Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne nekem mondd,neki. bár egy 13 hónapos lányát eltemette,meg mittudomén...
ez nem az én véleményem volt,hanem a dokik mankója
Tévhitekben ringatja magát az, aki mások "dohányzás-tűrése" mögé rejtőzik, hogy "bezzeg az is 90 éves koráig cigizett osz mégse attó halt meg".
Ez genetika, van akit nem üt ki. Aki meg ezt hangoztatja, az meg majd csak néz a dokinál, mikor 45 évesen közlik vele a bajságot...hopp, mégsem adta ki jól a genetika.
Erre építeni nem lehet, vagyis lehet, aztán majd kiderül mi lesz.
kollegám motorral járt ortopédiára, gerincműtét előtt
Stresszt miért nem lehet elengedni?
Mamapság divatos lett ez a stressz mizéria
Többségét arra lehet visszavezetni hogy az ember többet akar mint amennyire képes
Túlsúly meg kb semmit sem jelent legalábbis az elhalálozásnál aps vékony volt mint a,gereblyenyél fater meg mindig vaskosabb volt mégis após halt ki hamarabb pedig fater még cigizett is 40+évet
Vagy épp haver apja aki mindig átlagos vagy vékonyabb volt még is előbb meghalt mint a kb azonos életvitelű vaskosabbak
Inkább a szesz, és a,mocsok kaja, és a szar egészségkárosító környezet basz oda a szervezetnek
Hererák volt a kis genyó.Megfogok gyógyulni ez nem is volt kérdés most tervezek venni egy bitang supermotot duhajkodni Stílusosan kell érkezni az orvosi vizsgálatokra
Kell azt bármire ráfogni igazából? Sok cigi-stressz-túlsúly önmagában odavág, meg igazából neki mindegy is, hogy mire fogják rá a dokik, meg kell gyógyulnia, változtatnia kell az életvitelén.
Feltéve, hogy nem akar megint összerogyni egyszer csak.
kolléganőm 43 éves férje szombaton egy hete szívinfarktust kapott. cigi dögivel,a stresszt nem tudja elengedni,mozgás tendál a nulla felé,8-10 kg plusz...
már nyeregben vannak a dokik,ezek közül bármire ráfogják,nem kell,hogy eltalálja a pontos okát...
A cigi-stressz-rossz étel (agyonpermetezett, stb.) sajnos nagy bajt tud okozni...de sosem késő életmódot váltani.
Ez engem is érdekelnne , és az orvosok mit mondtak ?! Cigarette , alkohol , stressz , helytelen életmód , mit állaoítottak meg az okosok !?
szerintem amelyik ilyen témájú fórum így működik,az nem lehet komoly.
jobbulást kívánok én is,fel ne add,mert meglepően sok pozitív változást hoz ha jól állsz hozzá! egyébként,ha nem indiszkrét a kérdés,milyen rák?
Kitartás, nincs reménytelen helyzet. Pajzsmirigy nekem is megvolt. Remélem jó kezekbe kerülsz, mielőbbi teljes gyógyulást kivánok.
csomó "gagyi" fórumon semmi infó az üzemeltetőről...... az ilyeneket nemigen lehet megtalálni, gondolom ez is a céljuk
először is jobbulást,

másodszor pedig szerintem ez nem informatikus kérdés, meg kell találni egy tagot, akinél fórumtag. Facebook stb.
Azt csak renszergazdi tudja orvosolni , vagy csináltok új oldalt , vagy nyittok egy fórumot az indexen ! Amúgy sajnálom a helyzeted !
Szia, írj rám nyugodtan!
Fejlesztő a csaj, nem informatikus. ha ezzel kapcsolatos a kérdésed, akkor lehet érdekes
Hátha vannak itt okos emberek.
Sajnos rákos betegséget diagnosztizáltak nálam.Van egy fórum ahol ezek a betegek tudnak beszélgetni infót megosztani.Sajnos a regisztrációs része nem működik.Ezt a tagok nem tudják az oldal üzemeltetőit meg nem lehet elérni.Ezt kéne megoldani valahogy.Sajnos sok hozzám hasonló lehet
Ha csak nem a hüvely ph-ját akarod kiszámolni !
mert nincs benne tartás
de azért tedd fel a kérdést nekünk is !?
Nekem csak véleményem volt.Szerintem nem volt az a nagyon sértő.szerintem nem habzó szájjal támadtam rá.
De ki tudja.Ha haragszik rám ám legyen.
Ne kérj ! Nincs itt semmi probléma ! Meg hát azért van itt pár ríder , esetleg konyít valaki valamit a számtechez ?!
Badacsonyban szakad a hó kb. 2 órája .Nagyon keservesen akar eljönni az idén is az a "motorozós idő" b... meg a ..... .... !!!
Ez nekem is eszembe jutott, hozzáteszem, én is rég letiltottam a rózsaszín-inváziót egy rossz szó nélkül, csak mert nem voltam/vagyok kíváncsi rá. Ellenben, ha beszólogatásokkal, basztatással elérem bárkinél ,hogy letiltson, attól utána már biztosan nem kérek semmilyen, főleg nem "motoros- a motorostól" segítséget. Ez persze csak az ÉN véleményem. Én kérek elnézést.