Eregymá, a multipla ugynézki mint egy MTZ traktor csak kicsiben :))) Nem elég hogy olasz szerencsétlen, de még kibaszott ronda is, ami ha kivül lenne csak az még hagyján, de belül is:)
A ford V8 az már vállalható:)
Leromlott a kábel műanyag szigetelése, száraz időben minden bizonnyal ismét jó lesz. Ha műanyagcső mellett döntesz, az az ideális választás ami pont ráhuzható, nincs légérés. Szilikonsprayvel befujni és ugy ráhuzni.
na de akkor jó volt.... amúgy tényleg, az enyém még német volt, utána lett lengyel gyártás, na azok már fémhulladékok... azt hiszem astra classic néven futottak
Mikor elkezdődött ez a szarakodás, a gyertyával, meg a pipával kezdtem az ellenőrzést. Akkor néztem a kábel pipa felöli végét is. Pipát meg gyertyát cseréltem, de az első esős napon már újra kezdődött a probléma. Ma leszedtem a burkolatokat és mikor elindult, akkor láttam meg, hogy a kábel meg a váz között apró kis lila szikrák ugrálnak.
Akkor a szigetelés.
Nézegetem a robogó trafókat, van olyan amiről lejön a kábel.
Én vennék egy ilyet és rendes nagyfesz kábelt.
Ha csövet húzol rá abba lecsapódik a pára, és ugyan ott leszel....persze egy próbát megérhet, ha nagyon spórolni akarsz.
Bakony???
Az azért pink volt
A ford V8 az már vállalható:)
vagy egy 72-es ford f100 as v8 benzin.
Motorban is.
Nézegetem a robogó trafókat, van olyan amiről lejön a kábel.
Én vennék egy ilyet és rendes nagyfesz kábelt.
Ha csövet húzol rá abba lecsapódik a pára, és ugyan ott leszel....persze egy próbát megérhet, ha nagyon spórolni akarsz.