Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most még mindig ezzel szemezek.A 3,2-es pálca nagy már?Kerítéskapu szint,nem daru méret.

http://hegesztogepek.info/term...
hétvégén megnézem, de csak 2.5 pálcám van itthon
50 amperral a hegesztési hibás zártszelvényt szépen összevarrta, pedig ott rés is volt meg elvékonyodott lemezszél is
80 amperral szétfolyatott mindent
Mi az a legkisebb lemezvastagság, amit még átégetés nélkül össze bírsz vele varrni?
Akkor lehet én is kipróbálom.
Nem praktikeres hanem valami barkácsboltos van,a vagy ragadt,vagy átégette a zártszelvényt,csaktaknyolni jó.A CO-t meg nehezebb beüzemelni két varratért.
baszki
a leggagyibb török pálcával is nagyon tutin hegeszt
pedig az olyan szar hogy arra használom ha festek abból hajtogatok kampót vagy arra teszem
most jöttem rá hogy nem is én vagyok a béna hanem a praktikeres trafó ennyire szar volt
Olyan mint az a klasszikus amcsi uzsonnástáska.
Vehettem volna előbb is ezt a,kütyüt, sokkal szebben hegeszt mint a praktikeres kütyü
Gondoltam hogy nem lesz nagy ez a hegesztő inverter de azért nagyobbra számítottam
Pont elfér a gurulós kisszékem alá
Az a lényege régebben "olcsón" jött a bitpénz és utána egyre nehezeben kehet hozzáférni emiatt nő az értéke.
Nekem elèg az 550 Ti böngèszni meg a pina.hu ra elèg.
És nem éppen az alja ! De jó is volna onnan legalább egy vagy kettő !?
Brutál mennyi vidikari!
Na ezzel se lettem okosabb:)
Valahol régen már találkoztam ezzelös leirással. Most se egyértelmübb a számitási módszere, és már akkor is szélhámosságnak tünt,
De majd fulgáz Ica elmondja a tutit , keni vágja a biteket , legalább lesz egy értelmes hozzászólása !
Azok a zöldek nem űrlények , hanem VGA-k ! Ha úgy tetszik giga Crossfire vagy SLI !
De ugye a jó példa ragadós !
Nem csak nálunk !
Gyorsba lefordítva : Emberek beáldoztak nem akármennyi pénzt csúcs pc-kre , amit bérbe adtak a hálón , amiért pénz járt , elfelejtettek belőle stadionokra áldozni , ezért most nyakon ragadják őket !
Csak tudnám miröl is beszéltek.....:)
Szívtuk a fogunkat hogy buzi drága a vga kártya
Ezek a bitpénzesek valamit nagyon eltoltak, mert eddig viszonylagos nyugalom volt a témában
Nem követem az eseményeket de jó pár éve még azt írták róla miéyen fasza dolog most meg lassan boszorkányüldözés lesz belőle
Persze , de egy darabig elég jól jön a lé , és akkor ugye nem gondolnak rá hogy adózni is kéne , a másik oldalnak meg rohadtul fáj hogy nem úszkálnak abban a lében , tehát várható volt hogy torkon ragadják az aranytojást tojó tyúkot ! Kísértetiesen hasonlít a deviza botrányra , de akár a nyugdíjasok pénzrablására is ! Na de hogy sportmotor legyen , baszassuk neki azt jóvan az úgy !
...lehet nem piára kéne költeni a GPU árát akkor fogalmazni is sikerülne?
Lényeg hogy megszűnjön a túlkereslet, és a sok lommal lenyomják az árakat, mert akkor a bolt sem tud többszöröset akkorát akasztani, és végre normális ára legyen, mert ahogy ennyiért egész sok valós dolgot is lehet venni, nem csak ilyen virtuális baromságot.