Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus Levi hihhetetlen hogy nem érted. Fogd már fel. Nem az ilyen motorok a szarok csak nekem nem tetszik ez a látvány. Hát nem igaz hogy nem fogod fel. Ezt próbálom megértetni veled hogy tudom hogy jó motorok csak a saját hülyeségem miatt nekem nem tetszik. Mit nem lehet ezen megérteni?
ennek simán 6 hó letöltendőt adnék és az autót bezúzatnám....
na az lenne a szép, még a mentőben is rugdosnám
főleg pl. ha alólam bassza ki a motort akkor ne élje túl vagy én... mert különben egy hétig gechit fosik.
én értem ezt a menő egykerekezést stb, de aki ezt nem elzárt területen teszi, hanem a városban másokat veszélyeztetve, mint itt a videon, azért csak megb@ssza a k..a anyját....
Ifás trikóba a hadibarma!
Tehát akkor ez most egy ilyen huuu mondok egy nagyot dolog... át lehet látni a hengerek közöt...
vicc
Dodor mesélt ilyenről, hogy vittek tesztelni egy versenyzőt és nem tudott motorozni utcán.
Rengeteg ilyen menő arc van, pedig a felszerelés elég fontos, na de hogy nézne már ki egy csoperen egy fullface sisakban. Ritkán baleseteznek, de ha igen akkor az általában halálos.
11:29-nél a faszi megtanulta egy életre,hogy a bilibe szarni kell,és nem a fejére húzni.
Na ja kevesen tudnak köztök tényleg motorozni.
Így van. Gyakorlat teszi a mestert. Elfogadom sokan hamar mesternek hiszik magukat és itt a hiba. Ők miattuk vita ez.
Nem értek egyet ezzel. Aki a határokon magabiztosan tudja használni a motorját az uralja a technikát legyen az egykerekezés, stoopie, drift, kanyarodás, fékezés. Egy vészhelyzetet is elébb megold egy ilyen ember.
Az utcai és a pályamotorozás nem egy. teljesen más felkészülést igényel a kettő. Kakucson pont nem tudod azt begyakorolni amit az utcán művel egy átlag motoros.
Ott csak kis sebességű dolgokat tanítanak. Az is hasznos, de a motorozás nem arról szól. Nem jó a kérdésed nincs rá értelmes válasz. Nem lehet megmagyarázni, ahogy a motorozást sem.
Aztán 11,24 nél !
Aki tényleg uralja a motort az miért ütni ki más alól? Egykerekezés és az erőltetett vagánykodás közt van különbség.
Srácok ! Egy vidi ! 7,15 nél nézzétek , én még ilyet nem láttam , félórája ezen röhögök ! Nagyon komoly ! Ezekkel a szarokkal még esztétikusan esni sem lehet ezt írtam múltkor ! Ez beszarás !
http://youtu.be/19Bd5aT1Lwk
Közlekedsz a forgalomban? Mert ott is mindenki megölni akar. Nem értem miért veszélyesebb az aki érzi a motort, mint egy telefonáló anyuka.
Így akarom. Tanulni pedig elsőnek valami könnyű 50 vagy 125ös motorral, ha bukás van ne fájjon annyira.
Köszönöm, hogy te észrevetted.
Akkor nem lehet olyan jó!
Nem a felvonuláson kezdeném el gyakorolni.
Nem annyira stabil, inkább rozoga.