Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne légy ideges drága barátom! Sztár vagy! http://www.sportmotor.hu/foto/...
A motorváltás sokaknál személyiség változással jár. Soroljam?
Te is egy bormalis gyereknek tuntel, aki nem foglalkozott a hulyekkel. Erre most te vagy a fo hulye hogy itt fenyegetozol az uzenofalon. Ezen meg nem gondolkoztal?! Van ertelme itt fenyegetozni ? Ahelyett hogy leszarnad es setalnal tovabb de neeeem, neked fenyegetozni kell.
Levi mit szólsz ehhez?
Neked mi a jó büdös franc bajod van?Látom,igényt tartasz egy kis törődésre!
1. Milyen képet? Mi a baj vele? A legnagyobb kritikus is elismerően nyilatkozott erről alapról + tavaly begyűjtötte az év magazinja címet!
2. Nem én csinálom, hanem egy csapat! Véletlenül pont ismerem őket és segítek promótálni, mert jó barátaim.
3. GP Pilot vagyok, a legnagyobb és megismételhetetlen!
Csak egy ártatlan kérdés. Sírsz h mindenki téged bánt, meg anyáz, stb. Aztán ha épp csend van és nem kerülsz szóba, akkor feltolsz egy ilyen képet :D És még neked áll feljebb mikor azt mondja vki h jogosan kapod amit kapsz :) De amúgy köszi a megtiszteltetést, látszik, hogy tényleg olyan média ez az MMM, mint a nagyok, fele se igaz amit leírnak benne, csak így jobban hangzik :) A sztár meg nem te vagy, hanem akik az újságban vannak, te a kis szerkesztő csicska vagy (nem megsértődni) :) Szép napot!
Mivel nem iszom (es sosem ittam) kavet, igy nekem uj volt, de nagyon rohogtem, mert elkepzeltem
Nem mondod, hogy még te sem hallottad. Régi de örök klasszikus...
Tudhatjuk milyen motorod van? Ha te is az egyik nickem vagy akkor nem kérdeztem.
Látom még nem érkezett meg a kamion... Nem baj, ami késik nem múlik.
Beszélj anyádhoz! Panaszkodik,ebben a csúf időben nem megy az üzlet.
Cikkekhez miért nem tudok hozzászólni? Csak nem?! Ja a törlések jól sikerültek, de itt még maradtak nevek tegnapról, szóval hajrá.
Bammeg!!!!!!!
Csak akkor ha benne hagyom a kanalat!
Érdekes, én még ilyet nem tapasztaltam. Ellenben ha kettőnél többet iszok, gyakran elér a hasmars.
Nem nekem kell gratulálni, de átadom a srácoknak! Vagy ha gondolod adok elérhetőséget is!
A nov.-dec.i számból kérnék.
Gratulálok!
Jól sikerült.
Nem ez csak promó! Vagyis inkább így az:) http://www.sportmotor.hu/album...
Ha kv-t iszok sokszor fáj a szemem.
Az jó! A vége felé már én elég zsibbadt szoktam lenni. Olyankor már a kávé se sokat ér.