Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mellesleg SM...Ez rasszista beszólás volt, ez mehet? Csak a szarkasztikus magazin a tabu?
Van benne gáz de nem használom. Nó öltöny.
Neked is Józsi!
Remélem az öngyújtód sem üres??
Sok kicsi sokra megy. 55-57 lityit szoktam tankolni (auto) mikor kigyúl a szágínysíg jelző.
Normális ember nem mond olyanokat, mint ők! Neked betudom a korodnak, bár elég gyakran mondasz hülyeségeket. Ja úgysem látod, nem baj.
Jó estét István!!
Helyesen: Normális ember , (nem cigány) nem is kíván ilyet senkinek, csak a hulladék elmebetegek! Én letiltottam, így nem is látom az "elmeszüleményeit"!!
A barátodat pedig sajnálom.
Figyelj, a szüleimmel jöttek, nem érdekel tovább semmi róluk és pont. Ha motoros, ha nem, leszarom, ha megdöglik azt is.
Nem olyan eget rengető az árcsökkenés 20 liter esetén nem teszi ki egy liter benzin árát!!
Ő vajon miért nem kap ilyet a nagyra becsült sportmotor.hutól.... "Ha nem fejezed be, el kell búcsúznunk egymástól."
azért előzményeket is kérünk !
Én nem dobálózóm. Aki motoros, még az ellenségének sem kívánhat ilyet!
Ezzel a kamion dologgal ne dobállózatok mert nekem egy jó barátom elé fordult egy és nagyon csúnya vége lett
Mär értem miért szoktál le a cigiről
" Neked is egy kamiont kívánok, nem lenne kár érted ha megdöglenél.Szégyen, hogy ilyen ember gyerekekkel foglalkozhat. "

Egy motoros oldalon teljesen normális a felhasználóknak, hogy egy motoros halálát kívánja valaki egy kamion által. Remélem tisztában vagytok vele, hogy ezt olyanok is olvashatják, akiknek mondjuk az édesapja, vagy az egyetlen gyermeke hunyt el olyan motorbalesetben, ahol mondjuk egy kamionnal ütközött!!!

Csak így tovább!
Én a fürdőkádban gyűjtöm, ha éppen nem disznót ölök!
Péntektől -6ft/liter a benya
Még jó hogy hétfön tankoltam a 3 szekeret
Na majd viszem a befötes üvegeket
Őszintén remélem törölnek,véglegesen.
Sárba döngölsz mindenkit,aztán nem is komoly,kész röhej.A kamionos sztorit azért anyádnak előadhatnád!
Dobtam fel pár galériát a motoros társaimnak, a teljesség igénye nélkül.
Értem és köszönöm. Előbb legyen meg a tavaszi revízió, (várok még egy árajánlatra) azután foglalkozunk vele ill. majd egyeztetünk és amikor Neked jó. Priviben mindenképpen majd szólni fogok kereslek...