Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsodaaaaaa??????!!!!!!
Kikérem magamnak a mercik csak úgy suhannak (már csak azokat szerelem "néha volvot is")
De jövö7en megyek iskolába
Hibridusz tanfolyamra, mert 40 vackot kaptunk
Azt a sok szart aki összeválogatta az bekaphatná a bal bokámat
Olyan fűtést csináltam egy két mercibe hogy a főni fogta a buksiját, pedig ő mondta hogy old meg
Megfagyni nem fognak
Akkor minek az új rendszám
A pösti buszok meg lerohadnak na szépen vagytok...
Itthoni gép volt avval nincs hiba
Mondjuk árában adják mert másfél milla volt a kárösszeg
Reggelt!
Hazaértem 2felest bevertem, 2 sörike lecsúszót, reggeli az arcomba, jöhet a megérdemelt pihi
Éhgyomorra ennyi sok lenne.
Annyira ügyes vagy!
Reggelizek, csinálok egy kv-t és meg is nézem mind.
Mennyi jobbnál jobb kép, pont mint régen. Úgy látszik megy ez másnak is.
Ennyi érted. Szia Zsótti!
Jó reggelt Pityu!
Micsoda kánaán van a galériákban!
Ja igen a P-s rendszámú ami 8 éves itthon forgalomba helyezett ami igaz is mert nemrég hozhatták be.
De kitudodott nem?
Azért csak beigazolósik hogy a kereskedők nem egyenes emberek
Pár napja linkeltem egy ceed-et aztán kiderült egész jobb oldala törve volt
Aztán egy szó nincs erről a leírásban...
fekete sziloplasztal fel krnd ragasztani,es csá.
És ha leveszed a csipesz felét? Akkor már majdnem.sik. amugy meg a cipeszt be kellene csiptetni a sisak élébe, gondolom ahhoz meg vastag a sisak.
Nolan n valami (nem ballagnek le megnezni) a bt egyseget meg belinkeltem a headset topikba. Tepozar sok mindenre jo de ide szvsz nem. 3m ragasztot meg nem talaltam vastagabbat. Sisak kamerahoz van de az kisebb meret
én még nem láttam bt egységet ilyen megoldással...
Vagy milyen sisak:))
milyen bt egység ez? az enyémhez 3m ragasztó van kb 3mm szivacsos részen, ami felveszi az enyhe eltérést... biztos lehet kapni ebay-en. és fixen tart
Vasbeton.......
Na wazzz.....
CSak? Gyere el vagy tizféle van polcon. Persze van kurva jó meg kevésbé is, több gyümölcsből.
egyébként meg tépőzáras ragasztó kombó van hozzá. Vagyis a tépőzárat ragasztom mindkét felületre.
mások ívek. Mármint a sisak és a egység íve.