Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fehérváron is van aki kifejezetten keni vágja a rugóstagokat ! Régi barátom : Kawaturbo.hu
Mielött szétbombázzuk meg kell nézni van-e hozzá valami alkatrész , jav. készlet . Karmantyú nem gond azt legyártják a Berger udvarba , de ha dugattyú vagy a szár is rossz , akkor kosárba marad !
Anyukákat én sem, a kamiont viszont tartom. A törlésem nem történt még meg.
Nagyon jó és előre is...! Mert legközelebb "nagy falunkban" találtam csak aki ezzel foglalkozna.
Szívesen megyek hozzád és felaprítjuk ! Természetesen ingyéééé !
Szia! Néztem a galériád, kitűnő munka ment is T-é. Látom rendbe raktad a rugós tagot, nekem is vón egy felújítandó...(pernye nem ingyé) Ha pofátlan és tolakodó a kérdés, akkor az elnézésed kérem.
Én sem. De muttikat meg a naaagy terhesautót nem emlegettem senkinek és nem is fogom.
Nem restellek tanulni ! Add elő !
Miert nem lepodom meg hogy nem erted
Lattal te mar ilyen amerikai stuntis videokat ? Az is hibas aki nem !
Mert itt a szöszi volt hibás szerinted ?
Sajna volt, de a vicces, hogy mindegyik akkor tortent, amikor normalisan kozlekedtem
Konkluzio?
https://www.facebook.com/Stunt...

Nem tudom hogyan kell linkelni. Szoszi csaj szall ki akkor egybol az van hogy "oh sorry"
nem messze a benzinkút régebben söröztünk a motort áttoltam nehogymár azt hidjék gyalog vagyok.... ha sokat ittam valaki hazatolta egy sörért fő a biztonság !
Volt hogy nem adta ki ?
Minimalis fektav legalabb 4xeset tartsuk kovetesi tavolsagnak, kanyarokban inkabb szalljunk le es toljuk a motort,nehogy kavicsos legyen vagy esetleg saros az ut !!
En meg ugy vezetek, mintha mindenkire en vadasznek
Mondjuk egy parszor elofordult mar, hogy nem jott ki a lepes...
Látom te viszont sakkozol ! Én a közlekedésben igyekszem , hogy legalább a pattfészket kiadja !
nem sakkozok, minek ? most nincs kedvem , inkább ütöm a lóval a parasztot aztán meglesem a királynőt
A balesetem után,már Én is így fogok közlekedni!
Akinek az odafigyeles stresszelessel jar az inkabb temyleg ne motorozzon :)
Nem a "stresszelés"-ről van szó, hanem az "ellenfél"lehetséges következő lehetséges lépésének kitalálásáról , a fejünkből bambulva kinézés helyett!!
Te sem sakkozol!
mindenki stresszeljen vezetés közben mert ez arról szól ! vagy nem ?
Teljesen nyugodtan lehetsz! Dudvába nem csap a villám!