Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megint úgy jön be az időjósok előrejelzése mint az előző két napban talán még motorozható idő lesz a hétvégén :-)
Semmi különleges, borús idő de péntek van most nekem is.
Hali. Mi helyzet ottan a 4 karikás városban ?
Midig csak az a tisztátalan állat... Szevasztok
Csupán a kulturális fejlődés érdekében :
http://indavideo.hu/video/Hadh...
Az egész nagyon jó de az emlegetett részlet 03:30-nál van
Mer mér beszarás? Hiszen áramvonalas olyan mint egy rakéta 4 lábon. Hegyes az orra henger a teste aztán még sem látod 100-al futni.
Ez beszarás !
Maradhat a malac is. Hiszen Hadházi után szabadon tudjuk a malacról hogy egy indokolatlanul áramvonalas állat.
Akkor most már nem malac , hanem vér disznó !
Hát múlt hét Vasárnap úgy felöltöztem hogy alíg értem el a cipőmet hogy bekössem, de biztos meggebedtem volna ha nem mehetek ki. Az a legszebb az egészben hogy nem csak én voltam ilyen őrült. Többen is kint voltak Szombaton pl a Bálványosi pályalejárónál ücsörögve 1,5 óra alatt 8 motorost is megszámoltam. Többek között a Riders is tiszteletét tette. Döngetés azért nem volt mert szerintem a Pályások még mindig 3-4 naponta felsózzák azt a szakaszt így egy fehér liszt szerű réteg van az úton. Azonban azt legalább kiderítettem hogy nem lesz fura a különböző gumi elől hátul ait feltettem a malacra és jóval keményebb lett a futómű is most hogy olajat cseréltem a teló szárakban és a hátsó rugóstagon is tekertem feljebb. Jóval sportmotorosabb érzésre most a malac, eddig kicsit olyan ringatózó csónakos érzés volt vele haladni.
Az enyém még csak kiszellenthetett a szabadba szinkron állításkor , az új castrol 10-50 olaj még a polcon van elötte , csak had nézegesse ! Ha pitizik megkapja , de majd csak akkor dughatja ki az orrát ha meleg lesz ! 15C-alatt nincs motorozás !
Nem nem. Ha a Malacra gondolsz akkor az már kimozdult a garagéból már 3-szor is volt a szabadban. Ha a hétvégén 10 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála akkor most is fordulok vele egy kört. Amúgy meg ne duzzogjon kapott mindenféle csilli-villi cuccokat szép friss olajat és már idei benzint is szóval fogja csak be a száját.
Tavaszra szezonra csak kipihened magad ?! Nem ám duzzogni fog a bálna a garagéba ?
Hát most meg nem mondom hogy megnéztem e vagy sem. Kicsit fejetlenség van melóban mostanában szóval általában hazaérek elterülök mint valami partra vetett bálna és bevágom a szunyát aztán reggel kezdődik minden elölről.
Áhoj mindenkinek ! Ogerg megnézted a videót ?
Reggelt viszont!
Hát torkos voltam, de a meki nem volt olcsóbb
De már nem birtam volna ki egy étteremig sem, sebaj Erzsike segitett pénzt sporolni
Jó reggelt és a tegnapi torkos csütörtökből könnyedén lábadozó szép napot kívánok.
Lyaly nekem!
Szemem rajtad
Folyik az oldal hegesztése...
Van, hogy havi 2X is ülök benne ilyenkor. Tavasztól őszig meg szinte soha.
Te meg BMW-ben. Tudom, "az ellen nem véd"!
Könnyen vagy b+ mindig sisakban vagy.
nem szeretnénk úgy járni,mint Te....