Se a nagy ellenszenvet se az imádatot nem értem.Aki szereti tegye aki ne ne foglalkozzon vele.Minnél többet foglalkozik vele annál nagyobb az ismertség.Ha nincs harc elül és nincs akkora hype sem.
Az azért érdekes, hogy szerintük volt pár ember akinek ellenszenves volt és álneveken szidták, aztán most hirtelen előkerült sok más ember is akiben ellenszenvet keltett, viszont maradt az a max 5ember aki nyal neki
Te jó ég hogy ráharaptak ini galériájára.
Mindkét oldal.
Komoly az elmebaj.
Nade legalább ránéztem a toplistára.És 3. a rosszul elhelyezettmotoros.
Az viszont jellemző hogy a pink is benne van a toppban.Ha ennyire nem népszerű hogyhogy?
Asszem ilyen bádogos forraszto rudam még van is valahol, kb 30 centi hosszu volt, én is a fatertol örököltem, és ahhoz külön kellett a gyantát adagolni, az is van még egy jo marékkal. Azt meg valami nagy,darabbol tördelhették mert teljesen szabálytalan alaku és méretü darabok. A gyantát még használgattam is de az on pálcát nem nagyon.
0,5-1,0-1,5 ös vezetékek voltak
Ráadásul buzi kemény kopásálló kabátkával....
Régen faterral csináltuk a csatornát ott ilyen kisujjnyi vastag ón rúd volt de kellett gyantázni is kb 5x5 centis hasábban volt a gyanta
Pontos menetére nem emlékszem mert csak tartottam ha kellett meg a pákákat cserélgettem mert gázpörkölővel volt melegítve
Lehettem vagy 10-12 éves
Van most is ugyanugy gyantás cin. Csak van ahová nem jo. Pl gépészeti rézcsövekhez kimondottan nem szabad gyantást használni és ott kisebb olom tartalom is kell. Ott más folyasztoszerek vannak és az már kicsit kemlnyebb forrasztás. Régen a bádogosok szintén gyanta nélküli magas on tartalmu cint használtak. A magas olom tartalom és a gyanta gyengeáramu forrasztásoknál alkalmazott technologia, tehát ilyen boltokban fordul elö leginkább.
Az nem zsír hanem gyanta
A régiek kb fele ón fele ólom tartalmúak voltak
Aztán mivel kb senki sem tartja be a munkavédelmi szabályokat elkezdték ezt a full ón szarokat csinálni
elméletileg van az az ólomdús is még forgalomba de nem találtam egyik boltban sem
csak ez a bádog szar volt mindenhol
netről meg nem akartam rendelni mert dupla ára lett volna
http://youtu.be/zSMRajy3Xwc