Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ini lefog kulákozni.
naneee nekem is iphone7 van (na mégegy rossz pont, ráadásul a 256GB-os ), tökéletesek a videók a gépre töltve is, minden gép rögtön felismeri.... sokáig iphone ellenes voltam ,azután az egyik haverom, az egyik nagy mobilos cég ügyvezetője rádumált kis pénzért még az iphone 5s-re és azt kell mondanom tökéletesen működik... egy éve váltottam erre a 7-re és makulátlan minden szempontból...
Azon is túl vagyunk , de az elektromos kevés hozzá , levegős kellene , de csillagászati áron van !
valami nagyobb behúzótekercs aztán az majd vált, egy le egy fel és a kormányról lehet vezérelni
na ezt kene osszehozni.

http://youtu.be/skixT9CAAOw
kb.
Igen arra emlékszem bassza+ pedig már megülném én is.
A váltás mechanika . Nem jó a toló-huzó bowden . Pedig úgy szerettük volna , ha váltáskor nem kel lefogni a kormányról !
Az áttétel vagy a mechanika
Most a földön sajna kiderült hogy a váltót újra kell gondolni , meg baszott sok apróság !
miért?
jó a buli csak sok a köcsög?
Mikor lesz ivarérett azt lehet neki baszatni
Ma is csináltunk valamit , szépen röfögött a kicsike !
A citadellara menjen akinek 6 annya van.
Szevasz Zoli!
Ha úgy mint régebben akkor már rég volt.
Sziasztok,

Mikor lesz az első Citadella az idén?
Helló! Érdekelne Honda Mtx 125R-re való henger illetve idomok alkatrészek. Ha valakinek lenne kérem jelezze. Köszönöm itt vagy drankakristof@gmail.com vagy fb-on.
ez az
miért nem?????
Azokat régen TSZ-galamboknak is hívták...
Hallottad már panaszkodni bármelyiket is?....na jó, a varjú mindig mondja, hogy kár, de az igazi magyar madár, örök pesszimista.
Miért? Nem fázik?!
most nem a buzi bmw tulajok érdekelnek hanem az hogy miért nem fázik a madár lába?
Hy !
Ma milyen béke van itt csak lesek...