Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy büdös nagy fasz üsse ki a szemeteket!
Nem tudom, sima pecset van benne. Rodeo ridetol lekerdeztem es mind2 visszahivas meg lett csinalva rajta, csak vmiert nem irtak bele a fuzetbe.
Fektisztito nelkul mar meg sem probalok elinditani egy regen elindutott motort
Gyakorlatilag 3 év után is majdnem azonnal indul.
Biztos sejted melyik vidire gondolok, amikor Davidson meg talán Sec (Nem biztos) Beindították a 2 Hornetett, egy PC36-ot és egy PC41-et
Na mivel most én is leengedtem a karbikból a benzint, azt hittem sokáig fog tekerni, de pozitívan csalódtam
Na jó tegyük hozzá hogy én utoljára dec 23. indítottam be, a vidiben szereplő ezüst PC36 meg állítólag fél éve nem volt beindítva...
Na mind1, már csak a szervizbe kell elvinni aztán mehet a szezon
Honda, nem is varhattal mast :D
No 1. Idei inditás meg volt
Csodálkoztam h alig 6-8 sec és indult
Pedig teljesen elfeledkeztem arról h a kipuba tömtem egy rongy darabot
Aztán már leeset h mi a fene repült el a szemem sarkából
A pécsi bejegyzés az a fékvisszahívásra van ?
Na most nem voltam lusta, bekapcsoltam a gépet. Telefonról nézve megesküdtem volna hogy az fém :D
A munkahengert majd en rakom ra, a femcso meg azert fekete, mert gumi :D abbol is en rakom majd ra a femet. Viszont kicsit jobban megneztem a bal emeloszem konzoljat es azt bizony letortek, vissza van hegesztve. Csak gondolom szarul csinaltak meg es kihajlott kicsit. Gyarilag az egyben van a lengovilla hatso reszevel...
A brembo munkahenger, a plexi meg ha jol latom a fekete femfekcsovet. Ezek voltak ismerosek nekem. De azon volt pc, josirendszer. Illetve egy vaztores.
De akkor kizart hogy az a motor az :)
Kozben megneztem a szervizfuzetet, rosszul emlekeztem, kaposvari volt az elso tulaj, full gasnal volt veve es szervizelve, de aztan volt benne egy pecsi bejegyzes is.
Napot

Én aztán nem
Benne vagyok mindenféle hülyeségbe
Na meg legaläbb kinyilhattam nektek
Jó napot.
Magadra vetted! Vajon miért....
Az-az !
Megnéztem , szép helyeken vitorláztál ! Hogy megvannak pakolva a kis vasak !
Majd ezzel huzigálják ki a Hummereket a Balatonból...
Vén fejjel ment el a maradék eszem, de egyáltalán nem bánom!
A fotózást (mint hobbit) cseréltem fel a motorozással: http://bogyofoto.hu/motorral_s...
Hali ! Jó a hogyan lettem motoros leírásod ! A GS 500 ra mindíg felkapom a fejemet és kutatom hátha látom a 4 hengeres 500-ast ?! Az voilt az első nagy vasam kb 88-ban . A 125-ös túrázásod is szép lehetett !
"Elnézést mondta a sün, és lemászott a gyökérkeféről"!
A tököm tele van ezzel az Fc-moto oldallal. Már megint azt hittem hogy megütöttem a főnyereményt. de az a rohadt oldal megint átlőtte az Eurót Fontra és nekem nem tűnt fel. Azért nem mindegy hogy 140 Euró --> 44800 Ft vagy 140 Font --> 56000 Ft. És a héten már nem először baszik át az a hülye oldal
Fején találtad a szöget!