mondjuk én kibasznám azt a babettát a kuka mellé aztán a gond letudva
az már akkor szar volt amikor a gyárból kijött, nem is értem hogy lehet ilyen foshalmot megvenni
Köll a gorillád baloldali telószár kiszakadt a felső kormánykifliből, pontosabban ki sem szakadt szinte oda sem volt hegesztve. De majd szombaton ekeccsel megoldjuk...
Nekem RX 50 van, ennél a rezonátordobban volt két szűkítés (plusz rengeteg koksz): http://apriliarx50.network.hu/...
Ez a legnagyobb fojtás, valószínűleg a tiédben is ez van.
Na most már veszek valami löttyöt. Nem biztos hogy ultradermel merem súrolni. Egyszer csinálntam olyat hogy mosogatószer, cif meg ultraderm és fogkefével, az lepucolta de már lusta vagyok sikálni
A blokkról a retket és a henger bordái közül a trutyit a legjobban az ultraderm/a hagyományos porózus, nem a kézkimélős babakrémes/ mosogató szivacs kombó hatástalanítja
Köszönöm a segítséget!Fojtásokat keresgéltem:karbi légszűrő felöli oldalon nincs,kipuf.könyök nincs a hengernél szűkítve,elektronikusan nem tudom.Hol keressem?
Ha nem volt még babrálva, akkor a gyári fojtások még benne lehetnek, plusz igen, a kipufogó kokszolódása teljesen elgyengítheti a motort. A henger (ha nem karterbe szív) és mostani karbi közötti szívócsonk akkor cserés, ha a másik karbi nem megy rá, ha rámegy, akkor jóság van, egy gonddal kevesebb.
Szóval először a fojtásokat érdemes meglesni, karbit még ne piszkáld.
Ez leszedi a blokkról is a retket?
Neked hiszek, kupec vagy, szarból várat
Biztos tudod milyen mocsolra gondolok, a blokkra ráégő finom porra, barnás csúnya foltos
Sziasztok!
Vásároltam a páromnak egy 1999-es (szívlámpás) RS 50-et.Szétkaptam,összeraktam...olajcsere stb.Úgy látom bontatlan rajta minden,semmiféle gányolást nem tapasztaltam.(osztrák tulaj).Végsebessége alsó oldalsó idom nélkül:65-75km/h.Kérdéseim:
-SHA14.14 L típusú karbi van rajta 65-ös főfúvókával,csak alapjárati beállítási lehetőséggel.(nem jön be:).Kaptam hozzá egy Delorto PHBN 16 karbit 100-as főfúvókával.Szerintetek lecseréljem?
-mekkora a javasolt első fogaskerék?
-kipufogó kitakarítása segíthet?
-ha karbit cserélek azt a közdarabot ami a henger és a jelenlegi karbi között van(vízhűtés) hagyjam vagy dobjam ki?
A lényeg:nem akarom tuningolni egy 70KM/h utazósebességet szeretnék elérni,de jelenleg a ford.szám nagyjából 8000-nél véget ér menet közben.A tanácsokat megköszönöm!Üdv:T.Péter
Mondjuk a Liqui-t a makacs kátrány pöttyökre használom, a mattulásra meg ezt. Faszán szedi a a beleégett fékport + fényesít + ad egy vékony réteget, amiben nehezebben kapaszkodik meg a retek
Köszi! Mindjárt beugrok autósboltba, megmondom neki mire kell és hátha ad valami jó cuccot
Irritál ez a koszos mattulás de mindig ha letisztítom, 3-4órás nagy takarítás után fixen elkap az eső
az már akkor szar volt amikor a gyárból kijött, nem is értem hogy lehet ilyen foshalmot megvenni
Ne politizálj! Most ez van, de NEM kell szeretni!
http://apriliarx50.network.hu/...
Ez a legnagyobb fojtás, valószínűleg a tiédben is ez van.
az biztos jó lenne a motorra is, de én nem buziskodok annyit a mosogatással
Féknyereg,nekem a váz is ilyen,lengőkar stb?
Szóval először a fojtásokat érdemes meglesni, karbit még ne piszkáld.
Neked hiszek, kupec vagy, szarból várat
Biztos tudod milyen mocsolra gondolok, a blokkra ráégő finom porra, barnás csúnya foltos
Vásároltam a páromnak egy 1999-es (szívlámpás) RS 50-et.Szétkaptam,összeraktam...olajcsere stb.Úgy látom bontatlan rajta minden,semmiféle gányolást nem tapasztaltam.(osztrák tulaj).Végsebessége alsó oldalsó idom nélkül:65-75km/h.Kérdéseim:
-SHA14.14 L típusú karbi van rajta 65-ös főfúvókával,csak alapjárati beállítási lehetőséggel.(nem jön be:).Kaptam hozzá egy Delorto PHBN 16 karbit 100-as főfúvókával.Szerintetek lecseréljem?
-mekkora a javasolt első fogaskerék?
-kipufogó kitakarítása segíthet?
-ha karbit cserélek azt a közdarabot ami a henger és a jelenlegi karbi között van(vízhűtés) hagyjam vagy dobjam ki?
A lényeg:nem akarom tuningolni egy 70KM/h utazósebességet szeretnék elérni,de jelenleg a ford.szám nagyjából 8000-nél véget ér menet közben.A tanácsokat megköszönöm!Üdv:T.Péter
Irritál ez a koszos mattulás de mindig ha letisztítom, 3-4órás nagy takarítás után fixen elkap az eső