Helyesen: Normális ember , (nem cigány) nem is kíván ilyet senkinek, csak a hulladék elmebetegek! Én letiltottam, így nem is látom az "elmeszüleményeit"!!
" Neked is egy kamiont kívánok, nem lenne kár érted ha megdöglenél.Szégyen, hogy ilyen ember gyerekekkel foglalkozhat. "
Egy motoros oldalon teljesen normális a felhasználóknak, hogy egy motoros halálát kívánja valaki egy kamion által. Remélem tisztában vagytok vele, hogy ezt olyanok is olvashatják, akiknek mondjuk az édesapja, vagy az egyetlen gyermeke hunyt el olyan motorbalesetben, ahol mondjuk egy kamionnal ütközött!!!
Értem és köszönöm. Előbb legyen meg a tavaszi revízió, (várok még egy árajánlatra) azután foglalkozunk vele ill. majd egyeztetünk és amikor Neked jó. Priviben mindenképpen majd szólni fogok kereslek...
Egy motoros oldalon teljesen normális a felhasználóknak, hogy egy motoros halálát kívánja valaki egy kamion által. Remélem tisztában vagytok vele, hogy ezt olyanok is olvashatják, akiknek mondjuk az édesapja, vagy az egyetlen gyermeke hunyt el olyan motorbalesetben, ahol mondjuk egy kamionnal ütközött!!!
Csak így tovább!
Még jó hogy hétfön tankoltam a 3 szekeret
Na majd viszem a befötes üvegeket