nem jobbak a benzinesek sem, csak most erre sikerült kiverni mindenkinek. egy ideig mindenki a co2-re volt ráállva, most meg erre.. egy év és a benzinesek is részecskeszűrőt kapnak, mert bizony azoknak is óriási a részecske kibocsátásuk, azok is rákot tetszik-nem tetszik, bizony a kinyomott aromás szénhidrogének sem jobbak mint a korom és a nitrogénoxidok.... . A benzines kipufogó gázokból mintegy 30 féle PAH vegyületet van, ebből 10 bizonyítottan rákkeltő. végeredmény biciklit mindenkinek, utálom a lovakat le a motorokkal blablabla
nincs dízel füst nélkül
esetleg olyan van hogy trükközve lehet mérni nagyon kevés füstöt
de mintha ebből kb minden márkát érintő fesztiválozás is lett volna
nekem is volt 2 évig dízel kocsi minden percét utáltam
Vazze, ezt elkúrtam a nagy igyekezetben, igazad van, de attól még nem a víz kavitál szerintem a nagynyomásúban hanem a gázolaj, az amúgy a kis szivattyúnkban is megteszi ezt közvetlenül a lapát után ahol az üvegen át jól látszik.
Asszem eladja vőm a családi cc-t már nem ezek a kerekek vannak rajta 20-as ódi azt tuareget vagy leguánt vagy mifaszomat vesz helyette. Ebben is bent af orgalmiban minden alakítás így nem baszakod6nak a redőnyösök. De ez csak 2ccáz ló meg a duplája nyúton.
Azzal nincs is baj, hiszen ha emelik a teljesítményt, az kivédhetetlenül füsttel fog járni, ez nekik nem hóbort, hanem járulékos eset. Most a korom-mágusokról értekeztünk Lacával.
holnap letekerek 2x400 métert vegyesen