Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegulis jobb a marokkoi allat aki nyom hatulrol.
Tehát még a pofám is habzana közben mikor fuldoklom és épp hátulról nyomna valami űrállat.......azt hiszem inkább hagyom ezt a kirajzást a picsába.....
Itt a videó arról amikor eldurrant az űrruhája. Az egész film érdekes, de 33perc 23 másodperctől van.
http://youtu.be/Syr6NzBGNpY?t=33m23s
keritek egy hutotisztizlrlto szart es atnyomom szivattyuval parszor melegen a blokkok higitva.Csak kiszedi a naggyat.
Az említett Nasa melléfogásban nem történt ilyen, de ott nem volt sokáig kitéve a vákuumnak.
Illetve egy magas légköri, űr szimulációs ballon repülésnél volt, hogy megsérült az űrruha, ott simán feldagadt a keze a csávónak mint a lufi.
Szóval biztos nem kellemes, de jó eséllyel nem robbannál fel, és nem is fagynál meg gyorsabban mint a sarkvidéken.
A napsugárzás okozta hő már problémásabb mert jóval erősebb mint itt a földön, szóval meztelenül azért nem érdemes ugrálni az űrben :D

Viszont a dekompressziós teszteknél beszámolnak róla hogy a természetes úton távoznak a bélgázok, illetve a levegőt nem szabad visszatartani, mert akkor megreped a tüdőd.
kocsog perverz banda.
....ez járt az ártatlan agyamban....
vagy épp tolná az anált amíg meled a test
Azé' az elég szar lenne amikor épp elkezdek haldokolni a zűrben azonnal elkap valaki és nyomás aléá helyez, nem tuom mi a franc érdekelne jobban abban a 3 mp-ben, az, hogy mennyire gatya dolog oxigén nélkül tátogna vagy az ha épp nyomás alá helyezne valami űrperverz állat.
Semmi felrobbano szem,belek stb?
Mint az Event Horizon-ban?
Ja csak előtte próbálja ki egy alumínum darabon. Ha nem pezseg akkor mehet a blokkba, de azért nem hagynám ott egy éjszakára.
Amúgy meglepő, de valószínűleg elég sokáig életben maradnál.
Azaz ha lenne aki elkap és nyomás alá helyez akkor pár perc után is lenne esélyed a túlélésre állítólag.
Néztem a gyári előkészített másik sisakot abban mélyebb az előkészítés..

Na mindegy...
"Bár ugye az ütés elnyelő hab módosítása a te kockázatod."

Igy van. Kivettem belőle vagy 3 mm-t.
komplett blokknál nem tudom mi lenne a jó
szerintem minden tisztítószerben van sav hiszen azt írják oldja a vízkövet és a rozsdát, és a vízkövet csak a sav oldja
csak eladnak hűtőtisztítónak 2 ezerért 1 litert, budi vízkőoldó meg 400ft
Nem. Simán keszonbetegség, mint a búvároknál. A véredből kiváló nitrogén elzárja a vér útját az agyadba és elájulsz.
Volt egy ilyen eset amikor űrruhát teszteltek és kihasadt a vákuum kamrában. Az ember már csak arra eszmélt hogy mindenki nagyon aggódik az ágya felett, és nem értette miért.
ABS nekem folyamatosan dolgozik, de nem azért mert kell, hanem mert gyáva az a kis rohadék
"Kérdeztem valamit és választ vártam."

Az senkit nem izgat itt, lényeg hogy tudunk miről vitatkozni, kérlek ne zavard meg ezt

Simán szikével lehet vágni mindent. Hungarocell az egész. Aztán durva csiszolópapírral elsimítod.
Bár ugye az ütés elnyelő hab módosítása a te kockázatod.
Hát ez az vazze, csak tátogok eltorzult pofával miközben látom magam egy mellettem elsuhanó szputnyik oldalán csak már magamon röhögni nem lenne időm mert pont addigra nyúvadok ki.
Nem szeretnem leszedni a hengerfejet.Azt egyszer eleg volt.
nem tudsz kiabálni vazzeg, ahhoz levegő kell
Ha kijutunk az űrbe, és elérünk egy adott technikai színvonalat. Akkor lényegében korlátlan energia, nyersanyag, élettér áll rendelkezésünkre....amíg el nem szaporodunk annyira a naprendszerben, hogy a megint összeérjen a tökünk.
a tömítést nem tudom
nem túl erős sav én csak beleöntöttem a tartályba és fogkefével megpiszkáltam
a hengerfejbe meg ecsettel baszkuráltam
a dt80 lett így rendbetéve, a hengert leszartam az vasból volt úgy is rozsdás lesz
És addig nem fáj? ....kurva hülye érzés lenne ahogy kiabálok 3mp.-ig a fájdalomtól miközben senki sem hallja.
Mondjuk nem értem ezt a BT headset fikázást. Nem csacsogni akarok rajta, de néha motoroznék akkor is amikor fontos telefonhívás miatt otthon kéne maradnom. Vagy a párommal néha jó lenne menetközben beszélgetni, hogy ezt vagy azt nézze és ne mutogassak a világba. Vagy menetközben tudjuk megbeszélni, hogy ez az étterem szimpatikus-e vagy sem, stb.

Én sem fikázom aki 50 fővel együtt motorozik (szerintem az nem motorozás) meg a sport vagy choppereseket sem, mert szerintem azok meg nem motorok.

Kérdeztem valamit és választ vártam.

Az hogy mi van és mi nincs meg mi kell az mást tészta. Az autón (motoron is van) abs és talán kétszer lépett működésbe. Gondolom akkor nem kell. Ja meg ködlámpa sem, mert az utóbbi 2 évben elkerült a köd.