Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

32 jó sok. pár éve még csak 8 ft volt
inkább nekiadtuk a cigóknak mert nem ért annyit hogy elfuvarozzuk az ócskáshoz, pedig volt egy elég nagy hagyományos prés is

kibaszott cigók azt hitték milyen okosak mi meg röhögtönk rajtuk, még az udvart is felgereblyéztettük velük
kitalálták hogy megveszik öreganyám házát, de az az igazi putrisok a szakadt ladás típus
mondtam nekik jól van testvéreim ha hozzátok a zsetont tiétek a a kéró
aztán azt mondják hívnak értékbecslőt és felértékelik........ha nektek az kell intézzétek
aztán azt mondják rendet kellene tenni mert sokminden limlom van és a fényképeken jól nézzen ki mert fényképész is kell (ekkor már alig bírtam ki röhögés nélkül)
mondtam nekik tegyetek rendet, de akkor mindent elvisztek innen hogy szép legyen
volt ott kb 100 méter töredező drótkerítés 40 éve szétrohadt olajoshordó, 1köbméteres gázolajtartály félig szétrohadva stbstbstb egy ifányi kacat fos szarhalom
kiganéztak teljesen, az utolsó szögig elvittek mindent
utána kezdtek ravaszkodni hogy a fotósra kell a pénz adjuk oda a felét, mondtam nekik ha fotós kell nektek akkor fizessétek
na itt megszűnt a barátság azóta sem jelentkeztek
de kibaszott rend lett, én elbaszakodtam volna vele 2 napig, a brazil gépsor meg egy délután megcsinálta
érdekességképp
ma vettem forrasztónt, azt a szarabbik alig ólmosat ami fényes mint a salamon töke(amiben sok ólom van egy idő után matt lesz)
úgy eszi a pákahegyet hogy szinte látom hogy fogy 10 centi 0,5mm mire elovaszt a pillanatpáka hegye elfogy ott ahol az ón éri
ma 3 hegyet kellett hajtogatni a pákába pedig csak pár ledes világítórudat forraszgattam össze
készül a konditerem világítása
Asszem 32 most...
Mennyi kilója...?
Mozi+ on megyen a vas ha esetleg valakit érdekelne.
Diszkrétebben Gábor !
Szerintem a jobbról jövő autót leste hogy kijön e elé, aztán ahogy látta hogy nem, elkezdte húzni a gázt csak előre nem nézett, mert feltételezte hogy azonos tempóban megy az autós előtte, illetve mivel messzi volt amikor utoljára látta, nem sorolta a potenciális veszélyforrásokhoz.
Sajnos ez átlagos érzékcsalódás, a figyelmetlenséggel és rutintalanságnak köszönhetően beszopva.
Nekem a hátulján szívja be nem az alján.
Amúgy persze. Mindegyik kínai, nincs ezzel gond, tudnak ha akarnak.
Kúl későn kezd el fékezni, na meg nem 50-el gurult az is tutti.
Aaaz biztos hogy záró gurulás volt,de a néni beszarás
Túl élt kishijááán 2 világháborút, majd pont most esne kétségbe
És jahh tipikus bambulás, mint mikor én látom hogy piros a lámpa de basztam megálni, pedig akartam volna
Szezonzáró gurulás volt.
Szegény srác egy pillanatra elbambult, de az biztató, hogy egyedül le tudott menni az útpadkára leülni. Vagy a csuklóját-alkarját fogja nagyon, vagy a has-medence tájékot, de ha menni tud, akkor még olcsón megúszta.
Ott is cihopata köcsögökkel van tele az út......
http://www.origo.hu/auto/20180... baszki mit nézett a cseh2őt
Basszus!
Ez tényleg elég apró.
Meghozták az invertert?
Azok tényleg nem nagyok és elég könnyűek a trafóhoz képest.
egy walkmant amivel lehet hegeszteni
Ja!
Ilyet?
Kis gorillát!
Gondolom most olyan érzés mintha profi hegesztő lennél.
Mit vettél?
olyan kicsi mint a pöcsöm
az előnye is ugyanaz könnyen lehet szállítani még a buszon is
Jó kütyüt vettél te izé!