De megint a mértéken van a hangsúly! Sehol máshol nincs egy ilyen remek gázszerelő a világon. Felőlem elhiheted, hogy ez így jó, úgyse győzzük meg egymást, felesleges itt koptatni a billentyűzetet. 8-án elmegyek szavazni, az talán ér valamit és meglátjuk mi lesz.
Gondolom Németországban is készülnek tanulmányok a Kazah juhok tenyésztéséről és tartásáról tízmillió forintokért.
Nyóc évvel ezelőtt is ez ment, de attól még nem kéne szemet hunyni felette.
Nem fogsz találni bizonyítékot. De attól még szemmel láthatóan létezik. A papírozás remekül megy, és még azt is simán meg fogják magyarázni, hogy a másodosztályú anyagot mér épitették be az első osztályú háromszorosáért.
És ezek a vállalkozók valahogy mindig szomszédok vagy haverok. A norvégok azért lettek ilyen sikeresek most az olimpián, mert a 90-es évek végén létrehoztak egy központot, ahol együtt készítik fel a norvég csapatot. Ők valahogy nem akartak jók lenni olyanban amiben nem jók. Volt egy generáció, aki jó volt a fociban itthon, de ennyi. Tényleg kár ebben kapaszkodni.
Sokan még mindig Fletónál tartanak. Egy emberről beszélsz, most kicsit többet lehetne felsorolni, akik valahogy a tehetségük lévén szintén milliárdosak lettek. Nemvagyok Fletós, mert nekiköszönhetjük Orbánt, mielőtt valaki megemlítené.
A football stadion az emberekben a feleslegesség miatt baszkurálja ki a biztosítékot. Szükség van magyar focira? Kell bele ennyi pénzt nyomni? Attól, mert hős vezírünk focibuzi, teljesen szükségtelenek ezek a hodályok. Egyetlen előnye, hogy az építőipar fellendülésébe bele tudják számolni ezeket is, meg addig is jó pár építő ipari vállalkozónak van munkája.
Minden más jobban szerepel, evezés, úszás, vízilabda, ezek csak a vizesek. De írhatnék bármi mást is. Magára kéne már végre hagyni a magyar football-t, de úgy teljesen...
Szerintem ilyen épületeket egy sportlétesítményhez hasonlítani butaság. Az összes stadion egy vizuális környezetszennyezés. Az általad felsoroltak pedig műremekek és javítják a városképet.
Még mindig kevés a tény és sok a szubjektivitás.
Amúgy az Elios korábban átment az úniós vizsgálaton csak mostanra időzítve jött egy másik.
És az M4 talán a valaha volt legnagyobb úniós szintű ügy.Ilyen feltárt mérték nem volt eddig.
Tehát a szubjektiv ítéleted is sántít.
Tudom-tudom az elmúltnyolcévezés nem járja azt nem tudod olvasni az indexen.Vagy alfahíren,vagy a fene tudja hol mert nem aktuális.
Azonkívül már engedtessék meg a világon nincs még egy olyan kormány ahol nem a sajátot kell tolni.
Egy német közbeszerzés nincs ahol ne valamelyik hazai cég lenne a preferált.Vagy franciáknál.
Csak mi lehetünk olyan csodák akik ha van egy magyar meg egy külföldi akkor csak a magyar eshet ki,juszt is.
Lásd az előző feris időszak strabag építkezéseit.
Mindenki a stadionépítést szidja, pölö a kollégám is. De amikor a kisfia a győri EYOF-on a stadionban parádézott, akkor széles vigyorral tapsikolt neki. Voltak a múltban ennél nagyobb "pénzszórások" is. De ha ugyanígy gondolkodtak volna az emberek, akkor most nem lenne Parlament, Hősök tere, Budai vár, paloták, fürdők, semmi. Szerintetek ha most akarnának felépítettni egy Parlament nagyságú és stílusú épületet, akkor hogyan háborogna mindenki???? Azt, hogy kinek van igaza majd megtudjuk a történelem könyvekből 50 év múlva. Csak addig ha lehet tartsuk meg Magyarorrszágot a Magyaroknak.
Szintén lopás, de mint mondtam lopás és lopás köztis van különbség. Mindegyik lopott, de nem ilyen mértékben. Ilyenkor bezzeg érvelünk az uniós jogokkal. Nekem kicsit sok a véletlen, hogy csak ismerősök lehetnek tehetségesek és csak ők érthetnek mindenhez.
Tudtommal az ártatlanság vélelme is uniós alapjog.
Szóval én se ez se azt nem hiszem el amíg nincs konkrét bizonyíték.Mutass egy stadionberuházást ahol kimutatták a lopást.
Csak feltételezés és prejudikáció.
Az M4 metro szerinted mi?
Az Eliost is mindenki tudta, amíg nem volt konkrét addig is. Nem kell zseninek lenni, hogy lásd sz összefüggést a többi közt. Nem értek egyet, de nem keverem. Mert egyértelműen lopás, de ha te elhiszed, hogy minden forint ezeknek a felépítésébe ment, akkor az szomorú.
Mondom konkrét ügyet.Nem általánosságot.Meg ugyis van ott valamit.
Te kevered a lopást és azt hogy nem értesz egyet valami felépítésével.
A következő panel meg a romokban az egészségügy és az oktatás és egyébként is túl sokat tanulnak a gyerekek.........hüpp.......hüpp nem tudnak gyereke lenni mert van házi feladat hüpp.....hüpp.
Az önmagának való termelés, élelem előállítás csak nem ütközik emberjogokba. Ha 100%-osan értelem szerűen nem is lehet, de a tv-nézős herevere és szájtátás azért túlzás.
Ha azt mondom gázszerelő, az már alapból több,mint 50, mert több, mint 200 van neki. Ahol építkezés volt, ott volt lopás lásd. Stadionok, az is több,mint 50, persze itt ez érinti az említett géniuszt is. Akkor a csodás fejlesztések Paks, a vasút. Maga a plakátozás.
Szakadtam a röhögéstől, mikor a Távol-Keleti haverom nem mert belemenni a Balatonba és sikítva kiabálta, hogy ekkora vízben biztos hogy vannak krokodilok.
Ez lenne a másik közbeszerzésem.Folyamartos lazacellátás.Még több mutyi.
Arról nem beszélve hogy körvonalazódik az augusztusi Duna befagyasztási project is.
Nyóc évvel ezelőtt is ez ment, de attól még nem kéne szemet hunyni felette.
Minden más jobban szerepel, evezés, úszás, vízilabda, ezek csak a vizesek. De írhatnék bármi mást is. Magára kéne már végre hagyni a magyar football-t, de úgy teljesen...
Amúgy az Elios korábban átment az úniós vizsgálaton csak mostanra időzítve jött egy másik.
És az M4 talán a valaha volt legnagyobb úniós szintű ügy.Ilyen feltárt mérték nem volt eddig.
Tehát a szubjektiv ítéleted is sántít.
Tudom-tudom az elmúltnyolcévezés nem járja azt nem tudod olvasni az indexen.Vagy alfahíren,vagy a fene tudja hol mert nem aktuális.
Azonkívül már engedtessék meg a világon nincs még egy olyan kormány ahol nem a sajátot kell tolni.
Egy német közbeszerzés nincs ahol ne valamelyik hazai cég lenne a preferált.Vagy franciáknál.
Csak mi lehetünk olyan csodák akik ha van egy magyar meg egy külföldi akkor csak a magyar eshet ki,juszt is.
Lásd az előző feris időszak strabag építkezéseit.
Szóval én se ez se azt nem hiszem el amíg nincs konkrét bizonyíték.Mutass egy stadionberuházást ahol kimutatták a lopást.
Csak feltételezés és prejudikáció.
Az M4 metro szerinted mi?
Te kevered a lopást és azt hogy nem értesz egyet valami felépítésével.
A következő panel meg a romokban az egészségügy és az oktatás és egyébként is túl sokat tanulnak a gyerekek.........hüpp.......hüpp nem tudnak gyereke lenni mert van házi feladat hüpp.....hüpp.
Múltkor kiszámoltam, hogy egy börtöntöltelék napi életben tartogatására mennyi megy el egy fő/év, valóban elenyésző összeg, de inkább elfagyizom.
Elios nem ér az most van.
Valami konkrétat mondjuk legyen 5db.
Arról nem beszélve hogy körvonalazódik az augusztusi Duna befagyasztási project is.