1 db motorblokkot kell lemosni garázs körülmények közt.
Ilyen hidegben kin nem lehet,a garázst meg nem fogom megúsztatni.
Kínomban kitaláltam hogy felakasztom a zsiráfra a blokkot megküldöm brigéciollal ezzal meg leöblítem,alá meg tolok egy habarcsládát.
Csak kibirja azt az 5 perc használatot míg leöblítem.
Én ilyeneket használok. Kicsi olajálló, pumpálás mindkét fázisában tolja a permetet. Nagyobbal aktív habot szoktam felhordani a közlekedőedényekre - lehet pumpálni is (hosszabb folyamat), vagy kompresszorra akasztani, hogy az tolja fel 3 barig.
- igazi klasszikus, régimódi almás pitét kaptam, porcukorral a tetején egy 92 éves kedves hölgytől. Rég ettem ilyen finom pitét, csak azért vesződött vele szegénykém, mert felajánlottam, hogy bevásárolok Neki is, ne kelljen cipekednie ennyi idősen.
sosem voltam kollégiumban
nekem elég szabad életem volt, amíg a nyulak az ezer fokban a réten kúsztak mésztak a birkaszar között mi a sátrakat szárítgattuk és lazultunk
ha jól emlékszem 71nap szabim jött össze egy év alatt pl decemberben is 2 hetet itthon lazultam
egész sokra vihettem volna ha nem vadulunk be, aztán megtört a karrier mert lefokoztak és áthelyeztek a tüzérekhez
baszki ott mennyi sötét ember volt.......hihetetlen...... a 90es években még egy csomó fehér bőrű egyednek még a 8 osztály sem sikerült
beadtam a papírjaimat a sorozó orvosnak, csak annyit kérdezett: "maga még él?" semmit nem tudtak csinálni velem, az összes papíron rajta volt a honvédségi pecsét
Ah,jot rohgtek mikor osszegyultek es egy valami fonok elkezdte mondani a bevezeto szoveget en meg jelentkeztem,bocs csak az E-s papirert jottem es itt se vagyok.
Aztan lazan mondta a doki hogy nem ltozzek meg se vizsgal.12 dioptrianal max RPG amit adhatnak hatha eltrafalok egy tankot.
engem Aszódra akartak vinni sugárzásmérő rajparancsnoknak... amikor ezt megtudtam, azonnal olyan papírt vittem, hogy háború esetén sem vagyok behívható
Ilyen hidegben kin nem lehet,a garázst meg nem fogom megúsztatni.
Kínomban kitaláltam hogy felakasztom a zsiráfra a blokkot megküldöm brigéciollal ezzal meg leöblítem,alá meg tolok egy habarcsládát.
Csak kibirja azt az 5 perc használatot míg leöblítem.
- igazi klasszikus, régimódi almás pitét kaptam, porcukorral a tetején egy 92 éves kedves hölgytől. Rég ettem ilyen finom pitét, csak azért vesződött vele szegénykém, mert felajánlottam, hogy bevásárolok Neki is, ne kelljen cipekednie ennyi idősen.
Apró örömök.
-10 a k..... va életbe.
nekem elég szabad életem volt, amíg a nyulak az ezer fokban a réten kúsztak mésztak a birkaszar között mi a sátrakat szárítgattuk és lazultunk
ha jól emlékszem 71nap szabim jött össze egy év alatt pl decemberben is 2 hetet itthon lazultam
egész sokra vihettem volna ha nem vadulunk be, aztán megtört a karrier mert lefokoztak és áthelyeztek a tüzérekhez
baszki ott mennyi sötét ember volt.......hihetetlen...... a 90es években még egy csomó fehér bőrű egyednek még a 8 osztály sem sikerült
igaz az ott töltött idő 3/4 része teljesen felesleges volt
amúgy az rpg-vel sem könnyebb lőni mint puskával, egy sorozatlövővel több esélyed van mint az rpg-vel ha félvak is vagy
Aztan lazan mondta a doki hogy nem ltozzek meg se vizsgal.12 dioptrianal max RPG amit adhatnak hatha eltrafalok egy tankot.