Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a gyerekben is van tartás , így nyaljon be a csorbult láncfűrész ! És ha úgy keni vágja a számítástechnikát mint a motorgenerált akkor jobb ha először csak az orosz pénztárgépet bízza rá ! ?
de akkor meg most minek keresi?
hogyne válaszolna...
mert biztos köcsög volt mint itt(is) sokan mások
Ahogy érzitek, én ezeket a részleteket nem ismerem. Ráírhatok, aztán vagy válaszol, vagy nem...
Miért lennél tiltva nála?
előtte végezzen nyelvgyakorlatokat a gyerek, mert be kell nyalni a keresztcsontig ahhoz hogy szóbaálljon vele
Szeva, ráírjak neked?
Hali!
Jól tudom,hogy Versenycica informatikával foglalkozik?Kellene a segítsége vagy szakértelme.Lehet tiltva vagyok nála,de nézeteltérés ide vagy oda most motoros a motoroson segítség kellene
Szétkaptad, mint foxi a lábtörlőt!
ez azért nincs olyan jó állapotban.....
csapágyat nem lehet beszerezni olcsón? pl az opel gyári hajtókar csapágy szettje 44 ezer lett volna gépműhelybe meg 5ezer volt
Minden lépésről nem de azért van pár.Vegyes a kép,nem vagyok szerelő csak laikus,a dugók szépek,de van rajtuk karc apró közepes mennyiségben.Ami szar az az összes csapágy.De fene tudja,nincs tapasztalatom.Hengerekben is van karc de nem látható.
Nem úszom meg a tömítéskészletet,Egyenlőre tudja fene,hajlok a bontott blokkra.Anyagiak miatt.
Azért ne szomorkodjatok:
Állat vagyol!
gyors kiszámoltam 139 volt az éves átlagom+5 ezer kajajegy
ehhez jött még kb 10 ezer utazási valami(talán az amortizálódára adják) ami kb fele amit a melóbajárásra fordítok
szóval 139+5+10-20 az annyi mint 134 ezer/hó

annyiból jó hogy ebből nem kell bmw kocsit venni és kis sunákat fuvarozni vele így marad egy csomó szabadidőm lazulni a kanapén
:-(
ajjjj
akkor hófehérkét nem kell dugni a múlt évben szerinem még 3x se volt ennyi a pénzem
21 hét? Az nem is rossz!

Ini!
nem tudom hogy sikerült....
ez a heti arányom
és hiába van a feltöltés 500ra korlátozva 10 től több nemigen volt
Egyik oldalon 96 teri a feltöltésem.
semmi értelme tartogatni mert a net teli van ilyennel
ismerősnek kellett mert neki nem volt net
amúgy ez a ponó már semmire sem jó régen avval lehetett a torrent arányt felhozni, de manapság alig töltik
igazándiból ezt a torrent dolgot nem is értem mert szinte lehetetlen visszatölteni bármit is ilyen 1-3 kb/s a feltöltések
egy hete meg y a gép és a maxi fel az 40gb le mellett 400mb fel van és ez a legjobb arány.....
van ahol 3gb le mellett még 5mb fel sincs
De azé megtartottad a mentést:)))