Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van benne valami amit mondó de te is használod mind és már mi se lennènk el nagyon ezek nèlkül, nem mèg az ecsetkèk.
sokan átesenek a ló túlfelére a bizonyítás cáfolatakor
amúgy a mobiltelefon a világ egyik legnagyobb idiótasága. ha nem lenne lényegesebben nyugodtabb életet tudnánk élni
de ez kb igaz a tv, internet stb dolgokra is
Akárcsak a mobiltelefon. Tök hülyeség, semmi értelme.
Motor is minek. A lovak jobbak voltak.
a corsában még van egy kis biszbasz ami a levegőjáratot nyitja-zárja
ebben még nincs ezer (többnyire felesleges és drága) érzékelő gondolom simán csak az ecu adja a jelet fordulatszámtól függően a léptetőmotornak
ja és az isteni fostenger ájfón 7 is megbukott a videózásban
egyrészt van hogy makrancos és a pc nem ismeri meg néha 10x bedugod és akkor sem, van amikor csak egy reboot után veszi észre hogy ott van a kábel végén az ájfón
ez még megszokható bár bosszantó
de az hogy random időközönként a videó és a videó hangja el van csúszva az maga a katasztrófa és nem csak 1-2 másodperccel hanem amilyen hosszú a videó annál többet csúszik el
persze az ájfónon fasza a videó....de pc-re töltve maga a káosz
a gyerek elég ájfón fan, de már bánja hogy nem a p10 lett megvásárolva, napokig nézegettük a teszteket kb egyforma a tudásuk, talán az ájfón jobb volt a messzebb lévő témákon
szóval azért előbb utóbb rájn ő is amit én már régóta tudok hogy ezek a dolgok csak azért vannak hogy lehessen villogni velük, semmi másért......
Mèr abba külön motor van az alapjáratnak.
itt egész nyárias az idő most takarítottam ki a corsa alapjárati motorját, és csak az az ujjam fagyott le ami kint volt
baszki
lassan te leszel a fogyasztási anomáliák mintapéldánya

ilyen faszom akciókamera itthon is van egy gyerek kapta szonzorba, de igazándiból semmire sem jó, lett vele egy 20 perces video csinálva aztán azóta a dobozában van
pedig szép is jó is meg valami 60 rugó, de semmire sem tudjuk használni
És egyre szarabb a joido.
Na most megkivantam a beszelot.Hol a kassza.
Ah nem,kell egy kipufogó tömítés.
Már nagyobb nem lehetsz.
gondolom nem te voltál a célközönség

vazze nekem nem elég hogy dízeleim vannak, meg bmw is, de ráadásul mindkettő van, bt headset és gopro is pár napra kimaradtam és megint azt látom, hogy egyre pondróbb vagyok
De legalább van. Volt-ra majd viszem feszegelve a homlokomra.
Legyen úgy ahogy te mondod
na de ha nem akarom akkor miért van?

ez a kütyü egy tipikusan olyan tárgy amit egy baromi jó dumával el lehet adni a gyíkoknak......
sokat voltam már többféle létszámú csapadban és sosem hiányzott senkinek sem.
amúgy kb ugyanez a kategória az "akció" kamera is aki megveszi annak a 99%-nak semmi szüksége sincs és 100 óra felvételből ha van egy perc érdekes az már egészen jó arány
Látod, fogalmad sincs, hogy müködik ez a dolog de biztosan hülyeség. A felfogással van itt a baj.
Miért nem azt nézed, hogy de jó ez a cucc mert lehet olyat lát a másik amit én nem de ő tud szólni?
Mellesleg nem mindig beszèlnek hozzád hanem csak akkor ha te is akarod, hogy beszéljenek hozzád.
miért kell mindig mindent megkönnyíteni?
ennyi erővel vielhetnénk pelenkát is és nem kellene hugyálni járni annyit.......
pl egy rendezvényen a biztonsági örnek nemcsak praktikus a füles hanem megkönnyíti a melóját ami miatt hatékonyabban tud dolgozni és ez jó mindenkinek
de ha nekem mondogatná valaki a fülembe hogy mindjárt elfordulunk balra hát én akkor inkább nem mennék sehová sem, van szemem látom hogy elfordulnak előttem, ha mégse látnám akkor megvár az előttem lévő a leforduláskor
Fürdőszoba, központi fűtés ezek is mind úri huncutságok? Megkönnyíti az életét egy túrán az embernek akkor miért ne lenne praktikus? Pláne hogy 10ezer/db ...
erdélybe volt hogy ilyen 50 fős csapattal mentünk nem egyszer.....
ott sem volt ilyen úri huncutság.....
mindig van egy utolsó ember aki tudja azt amit az első, ha mégsem akkor is van egy utolsó ember aki mindig minden körülmények között az utolsó
aztán aki elöl megy figyeli a hátsót ha nem látja megáll
lehetne részletezni de jó sok ember megalkotta már a csapatban motorozás szabályait akit érdekel elovassa
Amíg az ember csak a szomszéd faluig motorozik nincs is értelme ennek. Vagy ha endurozik ahol maximum félóránként pihi és nagyon minimális az esélye annak hogy egy piroslámpánál vagy kereszteződésnél szétválik a csapat...
Nekem sem lesz tuti.
sosem értettem ez mire jó, még akkor se ha az asszonyt viszi az ember
a nők úgy is egész nap locsognak, legalább motorozás közben legyen egy kis nyugalom
Èn magamba beszèlek a buksi alatt jó társaság.
Sziasztok,

akinek sisakbeszélője van kérem nézzen már be az alábbi topikba. Köszönöm.

https://www.sportmotor.hu/foru...
kifulladt a buli.
de akkor is deszka lesz, csak meg kellene már venni hogy kiszáradjon...... utána lenolajkence és egy ideig nincs rá gond