Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg az autóban ugye sokkal egyszerűbb, mert jobbra lenyúlsz és bekapcsolod a masszázs funkciót. beállítod a programot és az intenzitást és hipp-hopp felfrissülsz... gondolom uott van a kapcsoló minden autóban
Ja és a legszebb , hogy évek múlva is előlehet venni bármelyik teherautó nyomvonalát , sebességét stb . Ha esetleg évek múlva történik valami , visszanézik régebben hogy közlekedett az illető ! Szép világ !
Megszarták a spanyol viaszt ! Ha annyira akarják nár rég működik ez , ki sem kell menni az utcára , kényelmesen számítógépen ellenőrizhető a sebesség , adott helyzet stb. csak kötelezővé kell tenni minden járműben a műholdas GPRS-GSM combót mint a teherautók útdíj fizető rendszerét , itt is csak szoftver kérdése hogy mit akarnak figyelni akár a sebességet is !
már látom magam előtt, ahogy a ruszkik lövöldözik le a drónokat
Tennap má' linkeltem.....

[#5426482]
Van ahol má műholdról mérnek....
http://www.origo.hu/auto/20180... az undorító K-á anutájukat!
Faceeee, nekem is rémlik
Astrának tényleg okádék a szaga, főleg hidegen.
Az újabb kocsiknál már nem olyan durva.
Mondjuk a legjobb az volt amikor E85-öt tankoltam bele. Durván cefreszaga volt hidegen
Az meglehet
Olyan kénylmes ülésben még nem utaztattam a hátsómat
Még a golyóimat is masszírozta
Tegnap láttam valahol egy Chuck Norris-os képet, valami szilvapálinkásat, borultam a röhögéstől. Csak már nem emlékszem hol. Korral jár.
Visszanéztem a képeket, volt rajta. Lehet meg kellene próbálni nélküle?
Én nem dohányolok, így nem érzek késztetést (a seggfájáson kívül) a megállásra. Az autó meg más tészta, abban elég jól elvagyok, soförként hozzászoktam az üldögéléshez.
Egy BMW az autók Chuk Norris-a ott te CSAK utas lehetsz !
Ó bazd+ én indulás előtt mindig megnézem rajt van-e az ülés ?!
Oda trélerrel kell menni.....
Néha nem árt egy kis pihi...
Szégyen vagy semm 100-120km-ént én megállok nyújtózkodni.
Max 710km volt a csúcs egy nap motorral, nahhh én egy 7ig nem akartam ráülni
Kocsival egy tank megállás nélkül 1090km körül volt a rekord, persze ehez hozzátartozik hogy bömbivel mentem... azééééé ott volt a toppon az a 750Ld termlszetesen nem utasként (bár nézőpont kérdése)
Nekem közelebb van kb 55 perc.
Balaton?
Még most is sajog a hátsóm ha rágondolok. Milyen kib@szott messze van Alsóörs!
Semmi akadálya...
Meg van rá az okom!!!!
Nem kívánom nyiltá tenni sorry
Még csak ecceeer kompoztam, jó lenne még egyet minyimuuum meiktatni, deeeee a kék vérebet kihagynám aki ét lát a hengerek között
A Te avatar képed is elgondolkodtató.
Ha a balcsinuszra gondolsz
Gondolj rám is!!!!!
IDÉN többször látnám a pofikádat