Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez valami stabíl motor?
Én tudok egykerekezni elég jól is csinálom, főleg a forgalomban!
tudtam.... nekem er5 volt valamikor egyszer egy messzi-messzi galaxisban. az is ilyen volt
Aha!
Ez nagyon jó volt!
ezt a gs-ből vetted ki?
Majd bevágok osb lapból azt lefújom feketére.
Szinte ugyanolyan, de itt nem lehet átlátni a hengerek között.
kukucs
egy: azért mert valakit nem ért meg a környezete még nem művész.... kettő: ha ennek a szegény autónak ezt a barmot kellett cipelnie, neki ez a megsemmisülés a megváltás volt
Akkó jó. Már féltem hogy összedől a világom.
Megnyugtatlak a mostanin is átlátni ilyen ez a Lö2ő.
Pocsi régi csavarosdobozán volt utoljára ahol egyértelműen látszott ez a pont. De mondom ez az én nyomorom nem a motoré. Ez a saját faszságom. De ezt én tudom. Fogadjátok ezt kérlek el nekem.
Karikazd mar be hogy hol lehet átlátni a hengerek között...mi tud abban zavarni?! Keresni kell a pontot ahonnán at tudsz nézni egy pici résen.
De nekem nincsen is olyanom. Most akkor mitet csináljak? Sötét napszemügöt vegyek vagy mi? Abban nem fogok látni
vegyé' fel szemüveget! jó nagyot
Nekem az zavarja a szemem de mindenkinek kell valamilyen stikk. Abból nekem akad nem kevés. Pl kocsiban a rádiót csak 10-15 vagy 20-ás érrékeken vagyok hajlandó hallgatni. De ilyenből akad még jópár.
1 a lényeg, ne lehessen a hengerek között átlátni!
Kár, hogy elcseszte a barma!
Amúgy mi a helyzet erre felé. Ritkán járok itt mostanában de látom ezekre a ritka helentkezéseimre is a szokásos reakciók érkeznek.
Jogos ez a szavam járása de most direkt figyeltem hogy ne így írjam. Mert nem így gondoltam. Nagyon is tetszik a masina csak félteném. De hát vr olyan a női havi baj. Kb havonta érkezik sok vagy inkább mindenki kedvét elbassza. Marad pár napig aztán folytatódik az élet tovább a megszokott kerépvágásban. Ha valamiért nem jön akkor meg félünk nehogy valami nagyobb baj legyen. Pl visszatér valamelyik másik gyökér.
De a gyökér majdnem saját magát gyújtotta fel !
Már.5-re jön azt írták. Hormonzavaros az a büdös ruszkifattyú.
Megjött a kabid ? Gyere a protektorért !
Minek az embernek ellensèg... szevasz barátom!!!