Biztos sejted melyik vidire gondolok, amikor Davidson meg talán Sec (Nem biztos) Beindították a 2 Hornetett, egy PC36-ot és egy PC41-et
Na mivel most én is leengedtem a karbikból a benzint, azt hittem sokáig fog tekerni, de pozitívan csalódtam
Na jó tegyük hozzá hogy én utoljára dec 23. indítottam be, a vidiben szereplő ezüst PC36 meg állítólag fél éve nem volt beindítva...
Na mind1, már csak a szervizbe kell elvinni aztán mehet a szezon
No 1. Idei inditás meg volt
Csodálkoztam h alig 6-8 sec és indult
Pedig teljesen elfeledkeztem arról h a kipuba tömtem egy rongy darabot
Aztán már leeset h mi a fene repült el a szemem sarkából
A munkahengert majd en rakom ra, a femcso meg azert fekete, mert gumi :D abbol is en rakom majd ra a femet. Viszont kicsit jobban megneztem a bal emeloszem konzoljat es azt bizony letortek, vissza van hegesztve. Csak gondolom szarul csinaltak meg es kihajlott kicsit. Gyarilag az egyben van a lengovilla hatso reszevel...
A brembo munkahenger, a plexi meg ha jol latom a fekete femfekcsovet. Ezek voltak ismerosek nekem. De azon volt pc, josirendszer. Illetve egy vaztores.
De akkor kizart hogy az a motor az :)
Kozben megneztem a szervizfuzetet, rosszul emlekeztem, kaposvari volt az elso tulaj, full gasnal volt veve es szervizelve, de aztan volt benne egy pecsi bejegyzes is.
Hali ! Jó a hogyan lettem motoros leírásod ! A GS 500 ra mindíg felkapom a fejemet és kutatom hátha látom a 4 hengeres 500-ast ?! Az voilt az első nagy vasam kb 88-ban . A 125-ös túrázásod is szép lehetett !
A tököm tele van ezzel az Fc-moto oldallal. Már megint azt hittem hogy megütöttem a főnyereményt. de az a rohadt oldal megint átlőtte az Eurót Fontra és nekem nem tűnt fel. Azért nem mindegy hogy 140 Euró --> 44800 Ft vagy 140 Font --> 56000 Ft. És a héten már nem először baszik át az a hülye oldal
Na mivel most én is leengedtem a karbikból a benzint, azt hittem sokáig fog tekerni, de pozitívan csalódtam
Na jó tegyük hozzá hogy én utoljára dec 23. indítottam be, a vidiben szereplő ezüst PC36 meg állítólag fél éve nem volt beindítva...
Na mind1, már csak a szervizbe kell elvinni aztán mehet a szezon
Csodálkoztam h alig 6-8 sec és indult
Pedig teljesen elfeledkeztem arról h a kipuba tömtem egy rongy darabot
Aztán már leeset h mi a fene repült el a szemem sarkából
De akkor kizart hogy az a motor az :)
Én aztán nem
Benne vagyok mindenféle hülyeségbe
Na meg legaläbb kinyilhattam nektek
A fotózást (mint hobbit) cseréltem fel a motorozással: http://bogyofoto.hu/motorral_s...