Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Buzi aki nem motorozott ebben a jó időben,volt néhol 9,5 is is.
mutass 3 eladót
Használtan ! Nem újonnan ! Ép azt mondtam hogy meglehet használtan venni , mert nem fog behányni ! 1000 év meg egy hét !
Az már igaz.
Tudom láttam a buksidon. Csak az nem marad bent a bukóban.
Ilyet használok én is. 500 péz volt a praktikerben, csak az fekete.
Nekem van egy jobb módszerem: tiszta fejre veszem a bukót:)
pedig vidéken van kevesebb buzi
mert azért az ilyesmihez egyedi beállítottság kell
De akkor is olyan mint egy tojás keltető
Áháááá, és véd a kopaszodástól?
Eeeezzz jobb!!!!
Baszki nagy falusi nem látott mèg ilyet
Tèpőzáras bammeg bent marad a buksiban nem is látni.
ez a legkisebb legolcsóbb gép:
http://hegesztescentrum.hu/fro...
200ezer bruttósan
ennyit nekem nem ér meg
még egy van 300 alatt a többi mind felette
ezt mondom eddig
a 40 ezres gép nem 140 vagy 340 ezerbe kerül
és nem akarok 140 ezeret költeni rá
most költök 40 ezeret x idő után 20 ezret és van egy fasza 3 kilós kütyüm
140 ezerért elhívom inkább egy volt munkatársam és co-van meghegeszt mindent anyagárban
met ha nem lennék ilyen lusta szar vennék rendes gépet kb 2 év alatt visszahozná az árát, most kapásból tudnék minimum 50 napi melót elvállalni, ez csak azok amiket visszautasítottam nyár vége óta
Édes jó istenem, mik vannak
Ezek után ne lepödjek meg ha külön motorosoknak készítenek túra pelust, hogy kibirják míg megkerülik a balatont
Bemész egy heg. technikai boltba , és megmondják milyen invertert nem láttak szervízben ! Az pedig a Frónius ! Tizen éve vettem használtan 24 órában kazánlemezt hegesztettek vele , pedig csak 140A-os , mivel vettek nagyobbat , a tulaj sajnálta eladni , de aztán ne a polcon álljon , és az új sem fog meghalni nagy valószínűséggel így eladó lett , és azóta is hibátlan , az Awit is kente vágta , csak egy kicsit drága móka , nekem tiszta argon volt hozzá , és gyári Fronius kábel ! De aztán erre végkép nem volt szükségem és eladtam ! Tehát ha olyat szeretnél ami nem fog meghalni hiába mondják hogy mind behal , az a Fronius ! Akinek van ilyen azt kérdezd meg ! Több félével is hegesztettem már , és a csiribiri 180-200 A-osokat simán kenterbe veri ! Egyébként a régi házilag tekert 100kg-os trafómon is öklömnyi diódákból graetz van már 30 éve !
nem feltétlen rossz csak költséghatékony
gondolom senki sem vár el annyit egy 30-50 ezres géptől mint egy többszázezrestől
amúgy a kondik még annyit se bírnak egy csomó villanyos kütyü tápjában a kondok halnak meg mert ugye a 12 voltos rendszerbe a 16v-os kondi 32 forint a 35 voltos meg 54 forint
na ez a költséghatékonyság
Ne tudd meg mekkora előnyt jelent ez a csajoknál az 5. kerületben
Nagyjából 30-50 év a félvezetők élettartama.
Ha előbb pusztul meg, akkor az rossz tervezés.
Ha a fagyizó előtt leveszed a sisakot, akkor ez ott virít majd a fejed búbján?!
ha lehet hinni a szerelőnek az azt mondta mind meghal előbb utóbb
amőgy minden inverter kihal tökminegy hogy a hegesztőben a napelemnél vagy a villanyos autóban van
egy rendesen szigetelt réztekercset nem lehet elrontani ha van hővédelem benne
pl egyik ismerősnek valami tökömtudja mi hegesztője volt akkora doboz mint egy dohányzóasztal és vagy másfél mázsa
az szerintem még 2788-ban is menne
volt hogy ketten felváltva hegesztettek vele szüretelőkádakat évekig
Te zsidó
Ja,megelozom hogy a trafi lekapjon.