Konkrétan nekem kétféle is van de ha gondolod megnézem miféle. Autómosókban is használják. Ráfujod, fehéres hab lesz aztán pár perc mulva lemosni. Az egyik Lidl termék, de jo. Kárt még nem csinált de a mindenféle fékporos ráégett rászáradt mocskot lehozta.
Hallod hogy tiszta prezúr a térde, most szerintem gondolni se mer a térdhajlításra.
hiába no, a vagányságnak ára van. Hideg hajnalokon még nem úgy melegszik a guma.
A blokkra ráégett koszt/port mivel a legegyszerűbb leszedni? Féknyergen stb mindenhol van, egy egy eső után, nagyja lejön a mosóban de marad egy sötét matt réteg. Fogkefe-mosogatószertől már bedurrant az alkarom de még mindig nem olyan mint az új.
Bassza+ reggel tanksapkáig döntöttem a nyenyőcét körforgóba finom fehér flaszter. A kis gechi így hálálja meg a törődést. Az autósok szépen kikerültek korrektek voltak.
csak nem szeretem a szagát
olyan mint a mosogatószer csak vadabb
hiába no, a vagányságnak ára van. Hideg hajnalokon még nem úgy melegszik a guma.
bmw kocsi meg dukátti
az úr meg babettával büntet
Ven csontjaid tuleltek a szaguldast?
Kaland nélkül mit sem ér az élet:)
Mivagyte hipszter?
2:44-nél ami szemüveg van a csávón,olyat vennék szívesen...tud valaki erre alkalmas helyet?