Zoli jól leírta. Az a baj hogy sok a köcsög.
Egyszer voltam csak, azóta sem vágyok rá, mert nem akarok közösséget vállalni olyanokkal akik ennyire rontják a motorosok amúgy sem jó megítélését.
Nyilván nem mindenki, de ekkora tömegben már kijön a csürhe hajlam.
Na meg én elég jó társasághoz szoktam, ahol mind a 100 ember tudott normálisan viselkedni...aki nem azt kiutáltuk, így nekem elég megdöbbentő volt hogy ott egy kerekezgettek, forgatták tiltáson. Simán nem éreztem magam biztonságban.
Régen ez amúgy olyan volt mint a Critical Mass a bringásoknál, de szerintem már okafogyott.
Ha rajoskodni akar az ember, vannak kisebb csapatok a városban. Szerintem az jobb buli...de már ilyenre sem járok.
Voda nincs ausztriában, az A1 hálózatát használja. Telenor van még pár itt a keleti blokkban, épp mostanában cikkeztek hogy esetleg eladná az összeset. Majd a Nemzet Mészárosa megveszi....
Nekem pl azé mert abban van stylus és lehet firkálni. Bár nekem nem veszi a cég, de könnyítés a melóban. A hozzájáró tárhely, sebesség képminőség meg előny. Meg lehet szokni a méretet, bár a note 8 kissé nehezebben megy a hosszúkás mérete miatt. De jó a felbontása, nem akadozik stb. Viszont vitathatatlan hátránya a zsebben nem férés, néha az egykezes használat. A többi meg nem akadály.
Nálunk is elkezdtek keménykedni, hogy magán célra nem használható a céges levelezés, a vége az lett, hogy már senki nem olvassa a céges címét, ha valamit akarok akkor g-mailre kell küldenem nesze neked informatikai biztonság.
persze ha több kell meg régi ügyfél lehet kevesebb is
havernak valam red van azt hiszem 13 felé minden kacat korlátlan
gyereknek a korlátlan net 6 ezer alatti
nekem azt se tudom mi van mert még a pannon gsm kártya van a gépben......
telefon csak azért saját, mert minden a telefonra van szinkronizálva és ha bármikor úgy döntene a management, hogy megéri a végkielégítésemet kifizetni, akkor üres kártya átad és minden kontakt marad a telón... bár erre szinte nulla az esély, de paranoiás vagyok
na az egy rendes cég, havi 15 felé meg is lehet oldani
ha a cégnek fontos hogy elérjen bárkit akkor ne legyen zsugori, a 100 ezeres telefonszámlák korszaka már jó régen lejárt
Mi ebben a szopatás? Adtak 8 éve - mikor elkezdtem náluk dolgozni - egy nyomógombos Nokia 6303-as telót egy SIM-mel, aminek a cég állja a költségeit. Viszont csak arra használhatom, amire kaptam (kapcsolattartás a kollégákkal és az ügyfelekkel - ohne internyet). Aza teló rég megdöglött, én meg 7 éve okosteló(k)ra váltottam és ennyi. (A többesszám azért, mert először két külön Nokia Lumiat vettem - nem volt még belőlük DUAL-os)
na ha engem így szopatna a cég a telefonnal kibasznám a simet és kapják be
volt már párszor hogy agonizáltak a cégtől hogy nem tudnak felhívni, mindtam is nekik majd ha fizetitek a számlám akkor majd hívhattok is
Konkrétan 3 mm szelesebb és 10 mm el magasabb.
Egyszer voltam csak, azóta sem vágyok rá, mert nem akarok közösséget vállalni olyanokkal akik ennyire rontják a motorosok amúgy sem jó megítélését.
Nyilván nem mindenki, de ekkora tömegben már kijön a csürhe hajlam.
Na meg én elég jó társasághoz szoktam, ahol mind a 100 ember tudott normálisan viselkedni...aki nem azt kiutáltuk, így nekem elég megdöbbentő volt hogy ott egy kerekezgettek, forgatták tiltáson. Simán nem éreztem magam biztonságban.
Régen ez amúgy olyan volt mint a Critical Mass a bringásoknál, de szerintem már okafogyott.
Ha rajoskodni akar az ember, vannak kisebb csapatok a városban. Szerintem az jobb buli...de már ilyenre sem járok.
Mint a hárlitali alsóörsön.
Kösz nem.
én is agyalok egy 8" tablettán mert az 5" telefon kicsi
Jól jön a 2. Sim hely.
http://fmc.hu/2017/05/24/hogya...
havernak valam red van azt hiszem 13 felé minden kacat korlátlan
gyereknek a korlátlan net 6 ezer alatti
nekem azt se tudom mi van mert még a pannon gsm kártya van a gépben......
ha a cégnek fontos hogy elérjen bárkit akkor ne legyen zsugori, a 100 ezeres telefonszámlák korszaka már jó régen lejárt
volt már párszor hogy agonizáltak a cégtől hogy nem tudnak felhívni, mindtam is nekik majd ha fizetitek a számlám akkor majd hívhattok is