Vigyáz mert elkap a gyermekvédelmi szolgálat
Valamelyik nap vettem próba képen, de a kutyának adtam...az is finnyázta, mondjuk meg is értem mert a kutyakajának amit adni szoktam neki, sokkal jobb a szaga
Igaz az ára is dupla annyi.
baján az m zárolt készletben találtunk 60as évekbeli konzervet 64 65 vagy valami ilyesmi
egyet felnyitottunk a semmi extra szaga nem volt, szerintem simán meg lehetett volna enni
az öreg józsi meg a ruszkiknak vitte ki a konzervet akkoriban, hegyekben állt nála
És a fasza disznósajt konzerv? Először kis naivan kinyitottuk, aztán farkasszemet néztünk egy kellemesen szőrös bőrdarabbal No, innentől, ha ezt kaptuk, nyitás nélkül távdobást játszottunk vele fogadásra
Ettünk anno olyan konzervet amiknek csak a színe volt más vagy alu vagy árány és semmi más nem volt rajta mint a készítés dátuma. 78-tól egyre fiatalabbak 92-ben és semmi bajuk nem volt sőt...
egy időben a stadler józsi bácsinál lehetett venni kicsi pénzért löncshúst azt a nagyobb dobozos kivitelt
az nem volt olyan rossz, kicsi tejföl kicsi plusz ízesítés és lehetett kenyérre kenni
kb negyed árban volt mint a boltokban
Nem tudom hogy törölték e vagy sem...de az elöbb rosszúl irtam a Pocsesnek is Nem hiába...öregszem már én is, tehát 87-89 a valós dátum.
Vissza térve a nyugdíjra...ha törölték is,onnantól el bakterkodtam volna valahol amig kellene.
Pontosan. Bár nekünk a Hör- nél egész jó kaját adtak,főleg amikor már kikerültünk valamelyik őrsre ahol fasza gyerek volt a szakács és jól is tudott főzni Nem is értem miért nem maradtam bent....már rég nyögdijjas lennék,baca meg.
Majd megkóstolom, sajnos nincs kutyánk (vagy szerencsére ) így megeszem vagy kidobom.........bár eccer vettem egy hulladékot amit szükség esetén kibontottam a kamionban, vazz, a felével elkínlódtam, de heveny hányinger miatt inkább hazavittem a másik felét az akkor még élő komondorunknak aki aztán végképp nem volt válogatós...........háááát, ezt nem ette meg, én meg bezabáltam a felét tehát kiderült én sokkal szarabb ételeket is képes vagyok megenni mint az igénytelen kutyánk.
De melyik az a mai gyíkhús ami hasonlít az "eredetihez"? A 80'-as években kedvenceim közé tartozott a szeletelt sült löncshús konzerv, no ezt vagy 20 éve nem bírok enni mert a mai hulladékok még csak meg sem közelítik ízben és állagban az akkori legrosszabbat sem (mondjuk talán 2-3 féle lehetett akkoriban). Ma szinte semmilyen húskonzervet nem bírok megenni és nem hinném, hogy az ízlésem lett kényesebb bár akár az is lehet.
de mostanában nem láttam
Valamelyik nap vettem próba képen, de a kutyának adtam...az is finnyázta, mondjuk meg is értem mert a kutyakajának amit adni szoktam neki, sokkal jobb a szaga
Igaz az ára is dupla annyi.
egyet felnyitottunk a semmi extra szaga nem volt, szerintem simán meg lehetett volna enni
az öreg józsi meg a ruszkiknak vitte ki a konzervet akkoriban, hegyekben állt nála
az nem volt olyan rossz, kicsi tejföl kicsi plusz ízesítés és lehetett kenyérre kenni
kb negyed árban volt mint a boltokban
Vissza térve a nyugdíjra...ha törölték is,onnantól el bakterkodtam volna valahol amig kellene.