Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csináltam gyík húsos melegszendót vacsira fiamnak ízelett, utoljára '92-ben ettem a körletben.
Alig valamivel nagyobb a redmi4 pro 5" mint a 4,6" Sony Xperia SP.
Konkrétan 3 mm szelesebb és 10 mm el magasabb.
Zoli jól leírta. Az a baj hogy sok a köcsög.
Egyszer voltam csak, azóta sem vágyok rá, mert nem akarok közösséget vállalni olyanokkal akik ennyire rontják a motorosok amúgy sem jó megítélését.
Nyilván nem mindenki, de ekkora tömegben már kijön a csürhe hajlam.
Na meg én elég jó társasághoz szoktam, ahol mind a 100 ember tudott normálisan viselkedni...aki nem azt kiutáltuk, így nekem elég megdöbbentő volt hogy ott egy kerekezgettek, forgatták tiltáson. Simán nem éreztem magam biztonságban.
Régen ez amúgy olyan volt mint a Critical Mass a bringásoknál, de szerintem már okafogyott.
Ha rajoskodni akar az ember, vannak kisebb csapatok a városban. Szerintem az jobb buli...de már ilyenre sem járok.
Na de nekem telefon kéne, az meg már nincs, csak mozivászon.
Voda nincs ausztriában, az A1 hálózatát használja. Telenor van még pár itt a keleti blokkban, épp mostanában cikkeztek hogy esetleg eladná az összeset. Majd a Nemzet Mészárosa megveszi....
Mi az a feeling, amit tud nyujtani?
Nekem pl azé mert abban van stylus és lehet firkálni. Bár nekem nem veszi a cég, de könnyítés a melóban. A hozzájáró tárhely, sebesség képminőség meg előny. Meg lehet szokni a méretet, bár a note 8 kissé nehezebben megy a hosszúkás mérete miatt. De jó a felbontása, nem akadozik stb. Viszont vitathatatlan hátránya a zsebben nem férés, néha az egykezes használat. A többi meg nem akadály.
Ja.Gyökkettövel vonulni 300-an tökön-babon-piroslámpán át biztos.Ha erre vágysz.
Mint a hárlitali alsóörsön.
Kösz nem.
Mi a bajod vele? Elég feelinges lehet.
Értem, köszi!
azokon jó filmeket nézni, a kicsiken szar
én is agyalok egy 8" tablettán mert az 5" telefon kicsi
ennyi eszük van vazze... nálunk ez elképzelhetetlen lenne
Van amikor a roaming net csomag olcsóbb ha veszel egy adott ország mobilnet SIM csomagját.
Jól jön a 2. Sim hely.
http://fmc.hu/2017/05/24/hogya...
Azt gyártanak, amire tömegigény van (5,5-6-6,6"-os fullHD péklapátokat). Sajnos.
Nálunk is elkezdtek keménykedni, hogy magán célra nem használható a céges levelezés, a vége az lett, hogy már senki nem olvassa a céges címét, ha valamit akarok akkor g-mailre kell küldenem nesze neked informatikai biztonság.
Netezzen, de attól még lehetne normális méretű telefon is.
persze ha több kell meg régi ügyfél lehet kevesebb is
havernak valam red van azt hiszem 13 felé minden kacat korlátlan
gyereknek a korlátlan net 6 ezer alatti
nekem azt se tudom mi van mert még a pannon gsm kártya van a gépben......
telefon csak azért saját, mert minden a telefonra van szinkronizálva és ha bármikor úgy döntene a management, hogy megéri a végkielégítésemet kifizetni, akkor üres kártya átad és minden kontakt marad a telón... bár erre szinte nulla az esély, de paranoiás vagyok
sokkal kevesebb, de ma már nem lehet olyan csomagot kötni, ami nekünk van, inkább le se írom a feltételeket, mert leverné a biztit...
na az egy rendes cég, havi 15 felé meg is lehet oldani
ha a cégnek fontos hogy elérjen bárkit akkor ne legyen zsugori, a 100 ezeres telefonszámlák korszaka már jó régen lejárt
Mi ebben a szopatás? Adtak 8 éve - mikor elkezdtem náluk dolgozni - egy nyomógombos Nokia 6303-as telót egy SIM-mel, aminek a cég állja a költségeit. Viszont csak arra használhatom, amire kaptam (kapcsolattartás a kollégákkal és az ügyfelekkel - ohne internyet). Aza teló rég megdöglött, én meg 7 éve okosteló(k)ra váltottam és ennyi. (A többesszám azért, mert először két külön Nokia Lumiat vettem - nem volt még belőlük DUAL-os)
nekem elég egy sim. 15 éve egy számom van, korlátlan hívás és net a világon bárhol... természetesen a cég fizeti
de a többinek nincs minden országban cége.......pl a telenor csak azt hiszem szerbiában van a környékben
na ha engem így szopatna a cég a telefonnal kibasznám a simet és kapják be
volt már párszor hogy agonizáltak a cégtől hogy nem tudnak felhívni, mindtam is nekik majd ha fizetitek a számlám akkor majd hívhattok is