Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig bejon.Tuti kscgep es olcso.Bar nrm fer bele a motor.
. Ha gyergya mi volt az a magyar rózsaszínű.
Bakony???
Az azért pink volt
Ez igaz, meg a WD40 is:))
ritkán bkv-zem, nem szeretem... bent dolgozom a 6-ban, és amúgy is szeretnek az apacsok a rezervátumban, hátha még együtt is utaznánk
Eregymá, a multipla ugynézki mint egy MTZ traktor csak kicsiben :))) Nem elég hogy olasz szerencsétlen, de még kibaszott ronda is, ami ha kivül lenne csak az még hagyján, de belül is:)
A ford V8 az már vállalható:)
Esetleg a végeit FBS-el is letömítheti, az úgy is jó minden problémára
a benzinesek is jók, azok biztosítják a népneka finom aromás szénhidrogéneket... na az jobb, mint minden nap egy alma
Ikarus 260? Szóval te is BKW-val jársz?
Akkor vegyél babszit! Legfeljebb ledob...
Amugy lazan johetne egy multipla,dizel.
vagy egy 72-es ford f100 as v8 benzin.
Leromlott a kábel műanyag szigetelése, száraz időben minden bizonnyal ismét jó lesz. Ha műanyagcső mellett döntesz, az az ideális választás ami pont ráhuzható, nincs légérés. Szilikonsprayvel befujni és ugy ráhuzni.
Ma kapod az ívet kombinéban...
Nem spórolni akarok. Reális áron kicserélném, csak nyugodtan ülhessek rá végre.
csakis dízel, nagyköbcenti és városban, hagy szíjjja a nép
Ezt tartom én is!
Szinte minden evjarat megvolt astraban.
Motorban is.
De csak ha nem diesel
na de akkor jó volt.... amúgy tényleg, az enyém még német volt, utána lett lengyel gyártás, na azok már fémhulladékok... azt hiszem astra classic néven futottak
Mikor elkezdődött ez a szarakodás, a gyertyával, meg a pipával kezdtem az ellenőrzést. Akkor néztem a kábel pipa felöli végét is. Pipát meg gyertyát cseréltem, de az első esős napon már újra kezdődött a probléma. Ma leszedtem a burkolatokat és mikor elindult, akkor láttam meg, hogy a kábel meg a váz között apró kis lila szikrák ugrálnak.
Igen, én is úgy vagyok vele, hogy olyan kocsit veszek amiről már van tapasztalat, bizonyított hogy jó konstrukció és sok van belőle.
B-wel
Legtöbbször bejön...
Ha lehetne kapni új Fastrát lehet vennék is...bár azt mondják F-el kezdődő autót nem szabad
Van amiben én is, de autóban annyira gyors a fejlődés hogy néha a jók is lesznek kevésbé jók.
Akkor a szigetelés.
Nézegetem a robogó trafókat, van olyan amiről lejön a kábel.
Én vennék egy ilyet és rendes nagyfesz kábelt.
Ha csövet húzol rá abba lecsapódik a pára, és ugyan ott leszel....persze egy próbát megérhet, ha nagyon spórolni akarsz.