Hát majd visszagörgőzöm picit. Amúgy nálam nagyon kellett már ez a rövid kis forduló. BÁR a térdem megsínylette. Szombaton mentem. Vasárnap kenegettem a szar térdem. Korai volt ez még. De ha nem mehettem volna biztos megzakkanok. Szóval összességében kellett. Már. Viszont most legalább kibaszottul retkes a honda szóval van indokom miért veszem le a hűtőt és mosom ki teljesen. Az egész hűtő olyan mintha legletteltem volna sárral.
Van pár tudatrombol akit le kellett tiltani mert a lelki békém veszélyeztette
Vannak napok amikor kissé feszültebb vagyok és akkor alacsonyabb az ingerküszöb
amúgy most villan be hogy engem nem szopatnának az osztrák rendrők hiszen ktm motorom van
saját motorjukat csak nem fikázzák ha van egy cseppnyi eszük
aztán minden része gyári, egy csavar nincs benne ami nem a ktm gyárból került ki
bár nem hinném hogy valaha labancföldre lépnék, mert az igazi kuruc nem felejt
Annyi a negativum hogy a markolat alatti nagy akku miatt nehez es szuk helyen rossz hasznalni.
Igy a melos butorszerelesre szereztem egy cserelheto markolatakkus metabot.Ket akkuval.Az sokaaig hasznalhato akku,konnyu,kicsi.Amennyi nyomatek kell az megvan,a dewalt meg letori a 3,5 es facsavart.Vagy atkuldi a munkalapon,de volt hogy odacsavaroztam a laminalt parkettahoz,meg szerencse hogy ra tudtam huzni a szonyeget.
Mondjuk pici arnyek hogy az elso 5 3,5x35 os utan fenyobe rajottem hogy fustel megy.
de gari utan mar mukodik mindennap.
Nem tudom, de ezeket amiket én használok beváltnak tünnek. Magamnak is vennék ha kéne. Makita is baromi jó bár azt nagyon keveset használtam és itt el is fogyott a tudásom
Behajtójukat nem használtam. Bosch sokáig, de érezhetöen gyenge igy makita 18v lassan minden már csak az akku cserélhetöség miatt is. Most próbálgatom a milwaukit is, eddig tetszik.
Olvass vissza egy picit: leginkább hegesztettünk.
Tényleg beteg vagy.
Vannak napok amikor kissé feszültebb vagyok és akkor alacsonyabb az ingerküszöb
folyamatban volt vagy 5 db amit nem engedett menteni
ez a tegnapi mert mindegyik más nevű volt
Megjelent a galériád
saját motorjukat csak nem fikázzák ha van egy cseppnyi eszük
aztán minden része gyári, egy csavar nincs benne ami nem a ktm gyárból került ki
bár nem hinném hogy valaha labancföldre lépnék, mert az igazi kuruc nem felejt
viaszol a faszom.Csak letoroltem vizesruhaval.
Elég gyorsan le lehet takarítani viaszolással együtt is.
Igy a melos butorszerelesre szereztem egy cserelheto markolatakkus metabot.Ket akkuval.Az sokaaig hasznalhato akku,konnyu,kicsi.Amennyi nyomatek kell az megvan,a dewalt meg letori a 3,5 es facsavart.Vagy atkuldi a munkalapon,de volt hogy odacsavaroztam a laminalt parkettahoz,meg szerencse hogy ra tudtam huzni a szonyeget.
Mondjuk pici arnyek hogy az elso 5 3,5x35 os utan fenyobe rajottem hogy fustel megy.
de gari utan mar mukodik mindennap.