Ezzel megválaszoltad a 2-3 hónappal ezelőtt "kitört" vitát, tehát mindkettő jó, a B betű a parasztos a V az eltartott kisujjas.........télleg, milyen szar lehet egy jakuzának, ő csak paraszt lehet.
szervusz vagy szerbusz?
A mai szervusz köszönés a latin servus humillimus [e: szervusz humillimusz] ’alázatos szolgája’ kifejezésből keletkezett, ezért ez a megszokott forma. A szerbusz ennek a népies változata (Magyar értelmező kéziszótár, Idegen szavak és kifejezések szótára).
(további példa a v hang b-re változására Szerbia neve, ami eredetileg Servia - szolganép - volt)
Ha a régebbi polémiát továbbvisszük ami a szervusz vagy szerbusz helyességéről szólt akkor itt helye lehet a B betűt preferálók részéről a Szebasztok! köshzöntésnek is.
Rendeltünk egyszer kínából tűző sarukat, a reptéren olyan sok hetet állt hogy azt hittük sosem ér ide
És semmi értesítés hogy vámolnák vagy ilyesmi
A fedex ami kurva gyors. Feladáskor már küldik mailban a papírokat aztán mire megjön a cucc kb minden le van rendezve
Ellemben kurva drága valami 6 ezer vagy ilyesmi volt a vámügyintézés, és semmi se csúszik át...mindent megfog vámolásra, ami cégnek még jó de magánembrrnek szopás
Nekem most nincs picike motorom. Így csak a nagy maradt.
Amúgy nincs gond a tempóval fogott az abroncs. (Bár nagyon azért nem) A nagy tempónál csak az a bajom hogy mire észreveszem hogy hűl a térdem akkor már mindegy. Mert pillanatok alatt áthűl a lábam. Mire tudatosul bennem már mindegy.
Miért nem hagytad egyesben, ott nem megy 180-nal?
Itt tegnap is meg most is borult ködös párás idő volt, (van), így semmilyen késztetés nincs hogy egyáltalán ránézzek a motorra. Dolgozni rotyogóval járok, így azért hallok egy kis repedtfazék hangot naponta.
Nem tévedtem el de igen bementem a nagy faluba. A ritka szar ötlet az volt hogy Érd parkvárosból gondoltam megkeresem az utat amivel át lehet menni az M1-esen lévő Auchanig úgy hogy nem megyek fel a pályára. Hát végül is meg lett. egy ilyen zerge baszta ösvény. Át is mentem rajta. De most olyan a Malac mintha elölről legletteltem volna sárral. A baj az volt amúgy főleg hogy nem tudom ilyenkor a fejem kikapcsolni. ha 70-nél nem fázok akkor 150-nél sem és máris a pályán 180-al döngetek. Na ez nem tesz jót a fájós térdemnek.
A mai szervusz köszönés a latin servus humillimus [e: szervusz humillimusz] ’alázatos szolgája’ kifejezésből keletkezett, ezért ez a megszokott forma. A szerbusz ennek a népies változata (Magyar értelmező kéziszótár, Idegen szavak és kifejezések szótára).
(további példa a v hang b-re változására Szerbia neve, ami eredetileg Servia - szolganép - volt)
Lehetne úgy indítani hogy Bebasztok?
Tudatromboló.
És semmi értesítés hogy vámolnák vagy ilyesmi
A fedex ami kurva gyors. Feladáskor már küldik mailban a papírokat aztán mire megjön a cucc kb minden le van rendezve
Ellemben kurva drága valami 6 ezer vagy ilyesmi volt a vámügyintézés, és semmi se csúszik át...mindent megfog vámolásra, ami cégnek még jó de magánembrrnek szopás
Amúgy nincs gond a tempóval fogott az abroncs. (Bár nagyon azért nem) A nagy tempónál csak az a bajom hogy mire észreveszem hogy hűl a térdem akkor már mindegy. Mert pillanatok alatt áthűl a lábam. Mire tudatosul bennem már mindegy.
Itt tegnap is meg most is borult ködös párás idő volt, (van), így semmilyen késztetés nincs hogy egyáltalán ránézzek a motorra. Dolgozni rotyogóval járok, így azért hallok egy kis repedtfazék hangot naponta.
Kíváncsi vagyok az itthoni 200 km mennyi időbe fog telni a postának.