Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Konkrétan nekem kétféle is van de ha gondolod megnézem miféle. Autómosókban is használják. Ráfujod, fehéres hab lesz aztán pár perc mulva lemosni. Az egyik Lidl termék, de jo. Kárt még nem csinált de a mindenféle fékporos ráégett rászáradt mocskot lehozta.
A homokszóró is levisz mindent.
Viccen kivul, ovatosan probald meg a Domestos Zerot. Az a szar mindent visz. De vigyazva banj vele, mert konnyen megmarja a dolgokat.
nekem eddig ez mindent lehozott: http://shop2.wuerth.hu/reszlet...
csak nem szeretem a szagát
olyan mint a mosogatószer csak vadabb
Olyanra gondolsz mint amiket reklámoznak hogy ráfújja, elszineződik aztán amikor leöblítí visz minden mocskot ? Olyannal még nem
Hallod hogy tiszta prezúr a térde, most szerintem gondolni se mer a térdhajlításra.
hiába no, a vagányságnak ára van. Hideg hajnalokon még nem úgy melegszik a guma.
kell itt keménykedni meg májerkodni
bmw kocsi meg dukátti
az úr meg babettával büntet
Szegyeld ossze magad Papa! Hol maradt a protektor?! Tessek kukoricara terdelni a sarokban!
Azt ugye tudod, hogy ilyen korban már sokkal lassabban gyógyul az ember. Vigyázzál magadra!
Hogyne térdeim sebesek mint az unokámnak.
Nem baj, oreg vagy, elnezzuk
Ven csontjaid tuleltek a szaguldast?
felni tisztitoval próbáltad már? Alufelnikhez lehet kapni pumpálós flakonban, az sokmindent lehoz.
A vezetést nem párosítom össze az ivással! Basz6om ha a 20km/h is sok lett.
Miért iszik az olyan aki sosem bírta??!
A blokkra ráégett koszt/port mivel a legegyszerűbb leszedni? Féknyergen stb mindenhol van, egy egy eső után, nagyja lejön a mosóban de marad egy sötét matt réteg. Fogkefe-mosogatószertől már bedurrant az alkarom de még mindig nem olyan mint az új.
Nekem nem adja ez az új évad... utazósokat várom nár csak
Szétszaladt a ménes.
Minek a duci ha ha egy babetta is földhöz vág ?
Úgy is kell,
Kaland nélkül mit sem ér az élet:)
Bassza+ reggel tanksapkáig döntöttem a nyenyőcét körforgóba finom fehér flaszter. A kis gechi így hálálja meg a törődést. Az autósok szépen kikerültek korrektek voltak.
ja, játsza a keményet
Kicsit morci.
amúgy az is odabasz...
A szőke csaje nem kéne?

Mivagyte hipszter?
http://youtu.be/0SZbJpbVRzo

2:44-nél ami szemüveg van a csávón,olyat vennék szívesen...tud valaki erre alkalmas helyet?