Te is egy bormalis gyereknek tuntel, aki nem foglalkozott a hulyekkel. Erre most te vagy a fo hulye hogy itt fenyegetozol az uzenofalon. Ezen meg nem gondolkoztal?! Van ertelme itt fenyegetozni ? Ahelyett hogy leszarnad es setalnal tovabb de neeeem, neked fenyegetozni kell.
1. Milyen képet? Mi a baj vele? A legnagyobb kritikus is elismerően nyilatkozott erről alapról + tavaly begyűjtötte az év magazinja címet!
2. Nem én csinálom, hanem egy csapat! Véletlenül pont ismerem őket és segítek promótálni, mert jó barátaim.
3. GP Pilot vagyok, a legnagyobb és megismételhetetlen!
Csak egy ártatlan kérdés. Sírsz h mindenki téged bánt, meg anyáz, stb. Aztán ha épp csend van és nem kerülsz szóba, akkor feltolsz egy ilyen képet :D És még neked áll feljebb mikor azt mondja vki h jogosan kapod amit kapsz :) De amúgy köszi a megtiszteltetést, látszik, hogy tényleg olyan média ez az MMM, mint a nagyok, fele se igaz amit leírnak benne, csak így jobban hangzik :) A sztár meg nem te vagy, hanem akik az újságban vannak, te a kis szerkesztő csicska vagy (nem megsértődni) :) Szép napot!
2. Nem én csinálom, hanem egy csapat! Véletlenül pont ismerem őket és segítek promótálni, mert jó barátaim.
3. GP Pilot vagyok, a legnagyobb és megismételhetetlen!
Jól sikerült.