Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kék bosch mára már igen trágya. Vagy hilti vagy makita.
Nyugi ha rabizod magad a forumtarsakra evente 20 centi hegesztesert jelzalogot kell felvenbed a hazra egy 300ezres aranyozott trafo miatt.
amúgy régen a kék bosch nem volt szar
vettem egy 650 es fúrót és azt mondta a muki hogy 8 órás műszakot bír folyamatosan heti 7 napon át mert tesztelve volt
fúrogattam vele az első pár nap mindent, betonoszlopokkal kezdtem, egyet szétfurkáltam egyet meg majdnek de igazándiból meg sem melegedett
olyan bika hogy majd lebaszott a padlásról
vagy 15 év után kezdettt a tokmány tengelye kotyogni
ellenben egy 2 sebességes gyorstokmányos makitát vettem helyette vasat fúrni, a többire ott a bosch
baszki
én nem tudok hegeszteni, szóval tök égő lenne egy hegesztéstechnikai üzletben tesztelni
azért is szántam rá maxi 50 ezret, mert kb a 15 ezres praktikeres trafó is kielégítené az igényeim, sőt faternál ott az elpusztíthatatlan hetra az tovább bírná mint én
de ez a kis kütyü 3 kiló, felakasztom a pöcsömre és felsétálok a padlásra és ott lesz vagy épp átballagok a szomszédba vele és nem a robogóval kell vinni mint a trafót nyáron
biztos van szebb jobb fimomabb de mi a szarnak? ez 40 rugó lesz még egy 20 ezres szervize valamior és öröm és boldogság
de ha tudsz olyan nagyontutipipec műszert linkelni 50 ezerig már csak azért is megveszem hogy ha beszarik az orrod alá tudjam dörgölni hogy jó geci vagyol mert szart ajánlottál
szóval hétfő délig ha lesz akkor megveszem azt, hétvégén kell a hegesztőcucc
Igen.
Jo lennene marcius elejere letudni a szervizt.
Baszatod a km-t minél előbb meglegyen az első revízió mi.
Amugy basszus ennyi zegzugot amit le kell torolnom vizesruhaval a motoron. . Feloraja buzeralom.
Lehetne mar nyar.
Picit kiélt feje van lehet a Havas mar meggyepálta de igen,helyes.
Nehol picit a mufajbol adodoan teatralis.
majd amikor márciusban küldik a hókotrókatt, azokról kell levenni a rendszámot az biztos fájna nekik
Mondok jobbat ! Bemész egy jobb fajta hegesztés technikába / Gyórben van ilyen / és kipróbálhatod bármelyiket anélkül hogy megvennéd ! Már csak azért is jó , hogy megtudd milyen a jó hegesztő gép , és milyen amelyikre csak írva vannak a csilliárd amperok ! Haveri körömben volt aki kint minősítettként hegesztett akkor mikor még azt se tudtuk hogy mi az az inverter ! Aztán mikor venni akartam kb 15 éve , tőle kérdeztem milyet ?! Volt tapasztalata bőven és így lett Fronius ! Biztos van ennél jobb is , de ez biztos tudja a ráírtakat , ipari alkalmazásra gyártott szarok , 24 órára tervezve , mint a kék boschok ! És mint lejjeb írva vagyon , ha nem megy tele fémporral , és a T34 es elkerüli , elpusztíthatatlan valami ! Én 95 ért vettem anno használtan , de azóta többször láttam 50-60 között , ezért ajánlottam , de nem kötelező jelleggerl !
Lehet nem véletlen jár egyedül motorozni.
Te vén qjon!
De legalább a riporter csaj helyes!
Ez tény, vettem pár éve (vagy 10) egy CO-t az egyik barkácsban 70 körüli árért, hát én egy normális varratot nem bírtam vele megcsinálni no meg állandóan elakadt meg ilyenek így pár hónap múlva 30-ért eladtam egy havernak. No az értett hozzá és elmondta, hogy ki kellett cserélni egy halom cuccot benne és így már lehet vele barkácsolni.
leulom a sitten.
Azért jó esetben azoknak is 10 év felett van az élettartamuk.
Na hallod az astra kuszobboritasat le krne venni,de nem merem.rozsda.mrgallt benne a szmotyi,kell ra egy csisz meg festek.
es az a rohadek aki megcsinalt a kofelverodesemet a teszkonall nyaron...........mondom neki de hat latszik az egesz.
aszongya jo az nem fog tovabbrepedni o a szaki.
persze hogy vegigrepedt a hidegben keresztbe.
Még mindig ezen szenvedsz?
Vegyél már meg akármilyet, akármilyen szakboltban amit az eladó is ajánl, azt kész.

Barkácsáruházas vackokat meg kerüld. Hiába olcsó az csak eladásra van, nem használatra.
Ezzel már végeztek Veled, ha nem beszéled a nyelvet akkor az már egy büntetést ér nemhogy felmentést, erről 2 éve voltak riportok.
Nekem is van nagyon jó haverom aki családostól a falu határát sem szívesen lépi át mert jó neki otthon is és nyaralni sem voltak soha, de nem mindenki ilyen, én ha van 10 rugóm fölöslegben akkor azzal a szlovákok felé veszem az irányt, ha több akkor messzebb, persze itthon is elvagyunk pár napot minden évben valahol, de máshova is szeretek menni és így ez nem esik jól hisz a legfiatalabb járművem is 12 éves.
En nagyon megnyeroen tudok mosolyogni es mondan nem ereteni msgyar vagyok.
Meg csokolommal koszonok meg a portasnak is..very szimpatikus vagyok.
Nem tudom mennyi hatósági eljárás alá vontak közúton eddig, de ez nem így mükszik, hogy Neked minden jó és akkor nyugodt lehetsz, nekem hetente van legalább egy, de inkább több........így ha az osztrák akar akkor talál valamit akár az aznap átadott gépeden is és mint az ábra mutatja annyira is büntet amennyire akar egyszerűen csak ne legyél szimpi bármiért vagy csak hoznia kell a főnökei által kiadott normát és épp útjába akadtál, nem tudom miért lettek hirtelen ilyenek, de jó lenne megszüntetni az okát mert így hamar bezárnak minket a határaink közé.
Mondjiuk ram szallhatnak.Max a kinai tukortoldo miatt sivalkodhat.
nem kell odamenni
az élet egyszerű
ezek a buzi német ajkúak amúgy se kedvelnek minket, simán csak cigányok vagyunk a szemükben