Lyukkártyás szövőgépet láttam még a 80as évek végén
Meg fateromék beléptetőkapuja is ilyen volt egy ideig a bélyegzős cucc után
Szerintem a férfiakon kívül már semmi sem lyukvezérelt manapság
Ezeket a kazetta-ceruzás, floppy-s képeket szerintem azok töltik fel, akik még éppen tudják hogy mi az. Nekem eszembe nem jutna ezzel kérkedni a fiatalabb taknyoknak.
Amúgy is ha kérkedni akarnék akkor erre kérdezném hogy mi ez, mert nekem még van egy ilyen valahol a fiókomban:
Úgy látom a napiszar se tudja mit csinálnak azok a telefonok
Amúgymeg gél méterről az összes infra lökte az adatot volt ami méteren túl is gyors volt
Vagyis akkoriban gyorsnak számított
az astra hangja biztos jobb
gázzal szinte hangja sincs, most hogy kicseréltem a 12 éves hosszbordás szíjat meg a feszítőjét egész csenges lett
ha átkapcsolok benzinre kibaszott idegesítőek az injektorok kalapálasai
brrrr
az a leghangosabb a motorban
ezen beszartam : http://youtu.be/OJXW9ECoEAE
ennyi erővel én is tarthatnék előadásokat én legalább hibátlanul és folyékonyan minden betűt kiejtve tudok káromkodni
Meg fateromék beléptetőkapuja is ilyen volt egy ideig a bélyegzős cucc után
Szerintem a férfiakon kívül már semmi sem lyukvezérelt manapság
Amúgy is ha kérkedni akarnék akkor erre kérdezném hogy mi ez, mert nekem még van egy ilyen valahol a fiókomban:
Amúgymeg gél méterről az összes infra lökte az adatot volt ami méteren túl is gyors volt
Vagyis akkoriban gyorsnak számított
30 ezres olajcsere, évi 1 mosás és mégis bevonza a muffot
ma is az asszony ment vele
gázzal szinte hangja sincs, most hogy kicseréltem a 12 éves hosszbordás szíjat meg a feszítőjét egész csenges lett
ha átkapcsolok benzinre kibaszott idegesítőek az injektorok kalapálasai
brrrr
az a leghangosabb a motorban
mivel ez egy "hangoskönyv" alap lenne a szép tiszta érthető beszéd....
ennyi erővel én is tarthatnék előadásokat én legalább hibátlanul és folyékonyan minden betűt kiejtve tudok káromkodni
Nem érdekel a téma
Asszonynak a 18. Szülinapjára vettem utoljára növényt