hétvégén megnézem, de csak 2.5 pálcám van itthon
50 amperral a hegesztési hibás zártszelvényt szépen összevarrta, pedig ott rés is volt meg elvékonyodott lemezszél is
80 amperral szétfolyatott mindent
Akkor lehet én is kipróbálom.
Nem praktikeres hanem valami barkácsboltos van,a vagy ragadt,vagy átégette a zártszelvényt,csaktaknyolni jó.A CO-t meg nehezebb beüzemelni két varratért.
baszki
a leggagyibb török pálcával is nagyon tutin hegeszt
pedig az olyan szar hogy arra használom ha festek abból hajtogatok kampót vagy arra teszem
most jöttem rá hogy nem is én vagyok a béna hanem a praktikeres trafó ennyire szar volt
Gyorsba lefordítva : Emberek beáldoztak nem akármennyi pénzt csúcs pc-kre , amit bérbe adtak a hálón , amiért pénz járt , elfelejtettek belőle stadionokra áldozni , ezért most nyakon ragadják őket !
Szívtuk a fogunkat hogy buzi drága a vga kártya
Ezek a bitpénzesek valamit nagyon eltoltak, mert eddig viszonylagos nyugalom volt a témában
Nem követem az eseményeket de jó pár éve még azt írták róla miéyen fasza dolog most meg lassan boszorkányüldözés lesz belőle
Persze , de egy darabig elég jól jön a lé , és akkor ugye nem gondolnak rá hogy adózni is kéne , a másik oldalnak meg rohadtul fáj hogy nem úszkálnak abban a lében , tehát várható volt hogy torkon ragadják az aranytojást tojó tyúkot ! Kísértetiesen hasonlít a deviza botrányra , de akár a nyugdíjasok pénzrablására is ! Na de hogy sportmotor legyen , baszassuk neki azt jóvan az úgy !
Lényeg hogy megszűnjön a túlkereslet, és a sok lommal lenyomják az árakat, mert akkor a bolt sem tud többszöröset akkorát akasztani, és végre normális ára legyen, mert ahogy ennyiért egész sok valós dolgot is lehet venni, nem csak ilyen virtuális baromságot.
http://hegesztogepek.info/term...