Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvesztett Honda slusszkulcs keresi gazdáját! Tegnap találtam Pomázon.
tel: +3670/21-900-22
Tegnap egyszer már belinkeltem ide....
én már 2 napja ezen röhögök, még az ablak is nyikorog ahogy tekeri fel
bbc amerika hangja... uppsz...
níva az űrben:
http://youtu.be/jZoqEA0W1Io
erről másolták a tesla ötletet
amúgy kibaszott jó kis film
Látom már megint porondon a bmw
Erre én is azt tudom mondani mint ogerg...
Nem egy motorosnak áltam meg segiteni, részemről független hogy 2 vagy 4 keréken voltam éppen!
Autósnak ritkán, de ha tolni kellett akkor megállok, mert igen rossz helyen volt...
Bár az érdekes, hogy ha autó robbant le alattam, minden 2. Autós dudált anyázót, de ha motorral csak megáltam mert esetleg szükség , volt(majd bepisáltam) akkor egy motoros se volt aki meg ne állt volna, hogy mi a bré van...
Vitatkozom veled. Ha egy ismerős az más kérdés. De pl ha motorozol akkor sokkal szívesebben állsz meg egy út szélén várakozó motorosnak mint egy autósnak hogy megkérdezd van e valami baj. Én ezt nem szégyellem bevallani. Van hogy autósnál is lassítok de inkább motorosnak állok meg. Pedig empatikus vagyok.
A szokásos közhely.Ha egy kicsit is empatikus vagy,akkor nem azért fogsz segíteni,mert a másik is nagy betűs motoros..
Ilyenkor mutatkozik meg csak igazán a motoros összetartás. De viccen kívül. Néha rá is csodálkozom mi mindent megtesznek az emberek egymásnak idegenként csak azért mert ő is motoros. Ez amúgy büszkeséggel tölt el.
Ja, a gumi... Hajnalban indultam Pannónia ringre. Este 10kor nem tudtuk felfeszegetni az első felnire a slicket. Kiderült, hogy 16,5 collos
Már nem is tudom, hogy honnan lett... De lett
Szombat bemutató... csütörtök délután haver szaltó a 954-gyel. Érkezés a faridomra... És kész lett a bemutatóra
de ezek szerint nem estél el

íme egy vulkanizációs eljárás albániában
így még nem jártam de aradtól szegedig egyszer 3 defektem volt
az első olyan 80as tempónál kihasadt a hátsó belső olyan 30 centit
nem sok múlt hogy nem vertem teli a szembejövőt, beszarni se volt időm úgy egyensúlyoztam mint a salakmotorosok
a legjobb az volt ebben a szituban, hogy a régit nem kíméltem, ezért kuka, szombat dél elmúlt és kellett két telószimmering... lett... mondjuk én voltam a balfasz, mert nem ellenőriztem előtte és az utolsó napra hagytam de barátok segítettek
én mindig ilyenkor szopom be... nekem is volt ilyen, éjjel autóztam a kerékkel éjjel-nappali gumishoz, mert hajnalba indultunk
Az egy időben a szomszédom szokása volt hogy a karbiszimkront a fémajtós műhelyben hajnali 1-kor állogatta. Amúgy engem. Én zavart ott lepzseltem a műhelyben olyankor én is. De a szomszéd tuti nem örült.
nekem a legvadabb az volt hogy a 2 hete vásárolt motorommal a 3 napos túra(reggel 5kor indulás) előtti nap este 11 felé még a fúvókákat reszeltem mert nem úgy ment ahogy én akartam
szomszédok tuti boldogok voltak amikor este 10után 1-2-3-ban teligázzal téptem az utcában negyedóránként oda-vissza
Erre csak ocsem kedvenc dumaja jut eszembe.
Ha motornak nem jo quvagyors funyirot meg barmikor lehet hegeszteni belole.
Nekem amúgy a lefóliázott udvar tetszik a fotón. Mint valami maffiás bosszú. Jó előre megszervezve.
Én egy három napos túra előtti nap szedtem össze egy defektet. Az is nagyon. Vicces volt.
egy korábbi emlék.... vasárnap hajnali imdulás (egy hetes túra) előtti szombat dél... azt hiszem ekkor derült ki, hogy a kapott szimmering nem passzol. megálltam röhögés nélkül... akkor
Teljesen jól el vagyok így. Ha letölteni akarok becsattintom a kábelt netezéshez meg ennyi telefonra meg laptopra is bőven elég így is. Aztán lehet hogy majd fejlesztek. Felokosítom a tv-t meg teszek egy komoly routhert meg egy nagy háttértárat a routherre és akkor egyszerre eléri az összes tv a merevlemezt kábelezés nélkül is. Lehet megcsinálom. De most meló ezerrel aztán mindjárt itt a szezon és kb letojom hogy milyen gyors a net. Mert csak a meló meg mellé a motor. Meg néha alvás.
kell egy fasza router rácsattintani egy nagy hdd-t aztán mehet a party
vagy egy nas sok vinyóval és brutál lesz a party