Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heti 5 napot vannak használva, az ütvefúróval 6os furatok betonba téglába, az ütvecsavarozóval meg 6-10es önmetszők, fába csavar stb tehát használva vannak nem mondom hogy keményen de rendszeresen és egyiknek sincs baja.
Hát akkor csak nekem nem vált be. Ezt is elfogadom, de ha minöség akkor az hilti. Attól a dewalt messze van. Meg persze sz akkus behajtó még lehet jó, mindent nem biztos hogy el tudnak rontani:)
A komplett szetrozsdallt h100 futomuvet azzal szedtuk szet.Maig ha nehez letekeres,felcsavarozas van azzal megy.
vesni nem vesek semmit.
Nem veletlen hogy minden olyan dolog ami filmrevett es dolgoznak dewalt cuccokkal van tele,az utolso csori melostol kezdve.
komolyyan vezeto marka.Es jo.
van vagy 6 fele akkus cucc.Nehez munkara.Amit egy dewalt akkus utvecsavarozo nem szed le azt letori.
Pedig szerintem igen. Próbáltam, de ez elsö 4 percben leégett a vésögépük, nem csere hanem javit. Rá egy,évre nem vés, nem javit már mert nem garis. Szerviz szerszámbefogót akar majd a gép áráért cserélni, holott annak semmi köze hozzá. Azota is szétszedve a polcon. Kolléga ugyanakkor hasonló tipus csak az fúr is, három hét alatt négyet cserélt gariban. Lehet csak a nagyobb igénybevételt nem birja, de egyrészt ipari gépnek árulják, másrészt nem ment egyik se sokat még otthoni használathoz viszonyitva,se. Nagy dewalt vésökalapácsokkal ismerösnek vannak rossz tapasztalatai. Én imkább mellözöm. Makita utóbbi tiz évben bevált, bár az is gyengébb lett szerintem már. Hilti nagxon jó de veszett drága. Ami még mostanság ajánlott és tuti jó az a milwauki.
haveréknál betonhordót bontottunk pár éve akkora ipari fúróval mint egy bernáthegyi
3ember felváltva verte neki egy teljes napig és kibontottunk egy nagyobb ajtónyi lyukat
Dewalt is nagyon jó lett szerintem, aksis gépeket használok, sarokcsiszoló, ütvefuró-csavarozó, fúró, csavarbehajtó, dekopir... mindegyik baromi jó, pedig azt hittem egy hitvány szar márka de nem.
Komoly arcok.
Azt te csak hiszed hogy 1 hétig tart ! Sec perc alatt kibasszák onnan ! A Beton nyeső nevű cég !
Jöhetne már az igazi tavasz!
minden szétszedhetős, a fekvenyomó padom is szétszedhető lapokra, akár az astrába befér
direkt ilyet tervezek
végülis ha sikerülne szétbombázni a beton lépcsőt ami felvezet, akkor lehetne csinálni egy feljárót hátulról mert azt a portát is megvettük anno
így kívülről fel tudna mászkálni az emeletre
de az a lépcső szétszedés is egy nagy szopás mert ugye a beton olcsó és abból van
12 szál betonvas van benne hosszában+ keresztben fokonként 3 és még 50 kiló kis apró betonvas fecni a betonban, plusz kb 2 köbméter az alapja, bár az elfér
fél recsk törné azt törné egy hétig
Közös lónak túrós a háta...
Most, hogy felcipel mindent oda ami nagy és nehéz?
Ha a fiad megnősül, legalább lesz lakása, csak be kell építeni.
Értem én, képbe vagyok:)
tetőtér beépítés lehetőség van, fent nagyobb a terült mint lent, mert lent van 2 terasz-szélfogó-tökömtudja mi a neve
ki is van emelve több mint egy métert az oldala szóval a szélétől kb 1 méterre már én elférek állva
szóval bazi nagy a padlás, el lehetne adni 2 pesti lakásnak a garázs feletti részt meg a harmadikanak
"Erős várunk nékünk - a beton".
itt minden beton
a 70 es években 10 házban fele annyi betont használtak mint mi ebben az egyben
Kell neki egy konnyu cucc olcson amivel neha taknyol egy-ket varratot es em szakad le a veseje ha fel kell hebrakolni a padlasra.
Erre minden legolcsobb 160 A os markasabb inverter jo,Allhaweldtol az iweld gorillaig.
Miből van a födém, hogy konditermet meg billiárdasztalt tervezel fel.
nekem se jött be azért lett helyette makita
mondjuk a makita se az ami 2004-ben volt........
idén tuti lesz minimum 5 méter hegesztés, asszonynak összehozok pár kondigépet
tervek megvannak megkapom a fizetést akkor lézerezek alkatrészeket síkhajlító lebeszélve aztán a padlásról letúrok 50nm szart és konditerem lesz helyette
a maradék részt ha sikerül felszabadítani akkor biliárdasztalt tervezek venni, csak előbb ki kell találni a lap hogy kerül fel mert buzi nagy és buzi nehéz
Mé, nem az a cél?