Hát múlt hét Vasárnap úgy felöltöztem hogy alíg értem el a cipőmet hogy bekössem, de biztos meggebedtem volna ha nem mehetek ki. Az a legszebb az egészben hogy nem csak én voltam ilyen őrült. Többen is kint voltak Szombaton pl a Bálványosi pályalejárónál ücsörögve 1,5 óra alatt 8 motorost is megszámoltam. Többek között a Riders is tiszteletét tette. Döngetés azért nem volt mert szerintem a Pályások még mindig 3-4 naponta felsózzák azt a szakaszt így egy fehér liszt szerű réteg van az úton. Azonban azt legalább kiderítettem hogy nem lesz fura a különböző gumi elől hátul ait feltettem a malacra és jóval keményebb lett a futómű is most hogy olajat cseréltem a teló szárakban és a hátsó rugóstagon is tekertem feljebb. Jóval sportmotorosabb érzésre most a malac, eddig kicsit olyan ringatózó csónakos érzés volt vele haladni.
Az enyém még csak kiszellenthetett a szabadba szinkron állításkor , az új castrol 10-50 olaj még a polcon van elötte , csak had nézegesse ! Ha pitizik megkapja , de majd csak akkor dughatja ki az orrát ha meleg lesz ! 15C-alatt nincs motorozás !
Nem nem. Ha a Malacra gondolsz akkor az már kimozdult a garagéból már 3-szor is volt a szabadban. Ha a hétvégén 10 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála akkor most is fordulok vele egy kört. Amúgy meg ne duzzogjon kapott mindenféle csilli-villi cuccokat szép friss olajat és már idei benzint is szóval fogja csak be a száját.
Hát most meg nem mondom hogy megnéztem e vagy sem. Kicsit fejetlenség van melóban mostanában szóval általában hazaérek elterülök mint valami partra vetett bálna és bevágom a szunyát aztán reggel kezdődik minden elölről.
http://indavideo.hu/video/Hadh...
Az egész nagyon jó de az emlegetett részlet 03:30-nál van
Hát torkos voltam, de a meki nem volt olcsóbb
De már nem birtam volna ki egy étteremig sem, sebaj Erzsike segitett pénzt sporolni