egy ismerősnek a toyota dyna platója volt ilyen anyag, almát szállított vele és ahogy csúsztatva lettek a ládák elég gyors levégelt az a felső réteg
igaz volt ott egy kis homok is de akkor is pár év és elég csúnya lett
de az ponyvás gép, nemigen ázik
a 21 is sokkal több mint a 8.....
én amikor kérdeztem csak a 6mm volt nagy tábla ami a bútorok hátulja, olyanból tudtak volna rétegeltet is adni nem csak papírt
bár az sima lapszabászat nem van mindenféle anyaguk csak a mi a bútorhoz kell
hamar megsérül az a laminált réteg, ami igazándiból nem lenne baj de néha mint alszik a futó és ilyenkor megszívja magát vízzel
plusz nincs pont akkora mint a plató, 2 részből kellene összehozni
az alu lenne az igazi de a futó árának 1/3 részét kár lenne rákölteni
Vegyél olyan ragasztott fa cuccot. Nem tudom mi a neve, egyik futónknak olyan az alja és teljesen korrekt bár vigyazunk rá, nincs sóder hordva vele.
Barna kis negyzet mintás, mintha apróra daralt fábol lenne csinálva. Vízüveggel körbeitatni.
Mondjuk az vicces hogy meg mibdig fater neven van a futo.Iden mar nem tudtuk kussban levizsgsztatni.
ugyanis szegeny 10 eve meghalt.
Valahogy kimaradt az orokosodesbol.
Elvileg 3-4 adasvetelivel kene tisztazni.Ez minimum 30-40 rugo igy megakadt az egesz.
pár éve én is akartam alu bordáslemez aljat a futóra, lett volna vagy 40 ezer
vasból kb fele lett volna de 4x annyi súly
aztán lett fa.......csak sokat kint aludt és elrohadt a deszka
Amolyan mindenes futo,egy alu alja van,muanyag sarvedo es a hatfal.Kb 10 kilo,a szelessege a gond,ilyen ktm ugribugrit osdzeforditva meg csak-csak de kb 20 centit ralog a vonoharomszogre a kozepre allitott motor.Nem mertem 25 centinel tobbet betoldani hatra mert felemeli a kocsit.
de tokmindegy mert ket pici motor is 190-200 kilo.Ez mar alapbol tobb.Hacsak nem nulla a futo sulya.
ha leszedsz róla mindent akkor se férne fel 2 motor?
gondolom nincs 2 mázsa darabja a motornak
haver lecsupaszított egy futót csak a váz maradt meg meg 2 lemez amin áll a motor, szerintem jóval 100 kiló alatt volt
Van egy futo,de alapbol valami 125,x150-es volt.Max 420 kilo összsulyal.Atalakitottam igy rafer a motor de csak egy.Ha nagyobbat mokolnek akkorse tudnek ket motort felrakni mert ha lemernek es tulvan a 420-on megcsesznek.
De meg ha valahogy lehetne 500 valamennyinel tobbet az asztma se vontathat rafuto nelkul.
tehat kene egy sima lapos cucc kb 150x220-as rafutoval.Ahogy neztem valami alfa jo lenne de az 210x160 netto 290-ert.
Annyit nem er.Spur hangultban vagyok.
ismerős veje is vett egyet aztán rátettek pár téglát meg egyéb kacatot és majd szétesett
enyémet elkérte hogy hoz fát a vejkótól aztán ahogy odaért már hívott hogy ha gondolom azonnal megveszi
ha ne lenne ez az évi pár román turné el is adnám mert évente nem megy 1000km távot
látom nem vagy formában
a migránsok ellen nem tudsz mit tenni, hiszem ez a "felsőbb hatalmak" eltervezték és akkor ez lesz
amúgy nem furcsa hogy pár éve még a júdeai nép volt a fő ellenség? betelepülnek magyarországra, vagy épp megveszik, világuralmi terveik vannak stbstb
én ezen már csak röhögni tudok meg a sok mindenféle fanatikuson
A faxom ki van már a hülye kötekedésedtől ! Te gyökér , olvasd már mit írtam ! Kersztélny vagy bármi más ! Ezt írtam , és nem is ezen van a hangsúly milyen vallás , csak ne sötét tanulatlan , neveletlen lények legyenek , ! És ne ilyen kötekedő fasz mint te ! Inkább baszasd az inverterednek ,m annyival okosabb leszel !
igaz volt ott egy kis homok is de akkor is pár év és elég csúnya lett
de az ponyvás gép, nemigen ázik
A 6 os az mar retegelt.De az meg hatnak draga.Es nem vízállo.
én amikor kérdeztem csak a 6mm volt nagy tábla ami a bútorok hátulja, olyanból tudtak volna rétegeltet is adni nem csak papírt
bár az sima lapszabászat nem van mindenféle anyaguk csak a mi a bútorhoz kell
https://www.osbfutar.hu/termek...
plusz nincs pont akkora mint a plató, 2 részből kellene összehozni
az alu lenne az igazi de a futó árának 1/3 részét kár lenne rákölteni
Barna kis negyzet mintás, mintha apróra daralt fábol lenne csinálva. Vízüveggel körbeitatni.
A lustasag nagy ur.
megcsinálom colos deszkából lesz vagy 8 ezer szóval bekephatja az alulemez
ugyanis szegeny 10 eve meghalt.
Valahogy kimaradt az orokosodesbol.
Elvileg 3-4 adasvetelivel kene tisztazni.Ez minimum 30-40 rugo igy megakadt az egesz.
vasból kb fele lett volna de 4x annyi súly
aztán lett fa.......csak sokat kint aludt és elrohadt a deszka
de tokmindegy mert ket pici motor is 190-200 kilo.Ez mar alapbol tobb.Hacsak nem nulla a futo sulya.
gondolom nincs 2 mázsa darabja a motornak
haver lecsupaszított egy futót csak a váz maradt meg meg 2 lemez amin áll a motor, szerintem jóval 100 kiló alatt volt
De meg ha valahogy lehetne 500 valamennyinel tobbet az asztma se vontathat rafuto nelkul.
tehat kene egy sima lapos cucc kb 150x220-as rafutoval.Ahogy neztem valami alfa jo lenne de az 210x160 netto 290-ert.
Annyit nem er.Spur hangultban vagyok.
enyémet elkérte hogy hoz fát a vejkótól aztán ahogy odaért már hívott hogy ha gondolom azonnal megveszi
ha ne lenne ez az évi pár román turné el is adnám mert évente nem megy 1000km távot
a migránsok ellen nem tudsz mit tenni, hiszem ez a "felsőbb hatalmak" eltervezték és akkor ez lesz
amúgy nem furcsa hogy pár éve még a júdeai nép volt a fő ellenség? betelepülnek magyarországra, vagy épp megveszik, világuralmi terveik vannak stbstb
én ezen már csak röhögni tudok meg a sok mindenféle fanatikuson