Blokkolni kell, aztán nem látod mit írogat ez a beteg agyú. Tuti sokat bántották kis korában, aztán most itt éli ki, hogy fikázhat másokat. Ha már élőben nem meri :)
Lenne egy KONSTRUKTÍV javaslatom! Beszéljük meg, végül is motorosok vagyunk, összetartozunk, szívünk egyért dobog. Hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, talán idővel megbocsájtani, de nagyok a sebek és így hosszú időbe telik majd, de nem lehetetlen. Tényleg elég volt ebből, túlment már a dolog. Nyújtom a kezem...
Tévedsz drága egyetlen barátom! Azért csinálom és nem azért. Motorom pedig továbbra is van és jobban élek, mint te. Persze neked ezt nehéz elfogadnod és csak azért csinálod mert erre elégülsz ki, ha valakit megfenyegethetsz.
Kuzdjon o a komolexusaival, majd megoldja, nem kell te beleszolj. Ra kell hagyni. De amig te meg a goj haverod ilyen nagy erokkel probalja neki megmondani a frankot addig nem valtozik semmi.
Az is vagyok!Igazad van,ennek itt nincs értelme,de,ha sikerül elérnem,amit akarok,akkor már megérte!Egyébként,senkivel nem volt itt bajom,de egyszercsak elkezdődött a szardobálás,és Én is képbe kerültem.Sok embernek akik jókat nevetnek ezen az "emberen",azon kellene elgondolkodniuk,hogy miért csinálja a fikázó galériákat?!Nem,nem azért,hogy felbassza idegileg valamelyikünket,hanem azért,mert irigy,komplexusokkal küzd,és ilyen formában teljesen kielégül!Láthatjátok azt is,hogy már odáig jutott,hogy más halálát kívánja!!Szóval,engem senki ne akarjon arról meggyőzni,hogy ezen csak mosolyogni kell,és bevenni a leszarom tablettát!
Hidd el,hogy nem szidnák itt sokan,ha végre kussolna,de nem bírja megállni,hogy ne baszogassa a jónépet...hát,akkor meg egye meg,amit főzött,és vállalja később is,amiket itt leírt!
Pocses te mekkora kanalat használsz a kävéhoz, hogy szurja a szemed?
Ne a merökanalat használd
Így kezdenénk kis lépésekben.
Viszont attól még hogy kérte nem kérte olvasom vagy sem elkussolhatnátok mondjuk 3-4 napra.
Kuzdjon o a komolexusaival, majd megoldja, nem kell te beleszolj. Ra kell hagyni. De amig te meg a goj haverod ilyen nagy erokkel probalja neki megmondani a frankot addig nem valtozik semmi.
Hidd el,hogy nem szidnák itt sokan,ha végre kussolna,de nem bírja megállni,hogy ne baszogassa a jónépet...hát,akkor meg egye meg,amit főzött,és vállalja később is,amiket itt leírt!