Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csípem a benzin-dízel vitát is, mindig jót röhögök rajta. Haver autószerelőjéhez bevittek múltkor egy JTD Alfa-t, az volt a tulaj kívánsága, hogy valamit basszon vele a szaki, hogy "jóóóóó füstőőőjön"...
Tudom, csak erre fűztem rá, mielőtt a benzin ninják le gyilkolnak
Ezt beszéld meg a civic huszárokkal, én a magam tempóját űzöm, nem nekem kellett az emelkedő miatt visszaváltani...
Azért ezt tudja a gastra caravan szigorú is.
Én meg szar szemét nemzetáruló dízeles vagyok, nem tudom mi az a rúgom neki, elfogy, orrbaveri, visszatolom, kéri a fordulatot... rálépek a pedálra, amikor kell és megy, le -föl mindegy ha meg jön a versenyautó nyélen, kulturáltan lehúzódóm, hagy menjen, de hát nyilván csak azért, mert nekem szar autóm van
Biztos jól sikerült a tuning :D
Hát ez kész.............hülye japok.

http://youtu.be/yswpG4GuDXI
Az lesz, valóban úgy 3000 től.
Elég jól felszerelt.
Majd viselve....
Meglátjuk
Vágom melyik blokk, a 98 lovas 127 Nm-es. Picit forgatni kell, de 3000-től elég szépen megy.
Majdnem 100 lovas Ildikómnak szerintem elég lesz. A kis clioja csak 50 le, ahhoz képest erőgép.
Nem kevés bele az 1.4-es blokk? 1150-1200 kg körül van asszem.
Most iratja a zasszony a nevére 65 ezerért
Elég kényelmes jól vezethető jôl áll az úton
Összeségében pozitív benyomást kelt jó lesz a drágámnak itt a templom torony körül.
Hátsó kerék csapágy búg az cserés, meg majd lesz 1 szervíz a jövő héten akkor érek rá.
Az a GT volt.
A múltkor volt egyhez szerencsém v8 5000 valamennyicm3 vagy 450le
Brutális
60-80-as tempónál pici gáz és már csóválja a farát
Hejjhó!
Na milyen a Megane így 1-2 nap után? :)
Az biztos.
Vagy a mustang.
Sziasztok
Egykutya mind...............a bmw az igazi.
Jajjj de buta...
Hagyadmá azt a szar thaliát, egy stift is különb:)
Akár még informatív, illetve szórakoztató is lehetne ez az unboxingos video, amennyiben fele annyit nyávogna, illetve hisztizne a semmiért.
Ezt nem is értem... a fujitsu ezt 10éve tudta, nekem is volt ilyen laptopom.... most meg minek is ez? 4GB-s vga van a15-s touchban ez meg egy igazi balfasz, azt sem tudja mit kért kölcsön
Nincs a cbr-el semmi gond, az egy nagyon jó KIS motor, a KISfiam is azzal nyomja az ipart.......
Ezért van gondolom 650-es ciberéje.. Egy meglett férfi motorban se adja lejjebb..
Ez az amikor a hithű apple tulajdonosok élve sütnék meg az apple vezetőséget.

http://youtu.be/9BI6-4xsXV0;t=191s
Kurva nagy, mindig szétröhögöm magam rajta.