Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felénk egy csávó a hummerba tetette bele a gázt
azért ettől nagyobb szégyen a világon nincs
Mindenhol demoralizálsz.
Motort kell cserelni nem fektarcsat.
Az enyém nem, az asszonyé.
ugyanmár
keménykedsz itt de amikor leteszed a pultra az a 100+ ezret a te szemed is fátyolos lesz a bánattól
Mi fog kinek? Összekeversz inivel szerintem.
Duksi is ilyen 47 körül van benne gyári még szinte válla sincs nem ráz harap mint oroszlány! Van bőven motorfék...
áááá, itt a megoldás :)

https://totalcar.hu/tanacsok/l...
megszokta már a költést mert bmw kocsija van
De fajni fog.
a ktm motorra is elég drága
de még arra nem kell, olyan motorféke van hogy nem is igen kell fékezni 30 ezer után még karcmentes mindkét tárcsa
Monyszterre meg 150 a garn de még nem kell. Viszont ha kell meg lesz véve.
ja nem is 4 éve mert augusztusban volt 2 éve
de végülis mindegy
az a vicc hogy az ugyancsak brembo féktárcsa az xt600ra hátra 24 volt kedvezménnyel meg 17 ha jól emlékszem
és az egy picsa lézerezett 5mm lemez volt
a talpasokat most cserélték ki nem rég 2300ft volt darabja
mondtam is havernak akkor cserél ki mindkettőt mert gavallér vagyok
pedig csak a jobbos kopogott egy kicsit és 20 év alatt elment 250 ezret plusz amit a galád kereskedő visszatekert amikor behozta olaszból, ami akár 100+ ezer is lehetett
astra-t is
már miért nem kapni? ez nem bmw kocsi vazzeg
2 brembo féktárcsa előre nem volt 10 ezer 4 éve
Kapni ennyiért alkatrészt
A kedvenc razfilmem.

http://youtu.be/4sk2FxeO_8g
és még mindig jó :)
amúgy abban biztos vagyok hogy 20éves f astrám elmenne addig ameddig a legújabb astra jklm pöcs tudja mi most a neve
csak ugye ezt-azt ki lellene cserélni rajta, és nem az alja 7 ezer forintos lengéscsillapító meg a 2300 forintos talpasokkal kellene pótolni ami tönkremegy
Tegnap még volt fenn a hahu-n egy fekete piros belsővel benzin gázos
Komoly!!!
A cimbim szerint olyan a műszerfala mintha 1 teve odasz... Rt volna.
Szerintem inkább viziló
Asszony papája ment onnét nyugdíjba nagyon szerette a szakmunkásokat megbecsült elismert ember volt Veszprémben, én is imádtam az öreget amikor kezdett összemenni akkor volt akkora mint én.
Mindig is szerettem volna megismerkedni olyan emberekkel akiknek bejön a multipla, hogy vajon ezt hogy érték el nála:)) Azé olcsó mert kurva nehéz eladni :)
Ja ja apám olyat használt a 125 ös kétüléses csepeljéhez
Az oroszok is küldtek ide rózsaszin gyertyákat, de talán arégi bakonynak is volt.
Igen az volt! Van is itthon nálam.