Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Ha nem fejezed be, el kell búcsúznunk egymástól. " Nem tetszik nekik az MMM! Tistára olyanok, mint az ISIS! Nem kedvelik a szatirikus lapokat...
Nem értem.
Várj lehet már meg törölnek a csajok!
Lányoméknál az a kapszulás főző van na ott ki kell venni mert vagy 15cm hosszú... mármint a kanál.
Nem szoktam mellébeszélni.
Blokkolni kell, aztán nem látod mit írogat ez a beteg agyú. Tuti sokat bántották kis korában, aztán most itt éli ki, hogy fikázhat másokat. Ha már élőben nem meri :)
Reggelt vagy napot, kinek mi
Pocses te mekkora kanalat használsz a kävéhoz, hogy szurja a szemed?
Ne a merökanalat használd
Komolyan gondolod? Akkor nem szólunk be egymásnak ezután? Ha nem emlegetsz akkor én sem! Ennyi, letudom tenni a virtuális tollam...
Most nem tojom le.
Lenne egy KONSTRUKTÍV javaslatom! Beszéljük meg, végül is motorosok vagyunk, összetartozunk, szívünk egyért dobog. Hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, talán idővel megbocsájtani, de nagyok a sebek és így hosszú időbe telik majd, de nem lehetetlen. Tényleg elég volt ebből, túlment már a dolog. Nyújtom a kezem...
Mert a félévtől örökké időszak scfi.
Így kezdenénk kis lépésekben.
Jön a kamion?
Miért pont 3-4 napra?Ez,egészen tavaszig fog menni,persze nem mindenkinél!
Főnök! Csendben voltam 3-4 napig, csak Pocses hiányolt, aki ugye letojja... Vonzó vagyok na
Igaz.
Viszont attól még hogy kérte nem kérte olvasom vagy sem elkussolhatnátok mondjuk 3-4 napra.
Én szívesen, ha kapok egy topikot!
Végül is igen, csak burkoltabban fogalmaztak. Én pedig betoltam az arcokba, azt amit ténylegesen gondolok, de szerintem joggal és mások szerint is.
Tévedsz drága egyetlen barátom! Azért csinálom és nem azért. Motorom pedig továbbra is van és jobban élek, mint te. Persze neked ezt nehéz elfogadnod és csak azért csinálod mert erre elégülsz ki, ha valakit megfenyegethetsz.
Na hat egy valamit senki nem kert az fix. Azt hogy te elolvasd az uzenofalat, ezt biztosan senki sem kerte
Megkönnyebbülés lenne ennyi gyerekes virtuális környezetszennyezés után.
Akkor senki nem írna az üzenőfalra
Rosszul tudod!De,mindegy,már leírta!
O hogy b....natok meg elkussolna mindenki?
Ha jol tevedek elobb az o halalat kivantak...

Kuzdjon o a komolexusaival, majd megoldja, nem kell te beleszolj. Ra kell hagyni. De amig te meg a goj haverod ilyen nagy erokkel probalja neki megmondani a frankot addig nem valtozik semmi.
Az is vagyok!Igazad van,ennek itt nincs értelme,de,ha sikerül elérnem,amit akarok,akkor már megérte!Egyébként,senkivel nem volt itt bajom,de egyszercsak elkezdődött a szardobálás,és Én is képbe kerültem.Sok embernek akik jókat nevetnek ezen az "emberen",azon kellene elgondolkodniuk,hogy miért csinálja a fikázó galériákat?!Nem,nem azért,hogy felbassza idegileg valamelyikünket,hanem azért,mert irigy,komplexusokkal küzd,és ilyen formában teljesen kielégül!Láthatjátok azt is,hogy már odáig jutott,hogy más halálát kívánja!!Szóval,engem senki ne akarjon arról meggyőzni,hogy ezen csak mosolyogni kell,és bevenni a leszarom tablettát!

Hidd el,hogy nem szidnák itt sokan,ha végre kussolna,de nem bírja megállni,hogy ne baszogassa a jónépet...hát,akkor meg egye meg,amit főzött,és vállalja később is,amiket itt leírt!