Kiegészítés: ezen 10-20 alkalom során is inkább megosztom a mobilnetet a windowsos tablettel, és azt használom böngészésre, meg minden egyébre ha lehet.
Mert az emberek többsége a telefonján netezik, ahhoz meg jobb a nagy. (Én 27"-os monitor előtt ülök napi 12-15 órát, telefonról csak végszükségben netezek, évente max. 10-20 alkalommal).
már ez a 4,7" is felső határ nálam, néha már nem kényelmes az egy kezes használat és zsebben is zavaró általában... az 5s mérete lenne az ideális, de hát erre megy a világ...
5" alatt jót nemigen.En se akartam 5" osat.De megszoktam.Bejott a redmi.
Ha fontos a filmbe akkor 4 Prime/pro de nem b20 támogatott.Ha nem fontos a nagy felbontás a 4 x nagyon jó ennyiért,az már b20 as.
Hogyhogy elég egy SIM? A céges csak a melóhoz van, arról nem indíthatok magán hívásokat, mer lebaxnak érte előbb-utóbb. Sőt, kapaszkodj meg: a cégesen nincs mobilnet előfizetés sem, így ha nem itthon vagyok, kell a saját kártya. Sima feltöltős Telekomos, évente 3-4 db 3500,- forintos feltöltéssel el vagyok vele, a netet, külföldi roamingot is bele értve (Maraton 4GB adatcsomag, ami időben soha nem jár le, csak ha elfogy - nekem egy évre elég, 3600 forintért) https://www.telekom.hu/lakossa...
Töltőkábel nekem is ilyen, tényleg jó, de a kínai legalább kompatibilis mindennel, azért az ezresért szóval ezt hagyjuk :) https://www.ebay.com/itm/3-in-...
elég egy sim, 2 csoport kell egyik a család a többi meg a másik, aztán amikor munkaidő vége van simán csak tiltani kell mindent ami nem család
nekem már a symbian telefonon volt hívás szűrő, ismeretlen szám vagy szám nélküli sosem ért el, aztán ha nem akartam a főnökkel meg a többivel beszélni csak be lett dobva a feketelistába a díszes társaság
mondjuk nekem is 2 telefonom van az egyik a hívás a másik a net miatt, bár kb sosem veszem fel egyiket sem, a hívásos többnyire némán van aztán hívogathat aki épp akar, vagy a kocsiban kallódik hetekig
az csak azért van hogy tudjak hívni ha épp valami gond van, pl motorozáskor vagy hasonló, igyen víz-ütés-bármiálló butatelefon 3 hetes készenléti idővel
na látod, hogy fogalmad sincs miről beszélsz... soha nem írtam olyat, hogy dízel bmw-m van
tudod az a jó ebben, hogy nem kell megvenni, ha nem akarod... mi az, hogy egyedi csatlakozó? mindegyik egyedi... mi a fasznak bele sd kártya ?
Például mert ingázó mint én, és mert a tetves vodafone minden nap basztat a kibaszott esemesekkel, hogy figyelmeztetjük hogy bár nincs roaming, de maga túl sokat van külföldön és a belföldi használatnak 50% felett kell lennie, különben különdíj meg főbelövés jár. Bebaxol egy osztrák kártyát is, arról hívsz, közben a magyar szám is müxik, bármikor elér aki akar. Meg mert így ausztriában is van olcsó ottani mobilnet.
a töltőkábel tök fasza hogy bárhogy dugod be és tölt
régen minden telefonnak más kábele volt volt hogy típuson belül is, a nokia volt olyan hogy sokáig 1 féle dugója volt
az sd kártya gondolom azért nem megy bele az ájfónokba mert 10 kártyából 9 egy hamisítvány fos és nem működne jól vele
pl ha fotózol tud gyorsan sokat csinálni, na azt tuti nem tudná írni egy hamis kártyára
ez tökre érthető
csak az árképzés nem fasza mert kb 3x annyi áron adja az ájfón a memóriát mint mások
A munkahelyemet és a magánéletet mindig igyekeztem maximálisan elválasztani egymástól, így van egy céges SIM-em (ezt nagyon sokat használom), meg van egy saját (amit alig, csak a család és pár barátom ismeri a számomat), viszont nagyon rühelleném, ha két telóval a zsebeimben kellene járkálnom (csináltam agy évig anno)
én nem akarok meggyőzni senkit. sokáig csak és kizárólag státusz szimbólumnak tartottam ezeket az eszközöket, de amióta használom is ezeket, csak jót tudok mondani, az árán kívül. egy két win makrós progi nem fut, ezért kellett egy virtuális win10-t tenni az egyikre, de én csak pozitívan tudok nyilatkozni (az árán kívül), pedig elfogyasztottam előtte pár business nb-t és pc-t
az ájfón5s nagyon tuti műszer arra ha akarnék akkor sem tudnék rosszat mondani
ha nem néznék sok filmet telefonon biztos hogy vennék egyet
nagyon szép képeket csinál, internet email minden jól hasít rajta, üzemideje is több évesen is kitűnő, jó a fogása, nagyon jól kézreáll, kicsi elfér bárhol stbstbstb
dual sim nincs, bár azt sosem értettem miért kell egy embernek 2 telefonszám egy készülékben
jajaja persze lehet erre bármit mondani, nekem mindegyik van (iphone 6s.-7, macbook pro, ipad pro, macbook air, imac), és mind makulátlanul működik... egymással is... csak cáfolni tudom a sok hülyeséget... túl vannak árazva az igaz, de ennyi. aki nem akarja nem veszi meg. persze tudom, az 1.3 ignis a király meg a bandit, meg a 10 ft-os kínai android nyilván sznob geci vagyok, mert azt veszem már csak, ami működik és nem sír a szám
Viszont nagyon jól rávilágított arra, hogy miért ne ácsingózzak iPhone-ra. (A kis kínai mellett a másik befutó a mindössze 4"-os SE 32GB lett volna, 80-90 ezerért. Viszont "szerencsére" abból nincs dual-SIM kivitel, ami nekem létszükséglet. A kis kezem miatt meg az 5" is már-már határeset, a szintén 5-ös Lumia 650 DS-t is nehezen szoktam meg a mérete miatt anno)
Nem tudom miért szeretik az emberek ezeket a tepsifonokat.
Ha fontos a filmbe akkor 4 Prime/pro de nem b20 támogatott.Ha nem fontos a nagy felbontás a 4 x nagyon jó ennyiért,az már b20 as.
https://www.telekom.hu/lakossa...
https://www.ebay.com/itm/3-in-...
nekem már a symbian telefonon volt hívás szűrő, ismeretlen szám vagy szám nélküli sosem ért el, aztán ha nem akartam a főnökkel meg a többivel beszélni csak be lett dobva a feketelistába a díszes társaság
mondjuk nekem is 2 telefonom van az egyik a hívás a másik a net miatt, bár kb sosem veszem fel egyiket sem, a hívásos többnyire némán van aztán hívogathat aki épp akar, vagy a kocsiban kallódik hetekig
az csak azért van hogy tudjak hívni ha épp valami gond van, pl motorozáskor vagy hasonló, igyen víz-ütés-bármiálló butatelefon 3 hetes készenléti idővel
tudod az a jó ebben, hogy nem kell megvenni, ha nem akarod... mi az, hogy egyedi csatlakozó? mindegyik egyedi... mi a fasznak bele sd kártya ?
régen minden telefonnak más kábele volt volt hogy típuson belül is, a nokia volt olyan hogy sokáig 1 féle dugója volt
az sd kártya gondolom azért nem megy bele az ájfónokba mert 10 kártyából 9 egy hamisítvány fos és nem működne jól vele
pl ha fotózol tud gyorsan sokat csinálni, na azt tuti nem tudná írni egy hamis kártyára
ez tökre érthető
csak az árképzés nem fasza mert kb 3x annyi áron adja az ájfón a memóriát mint mások
Nálam az iBaromságok ott zárták ki magukat, hogy nem megy bele SD kártya, és egyedi csatlakozóik vannak.
ha nem néznék sok filmet telefonon biztos hogy vennék egyet
nagyon szép képeket csinál, internet email minden jól hasít rajta, üzemideje is több évesen is kitűnő, jó a fogása, nagyon jól kézreáll, kicsi elfér bárhol stbstbstb
dual sim nincs, bár azt sosem értettem miért kell egy embernek 2 telefonszám egy készülékben