiányában hova tudnál menni? Sehova. Szetinted normális az, ami nyugaton folyik? Voltál mostanában valamelyik nyugati országban? Én a saját szememmel láttam és tapasztaltam, hogy mi van Francia- és Németországban. Valamint van egy jó pár éve Magyarországon élő ismerősöm (aki egész európában rendszeresen utazik) és azt mondja, hogy az országunk nagyon jó hely. Itt is telepedett le. Valószínűleg ő objektívebben látja a helyzetet...
Ha mindenki, megemelné a fenekét és elmenne szavazni, semmit nem érne a a hívő csoportjuk.
Sajnos megvan a 1,8-2,3 milliós zombi hadseregük, akinek céltudatosan politizálnak és azok nagykanállal eszik is a dolgot. De valóban, annyira túltolják már ezt a sorosozást, migránsozást, ellenségkép keresést és ocsmány önfényezést, hogy onnan is szépen lassan morzsolódnak le a népek.

Egy-egy olyan kijelentéssel, mint hogy "500 millió afrikai készül idevándorolni" (tegyük hozzá, Afrika összesített lakossága 1,26-1,28 milliárd fő, akiknek a Szaharától délre fekvő népessége csak nagy nehézségek árán tudna átjutni a sivatagon...vagy át sem jutna) szerintem 10 ezrek pártolnak el tőlük is, már minden butaságot egy vér-fideszes sem kajál be...remélem én.
Azé a fidesz zülleszti s bomlasztja a jobb oldalt is.....elég céltudatosan.
Ne gondold.Elég komoly sajtónyomás van a ballib oldalon.

Tudom-tudom elnyomó zsarnoki kormánypropaganda gépezet működik és siratni kell a sajtószabadságot................de.......
Mondjuk sok könnycseppet nem is morzsolok el egy acsarkodó, posztkommunista, 28 éve mszmp maradvány pártért. Mehetne a levesbe a többivel együtt, egyik oldalra se húzok.

Régen amennyire hinni tudtam a Jobbikban, annyira kiábrándultam belőlük is pár éve. Nevetségesek voltak, mint ellenzék, meg róluk is olyan elvtelen szarságok derültek ki, hogy az eszem megáll. (ha csak a fele igaz...)
útépítős ismerős mondta,70-30-ban kellett visszaosztani pénzt a jobb és a baloldal között...a 70 aki kormányon volt épp...
Pedig nem fognak.........ilyen szétzüllesztett baloldal még sose volt.
Hogy mindenki e, aztat én nem tudhassam, de amit a Fecó csinált, az a maszop végítéletének kezdete volt. Az lesz a legnagyobb vicc, ha be sem jutnak idén.

Különösebb érdekeltség nélkül röhögök az egészen, úgysem lesz semmi jobb, lehet itt bármelyik nagyot ígérő juhász a príma miniszter. Nemtom ti hogy vagytok vele, de én a választás napján pecázni megyek, senki nincs akire jó szívvel szavaznék.
ebben több a valóság,mint szeretnénk...