Így van. Nem hátrány.
Gyerek ki Kakucsra. Én egy széria ETZ-vel, te meg bármivel, aztán gondolkodhatsz hogy mennyire van hova fejlődnöd a kétkerekes motorozás terén is
Mondjuk tény hogy az egykerekezés közben a nagy zárt csoportot taroló pofáraesős videók kurvaviccesek ha nem velünk történik.
Ebben a műfajban az usákok a Nr1.
Nem járok találkozókra! Ezt is csak azok savazzák,akik nem tudnak,és nem is akarnak tudni kerekezni.Ott a rengeteg hasznos tréning.. Félreértés ne essék,én sem tudok,de ami késik,az nem múlik.
Nincs azzal semmi baj ha meg akarod tanulni ne halgass a megmondókra ! Csak a helyet válaszd ki megfelelően a gyakorlásra ! És ne feledd , nem a lóerőgyár számít ahol a ríder felpattintja majd lebeszva agyonveri az első telót mert a motorféktől fejre áll ! Érdemes ezt a vidit megnézni vagy hasonlókat , nem tudom ki a ríder , de látatlanba rá merném bízni a motoromat , mert tudja mit csinál , nem csak az fog történni ahogy kiadja ! Bár nem írtad milyen vassal állnál neki , de l az ÉN véleményem az hogy ne a lóerőre gyúrjál ! https://www.sportmotor.hu/vide...
Kivagyiság,mid van,mennyibe került kukac méregetés többnyire....a postás,futár (Beregi bácsi egy öreg motoros télen nyáron megy) ők le vannak szarva.....az integetésről nem is beszélve...én nem integetek kivétel az elején felsoroltak mivel én is télen nyáron megyek nem divatból életérzésből...motoros összetartás ??? ugyan...
Voltam néhányon, itt egy vidi az egyikről: https://www.sportmotor.hu/vide... .....egy ideje viszont nem megyek mert előkerültek a mélyvalakik, körbeparkoltunk egy osztrák autót, fiatal srác a barátnőjével és szülőkkel (gondolom) visszajönnek és udvariasan halkan megpróbál németül kérni minket, hogy engedjük ki, erre néhány derék honfi elkezdett kiabálni, hogy rohadt labanc (a labancok nem is az osztrákok voltak), szemét külföldi meg, hogy várjon csak nehogy már mi jó magyarok álljunk félre a szemét némettyének, persze páran segítettünk nekk kiállni, de én erre többet nem vágytam....amúgy szocializálódás okán amikor még sokan voltunk jó volt az.
Értelmes motorosok között egyszer-egyszer jó élmény volt tömegben gurulni, de a citadella nem ilyen.
Ráadásul túl sokan vannak. Előjön a tömegiszonyom. Nem tudok semerre menekülni, úgy érzem magam mint a lemmingek akik épp a tengerbe ugrálnak. Vagy mint amikor egy koncerten nem tudsz mozdulni a tömegtől és tudod hogy ha ez a tömeg pánikba esik akkor mindent eltipor, nem tudsz kiszabadulni belőle mert minden egyes tagja erre törekszik.
És lehet hogy nem következik be, de a motoros ösztönöm azt súgja, kerüljem a potenciálisan veszélyes helyzeteket, keressem a menekülő utakat, így nem megyek ilyen helyre.
Nem az egy kerekezés a bajom, nem a 100-as tempó városban, vagy a kipufogó durrogtatás, hanem az, ha valaki nem tudja hol lehet ezt csinálni és hol nem. Tömegben pl. nem.
Később meg még rosszabb. Azt hiszed már tudsz motorozni.....aztán forgalomban bármi megeshet egyik pillanatról a másikra. Szerintem először megállni tanulj meg. Lehetőleg minden körülmények közt.
Az pedig nem az egykerekezéssel kezdődik. Menj el inkább egy vezetéstechnikai tréningre. Ott ugyan nem tanulsz meg egykerekezni, ellenben kezelni és uralni a motort jo eséllyel. Egyébként a jampeckodáson kivül mire jó az egykerekezés? Ha már olyan fontos neked...
Tényleg faja mikor keréken is tudod mit csinálsz , meddig emelheted , tudsz váltani , megtalálod a hátsó féket ha muszály ! Minden motorral nagyon ment egykor Simotol a kardános K100 Bmw ig bármivel , szinte bármeddig ha volt ELÉG HELY ! De erre szerintem mint a motorozásra mégjobban érvényes a létrafokok megmászása , magyarul aki egy Simoval megtanul lábtartón egykerekezni , az valószínű bármit megemel pár perces ismerkedés után ! Kell hozzá sok türelem , pár alkatrész pl. Kuplung -fékkar , egy két műanyag , láncszett , lábtartó hegesztés meg pár sisak is . Ja meg néha azért ragtapasz ! Ezen okok miatt ma már csak néha kap el a hév , az sem motoros alakzatban , és nem villamos sínek között mint a videón , mert ott borítékolva van a perec , már vártam mikor találja meg a ríder de jól csapatta ! https://www.sportmotor.hu/foto...
Gyerek ki Kakucsra. Én egy széria ETZ-vel, te meg bármivel, aztán gondolkodhatsz hogy mennyire van hova fejlődnöd a kétkerekes motorozás terén is