Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tuti bezabál valami gyorsítót a videózás előtt
pár művét néztem már. nem rossz, csak engem felzaklat a túlzott lelkesedése
a hegyen is béna.....legalábbis a régi
ahol én a ténérével lazán és vigyorogva elmentem ott az afrikás anyázott meg izzadt rendesen
az új afrikát még nem láttam csak képeken
Itt nálunk most nem toporognának a vízben, mert ami tegnap még hullámzott az erdőben, az mára úgy befagyott, hogy átsétáltunk rajta a kutyával.
ez a csávó a múltkori videóban is fogyatékos volt és most is az
Az afrikát én csak olyan emberek alatt látom indokoltnak, akik tényleg sokszor mennek szar utakon, erdélyi hegyekben ilyesmi. Normál országúton nekem nagy csalódás volt, pedig ifjúkorom egyik vágyálmáról van szó. A futómű latymatag, a fék gyatra, a motorerő meg csak a normál haladáshoz elég gyenge is és kelletlen is. Mai szemmel nagyon nem értem hogy lett az a motor akkora ikon amekkora. Bár én sose adnék pénzt egy boxerért, de országútra az a jobb a kettő közül szerintem.
anyámék szomszédjában van pár strucc
kijárták a kerítés melletti részt, kb 50-60 centis árok van, áll benne a víz ezek ott állnak ott téblábolnak benne egész nap
na azoknak a lábaik tuti nem fáznak
y7 prime
az egy kibaszott jó telefon, csak nálunk nem kapni az y7 van csak a prime nincs
erre várok kb fél éve, szerintem nem is lesz nálunk
Mindkettő jó motor a maga nemében. Egyikkel sem tudsz mellé lőni, de szerintem nem egy kategória a kettő.
Ezen felül próbáld ki, helyetted nem tudjuk eldönteni mi lenne jobb neked.
Nekem inkább olyat mond ami nem gagyi és 5" v. alatti...és nem 200ezer forint feletti.
Amúgy azért nem terjedt el mert ezek a hülyék megvárták amíg az Android és iPhone monopol helyzetbe kerül. Pedig az elején egyeduralkodóak voltak és amikor megjelent az iPhone, majd az Android még lett volna esélyük, de nem vették komolyan. Meg amikor már komolyan vették a mobilos platformot, akkor is csomó marketing hibát elkövettek.

Szerintem az MS 10 éven belül sehol nem lesz. Ezzel a Win10-el végleg kinyírják magukat, nem csak a mobilos üzletből.
Win addig volt nagyon jó amíg a Nokia vitte.
Azóta viszonylag békén hagyták és így jó is maradt, de most elkezdték kivéreztetni a működő programok nem működőre cserélésével.
iPhone is addig volt jó amíg Munka István nem hagyta eltunyulni a programozókat.
Fázik az nem is kicsit! Szegény kiskacsám reggel minden ötödik lépés után lekuporodott melegedni a lábait, be kellett tenni szegényt kicsit a kabátomba, aztán a kazánházba hogy átmelegedjen kicsit. Agya nem sok van, süt a nap ezerrel, tökre érezni ahogy melegít, ez meg befexik az árnyékba a jégre.
Moci?wtf?
Hali! Motorvàsàrlàs előtt vagyok BMW 1150 GS vagy Africa Twin kinek mik a tapasztalatai a mocikkal kapcsolatban?
Nekem ugyanez van csak a fullhd verzio. Redmi 4 Pro.
Megszoktam, egész jól használható (jobban, mint az MS-féle).
A Redmi 4X pedig 41 ezer forintért verhetetlen. (Fém ház, lekerekített élű üveg, 4100mAh-s akku, 3 GB RAM).
A Stock androidtól irtózom, de a MIUI az nekem bejövős, szimpatikus. Ráadásul másfél hónap alatt 2 teljes oprendszer-frissítés is jött rá, a nyár elején állítólag az OREO-alapút is meg fogja kapni (béta verzióban már most elérhető, de én nem szeretem a "barkácsszakkört", maradjon minden a hivatalos és támogatott állapotban.
A win oprenceres telefonok azert nem terjedtek el mer a legjobbak csak rossz a márketingjük?
Amugy megszoktad mar a sziamiaut?
Ezeken a kommenteken megint csak nevetni lehet
U.S.A.V. kategóriás termékek pénzes sznoboknak.

(Úgy Szar Ahogy Van).
dobd ki a picsába mind a négyet nekem nincs ilyen problémám
számomra kell a tárhely, nekem munkaeszköz a telefon, sőt felhőbe is mentek... 64gb nekem nagyon kevés...
Van itthon 4 gép, mindegyikkel szarakszik
A vágó progi csak 2 gépen lett használva mondenhol ugyanaz a jelenség
Ez a,kisebbik ájfónhét a,256 pazarlás
Nekem 64es kártya van a gépbe rá tudok venni annyi sorozatot hogy 2 hónapig kitart
Pl egy,mtz behúzó nem tud váltani?
A villanyoszlopot kihúzza a földből
Amugy meg minek a szifon 7 amikor egy kinai android jobb.
van ez így....