Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is mentem egy métert se biciklivel
holnap letekerek 2x400 métert vegyesen
Ma nullafok van,esett is.
ha mindenki avval menne az lenne a jó, a lomis cigányok milyen boldogak lennének mert elkelne a sok fos bicikli
itt a faluban többet ártanék jelenleg magamnak, mint amennyi haszna lenne nekem.... itt kerékpározni, na az az igazi egészségromboló
a bicikli az fasza 8-10km-ig simán bevállalnám munkába járni napi szinten is 10 fok feletti esőmentes napokon
nahhh, egyszer majd megtanulok írni is... majd a kontextust összerakja aki akarja
nem jobbak a benzinesek sem, csak most erre sikerült kiverni mindenkinek. egy ideig mindenki a co2-re volt ráállva, most meg erre.. egy év és a benzinesek is részecskeszűrőt kapnak, mert bizony azoknak is óriási a részecske kibocsátásuk, azok is rákot tetszik-nem tetszik, bizony a kinyomott aromás szénhidrogének sem jobbak mint a korom és a nitrogénoxidok.... . A benzines kipufogó gázokból mintegy 30 féle PAH vegyületet van, ebből 10 bizonyítottan rákkeltő. végeredmény biciklit mindenkinek, utálom a lovakat le a motorokkal blablabla
vissza kell térni a lovas szekerekhez, ott max a szart kell elhordani, de az legalább nem okoz tüdőrákot
fúúúúj
nem fesztiválozás, hiszti
+ farok
vízben hasznos dolog
Ez meg összlábú.
Az összes golfja az meg 6sebes kevlár kuplung stb aszomfaszom...
Mer' összkerékhajtású, vaze!
nincs dízel füst nélkül
esetleg olyan van hogy trükközve lehet mérni nagyon kevés füstöt
de mintha ebből kb minden márkát érintő fesztiválozás is lett volna
nekem is volt 2 évig dízel kocsi minden percét utáltam
Minek neki ez a hülye gyík?
Vazze, ezt elkúrtam a nagy igyekezetben, igazad van, de attól még nem a víz kavitál szerintem a nagynyomásúban hanem a gázolaj, az amúgy a kis szivattyúnkban is megteszi ezt közvetlenül a lapát után ahol az üvegen át jól látszik.
Szép a gép tényleg egy baja van de azt nem is mondom.
Áhhh haver, Thalia-val levillognám. ...ha elalszik a pirosnál én meg sietnék mögötte.

Jók ezek a nagy dízelek, csípem amúgy őket.
Asszem eladja vőm a családi cc-t már nem ezek a kerekek vannak rajta 20-as ódi azt tuareget vagy leguánt vagy mifaszomat vesz helyette. Ebben is bent af orgalmiban minden alakítás így nem baszakod6nak a redőnyösök. De ez csak 2ccáz ló meg a duplája nyúton.
Azzal nincs is baj, hiszen ha emelik a teljesítményt, az kivédhetetlenül füsttel fog járni, ez nekik nem hóbort, hanem járulékos eset. Most a korom-mágusokról értekeztünk Lacával.
A Te fejedben szevasz Druszám!
Ülnél a vőm épített autóiba mikor még a 245-ös 4kerekeset elforgatja aszfalt gyűrve 3-asban, na az füstöl de megy is!
Akkor az hengerfej-tömítés lesz!